İtici olması için daha ekstrem şeyler yapması gerekiyor boyla olacak iş değil o. Sana fiziksel açıdan hitap etmiyorsa haklısın orada bende erkek de uzun boy severim.
Kadın ya da erkek, kimseyi kalıpların içerisine sokmak istemiyorum ben.. Kime göre itici ya da kime göre çekici yani.. Herkesin bir yaradılışı var.. Ruhu ve kafa yapısı itici olmasın gerisi çok da önemli değil.. Keyifli günler..
Sizin yüzünüzden insanlarda boy komplexi oluşuyor. Burada bile kaç tane erkek hayata küsmüş, umudunu yitirmiş durumda. Hiç mi vicdanı sızlamaz bir insanın? Biri sana gelip "Makyajlı kızlar çok çirkin" dese nası hissederdin? 'Sağol canım sayende kendimi çok iyi hissediyorum.' yoksa onlar yüzünden üzülüp hayata mı küserdin? Az insaf ya biraz empati lütfen!
Minyon olup bide kısa olunca Ya aslında tatlı sempatik ama komik oluyorlar. Bazıları da yerden bitme gbi duruyor. Ay çen açık mı oldun çeni yierim diye sevesi geliyo insanın. Hele bide kas calısmışlarsa jsjsjs allahım gülesim geliyo bia rkadaşım var öyle. Kas yığını ama kısa boylu sayılır. Minyon birisi.
Yakışıklı ama ne bilim “al sana bombe”. Diyen adam gibi işte
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Peki soruyu soranın boyu kaç acaba? Daha önce 170'in altını erkek kabul etmiyorum diyen bir kız vardı kendi boyu 155 imiş 🤣 ayrıca insanları bu kadar sığ ve yüzeysel değerlendirdiğine göre ham bir ergensin, çık iki kitap oku dünyada ne oluyor ne bitiyor diye, böyle şeylere kafa yorma.
Allahım ben nasıl 4cm daha uzayamadım hayır olamaz niye 176 yım ki ben yazık evde kalıcam hiç bir kız bakmaz şimdi bana 😂😂 ya geçin şu takıntıları kalıpla adam olunmuyor devede de boy var ama eşeği takip ediyor diye bir laf var bilmem bilirmisiniz.
Itici demek cok kirici degil mi ya? Boy sonucta adam ne yapsin ki? Genleri bu kadar uzamasini saglamis. Insanlarda zorla boy kompleksi olusturuyosunuz. Itici degil ama herkes uzun erkek ister bende 185 isterim mesela😅
Minyonluk boy ile olmaz yüz ile olur 1.80 boyundaki erkekde minyon olabilir 1.90da ben vucuttaki orantıya bakarım bazı erkekler 1.90 boyda bile çirkin duruyor
İtici gelmiyor sonuçta ona da sorsan o da o boyda olmayı seçmezdi. İnsanın elinde olmayan şeylerden kaynaklı durumlar için itici/ çekici bulmak yeryüzünün en banel şeyi
Bir ellilik yurdum kezbanının, bir doksanlık erkek rüyaları hiç bitmez... Konu şu ki aslında evlenmeden kimseye vermeye niyetleri yoktur o yüzden devamlı olmayacak mazeretler uydurup dururlar.
Hobbit gibi boyları var bir çok Türk kızının sizin neyinize 180 üstü
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kısayım mutluyum. Sırf kısayım diye onca güzel vasfımı görmezden gelip sadece boyuma odaklanarak beni aşağılamaya çalışanlara sadece gülerim. Boy boy diye diye ülkeyi uzun boylu sıfır insaniyetli barbarların yurduna çevirdiniz.
İtici değil bence çünkü bu boy konusu insanın elinde olan bir şey değil mesela bakım olayı falan değil ki adam gidip kendini sündürsün ahah Malzeme bu napsın
İtici diyemem demekte çok yanlış insanları dış görünüşleriyle yargılamak aptal insanların işi ama kendi kriterlerimi söylecek olursam. uzun olduğum için uzun olsun isterim benden 10-15 cm uzun olsun tabi seversem çok uzun olmasa da olur sorun etmem.