Merhaba, benim aslına güzellik/yakışıklılık algım yoktur diyebilirim kim gözüme çekici, hoş, güzel ya da yakışıklı geliyor ise o kişiler güzel ya da yakışıklıdır benim için. Bunun sebebi de şu sanırım mesela renkli göz herkese yakışamayabilir ya da dudakların dolgun olması herkese yakışmayabilir. O yüzden bir şey diyemiyorum bu konu hakkında. Kesin linçelenceğim ama bazı kadınlarda çekik göz bana göre aşırı çekci duruyor. Erkeklerde çekik gözün o kadar da çekici olmadığını söyleyebilirim.
Kesin bir yorum yapamam çünkü herkes farklı şeyleri daha güzel bulur ideal kiloda ideal boyda temiz bir cilt ve güzel bir kiloya sahip insan güzeldir yakışıkılık konusuna gelirsek ufak suratlı ufak burunlu ufak gözlü kondisyonu iyi ama hafif bira göbekli olursa öleeeem😂
Merhaba. Güzellik kişinin kendisini kusurlarına rağmen sevip, kabul edip her hali ile barışık olup aynaya baktığında kendisine göz kırpan insanı sevmesinde geçer. Nasıl mutluysak öyle güzelizdir. Ben buna inanan biri olmuşumdur her zaman.
ben esmer ve kumral erkeklerden hoşlanırım genelde esmer dediğim öyle suriyeliler gibi değil boy takıntım yok ama uzun olsa daha cazip olur 180+ iri olsun zayıf erkekler bana itici geliyor babyface erkekleri de sevmem olgun kirli sakallı olsun benle yaşıtta olmasın asla sevmem büyük olsun
Uzun boylu, geniş omuzlu, iri yarı heybetli ve yüz olarakta Tarık Akan diyorum, onun bebeksi bir yüzü var özellikle de Damat Ferit'ken ama özellikle de Pehlivan filminde Tarık Akan'ı daha erkeksi bulmuştum 😊 Murat Ünalmış'ta yakışıklı erkek kriterime uygun.. Esmer seviyorum ben, esmer ve ela gözlü.. Kara kaşlı kara gözlü de olabilir, öylesi de yakışıklı ama bıyıklı olmalı.. Böyle anlatırken de sanki sipariş veriyorum :D 😂
Türk kezbanlarının aradığı özellik Arap gibi esmer kara erkekler körler sagırlar birbirlerini Ağırlar hesabı ahhahahahz Başka ülkelere bak Rusya’da filan hep karakafa diye adlandırıyor bunlar sadece böyle Arap yerlerinde seviliyorlar Türk kızları da Kezban olduğu için seviyor
Güzellik algım aslında yok yani benim gönlüme düştüyse bir insan zaten güzeldir. Ben güzele güzel demem , güzel benim olmayınca gerisi sıradan insan gibi geliyor. :D
Bazı şeyleri bir erkekte beğeniyorum diğer erkekte beğenmiyorum. Kişiden kişiye çok fark ediyor. Benim için boyu uzun olsun, ortalama bir tipi olsun yeter. Onun dışında ses tonu ve davranışları beni en çok etkileyen şeylerden.
Benim için bir kızın güzel gülmesi her şeyin önüne geçer 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani şimdi şöyle söylemek gerekirse ve hayal edilen güzelliği yazıyla resmetmek imkansızdır, Bazen bazı kadınlar görüyoruz işte bu tam hayalimde ki kadın deriz, böyle bişey işte.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizin güzellik/yakışıklılık algınız nedir, benim için şu özellikte olanlar güzel diyeceğiniz özellikler nelerdir?