bence bir yere kadar insan kendisine bakıp çok iyi hale getirebilir ama deformiteler (çene çıkığı, burun problemleri vs) estetik ile halledilebilir ve eğer kişi bu durumu düzeltmek istiyor ve sosyal ilişkilerini olumsuz etkilediğini farkettiyse yapmalıdır. Ama kendisiyle barışık olup olduğu gibi kalmamak bence en iyisidir. Burada olduğu gibi kalamamaktan kastım her zaman kişinin kendisi için en iyisini istemesi bunun için çaba harcamasıdır ama bunu kendisini sevdiği için ve yaşam kalitesini arttırmak için yaptığının bilincinde davranması en iyisidir. Bu aslında tamamen kişinin kendisine bağlı kişi güzel hissediyorsa kendisi için çabalıyorsa ve ciddi sorun yoksa şart değildir.
Yani şöyle bazı insanlar var yüz ve kemik yapısı hoş duruyor Mesela ben dişim yüzünden diş teli yaptırdım 3 yıldır aktif diş teli kullanıyorum diş telim bitince bi burun ameliyatına da girmek istiyorum bazı şeylerde estetik olması gerekiyor yüz güzelliğim var ancak bozan durum çok bence yerine göre estetik şart
Ünlüler yaptırırdı eskiden güler geçerdim Şimdi eline para geçen bi yerlerini yaptırma derdine düşmüş Allah akıl fikir versin bize Lafın özü bazıları gençlere kötü örnek oluyor Toplum önündeki kişilerin bilhassa daha dikkatli olması lazım Çok güzel bir şeymiş gibi estetik özendiriyor
estetik olunca bilmiyorum dikkatinizi çekti mi insanın yüzündeki altın oran çok fazla bozuluyor zaten insana en güzel gelen yüz altın oranı düzgün olan kişiler oluyor atıyorum burnu büyük ama yüzüne gidiyor yaptırıyor kendine tavşan burnu sonra daha beter görünmeye başlıyor
Doğal güzellik var tabi ki ama doğal güzellik hemen öyle ilk bakışta göze çarpacak kadar etkili olamıyor maalesef. Şehir hayatında çok fazla insan var dikkat çekmek için illaki destek gerekiyor.
Şart değil ama estetik karşıtı da değilim. Estetiği neden bu kadar fazla karşı çıkıyorlar ben anlamıyorum. İnsanlar vücutlarını şekillendirmek için nasıl spora gidiyorsa sporla düzeltemediklerini estetik müdahile ile düzeltiyorlar veya istedikleri şekile sokuyorlar. İkisinin amacı da belli özgüveni artırmak.
"Ben doğal güzellik seviyorum" Hadi ya o hayran hayran baktığın kişiler anasının karnından kaslı squatli doğuyor zaten demi?
Bence ne yaparsak yapalım yüzümüze asla yeterli gelmeyecek toplum için. Estetik olsanız da daha güzel olmak isteyeceksiniz bunun bir sonu yok. Çünkü sizden güzeller her zaman olacaktır. Bende eskiden isterdim şu an istemiyorum. Kendimi kabullendim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bakımla düzelmıycek kadar çirkinse estetik şart yinede değil güzel olmak için dünyaya gelmedi kimse
Abarti estetik hoş değil. Küçük dokunuşlar güzel gösterebilir fiziğini beğenmeyenler için. Ama bence doğallık en güzeli kendini olduğun gibi kabul etmek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzelsen güzelsindir zaten ama yaş aldıkça göz altı dolgusu mimik dolgusu falan gerekiyor
Nedir bu güzel olma çabası Allah sizi öyle yaratmış öyle kalın işte bir bildiği var güzelsiniz herkes çok güzel kendinizi kandırmayın sadece ilgi istiyorsunuz.
@oski35 yani orasını burasınu şişirtip dolgu yapmamalı estetilk yapmamalım bunları yapmazsak herkes kendi halinde güzeldir doğal olan her kadın çok güzeldir