Bakımlı ama kötü, vücut yapısına uygun giyinmeyen paspal giyimli biri göze hoş görülmez. Aynı şekilde iyi giyimli birisi de bakımsız mesela burun ve kulak kılları uzunsa itici görünür. Bana göre iyi bir imaj bütünleşik elde edilir. Baktığın zaman temiz, kendine yakışan ve tarzına uygun bir kıyafeti uzaktan hoş görünürken, yaklaşınca da saç sakal ve vücut kokusu anlamında bakımı görmek gerekir.
Ben genel olarak giyimi düzgün olan insanlar dikkatimi çekiyor , şöyle bir düşüncem var giyimi güzel olan insanların kendilerine daha çok bakacağını varsayıyorum..
İlk önce bakımın olsun ki giyiminle birleşince imajını tamamlasın. İstediğin kadar giyimin iyi olsun bakımın olmazsa çok bir işe yaramaz sadece bakılır geçilir. Ama bakımın olup giyiminde tatlı hoş olur ise o zaman bakılıp hayranlık duyulabilir
İkisini ayrı olarak değerlendirmek mantıksız bence giyim de bir çeşit bakımdır. Bakımına önem veren birisi giyimine de verir nasıl spor ve beslenme birbirini tamamlıyor ise giyim ve bakım da bir bütündür