Cilt tipim karma nemlendirici kullanmak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Karma cilt tipine sahip olanlar hangi nemlendiriciyi kullanıyor? Karma ciltler için nemlendirici önerir misiniz?

Cilt tipim karma nemlendirici kullanmak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Karma cilt tipine sahip olanlar hangi nemlendiriciyi kullanıyor? Karma ciltler için nemlendirici önerir misiniz?

selam
muhteşem bir krem ve bir sprey tonik önerim var
doğal ürünler o yüzden gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
dilerseniz adresinize kargolayabilirim. kapıda ödersiniz
DR. C. TUNA ALOE KREM 50 ML
32,99 TL
Gün boyu cildinizin nemli kalmasını sağlamaya yardımcıdır. Ecocert onaylı %53 oranında Aloe Vera Suyu içerir. Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır.
Kullanımı:Yeterli miktarda kremi temiz yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın.
ayrıca kullanmanız gereken diğer bir ürün ise DR. C. TUNA AGE REVERSIST TONİK 100 ML
99,99 TL
Makyaj kalıntılarını ve ciltteki kiri nazikçe temizler. Cildin ışıltısını açığa çıkarmaya ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı olan organik Cadı Fındığı Suyu sayesinde ipeksi bir cilt hissi bırakır. Yüksek mineral içeriğine sahip Kırmızı Alg Özü ve deniz suyu ile zenginleştirilmiş bu tonik cildi beslerken, Organik Papatya Suyu ile cildi nemlendirip yatıştırır.
Kullanım: Günde iki kez, sabah ve akşam, temizlediğinizcilde uygulayın. Kullanmadan önce çalkalayın. Gözlerinizi kapatın ve temizlenmiş yüzünüzün her tarafına uygulayın. Age Reversist Serum ile yaşlanma karşıtı cilt bakım rutininize devam edin.
Su bazlı nemlendirici krem tercih edebilirsin. Yağsız ve su bazlı olmasına dikkat et özellikle. Bioderma'nın karma ciltler için ürettiği nemlendirici kremi var onu alıp kullanabilirsin oldukça güzel bir krem. Diğer önerim ise the purest. Aynı şekilde bu markanın nemlendirici kremleride aşırı iyi ve aşırı güzel. 24 saate kadar yüzüne nem sağlıyor.
Cevap
3Cevap
Nivea Kırışıklık Karşıtı +35 çok başarılı bir nemlendirici. Bir erkek olarak herkese öneriyorum.
Önereceğim bir marka yok. Gidip mağaza görevlisine sormak daha mantıklı.
Benim cildim de karma, 1 haftadır Purifie Organic markasının çıkardığı hyalüronik asitli nemlendiriciyi kullanıyorum günde 2 kez. Çok iyi geldi bana. Hem sabahları yumuşak ciltle uyanıyorum pamuk gibi oluyor hem de cilt tonumu dengeledi.
ben genelde shiseido kullanmayı seviyorum essential energy, ama pahalı oldugundan loreal aloevera suyunu da kullanıyorum ondan da memnunum
Loreal paris Nem terapisi aloe vera suyu mükemmel bişi tüm cilt yapısına göre var
Cildin yaglaniyorsa alma derim
Garnier hyaluronik aloe jel
Neutrogena hydro bost.
Tek bildiğim krem Arko nem
Güneş kremi kullanmalısın
Sorumda görüş paylaşır
Mısınız
Nivea yagsiz
Acm öneririm.
Neutrogena çok güzel
beğen medim. dan dik
Acm Olabilir