Güzellik & Bakım Soyulan tırnaklar için en iyi çözüm nedir? BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu aralar tırnaklarım kat kat soyuluyor, mevsime bağladım ama can sıkıcı, sizce soyulan tırnaklar için en iyi çözüm nedir? Soyulan tırnaklar için en iyi çözüm nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Vitamin eksikligi vardir test yaptirmak gerekiyor. Bende o yuzden tirnak kirilmasi oluyor cogu zmn bide badem yagi, kantaron yagi veya gul yagi suruyorum onlarda iyi geliyor 1 0 Yorumla
CraVian Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Limon çok etkili oluyor. Ama yine de kan tahlili vermelisin. Kan değerlerinden bazılarında düşüş olabilir dışardan takviye gerekebilir. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu bir vitamin eksikliği bence sebebi bir doktora görün değerlerini ölçtür 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç öyle bir sorunum olmadı. Ben sürekli keserim, normal şekilde uzar. 0 1 Yorumla BakimliErkekk +1 yıl Çok şanslısın o zaman ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Flormar nail care calcium gel kullan mükemmel bi ürün kaç kere bitirdim bilmiyorum ♥️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vitamin eksikligi vardir test yaptirmak gerekiyor. Bende o yuzden tirnak kirilmasi oluyor cogu zmn bide badem yagi, kantaron yagi veya gul yagi suruyorum onlarda iyi geliyor
Limon çok etkili oluyor. Ama yine de kan tahlili vermelisin. Kan değerlerinden bazılarında düşüş olabilir dışardan takviye gerekebilir.
bu bir vitamin eksikliği bence sebebi bir doktora görün değerlerini ölçtür
Hiç öyle bir sorunum olmadı. Ben sürekli keserim, normal şekilde uzar.
Çok şanslısın o zaman ;)
Flormar nail care calcium gel kullan mükemmel bi ürün kaç kere bitirdim bilmiyorum ♥️
biotin takviyesi