Cirkin kizlar makyaj yapar aksini iddia eden bulent ersoy gibi boya badana yapiyordur suratina. Bakimli olmak demek 10 kilo boya surmek demek degildir. Bakim temizlik demektir. Makyaj yapa yapa yas 35 e kalmadan butun yuzunuzde kalici deformeler oluyor. Yapmayin su makyaji
Hayir, eger makyajsiz seni gercekten guzel gormusse benimsemisse goze girmeknicin dogru soyledigi icindir. Allah var.. ben bu zamana kadar uc ya da dort kiz arkadasima demisimdir bu lafi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cirkin kizlar makyaj yapar aksini iddia eden bulent ersoy gibi boya badana yapiyordur suratina. Bakimli olmak demek 10 kilo boya surmek demek degildir. Bakim temizlik demektir. Makyaj yapa yapa yas 35 e kalmadan butun yuzunuzde kalici deformeler oluyor. Yapmayin su makyaji
Doğal halinizi görmek istedigi için bunu dile getiriyordur.
sen de öyle diyen erkeğin karşısına makyajsız çık, bak bakalım doğru mu söylüyor göze girmeye mi çalışıyor o zaman anlarsın😅
- Hayır, çalışmıyordur: Seni aşağı çekmeye çalışıyordur ya da doğru söylüyordur.
- Evet, olabilir: Benim sevgilim de bana diyor; bence de makyajsız daha güzelim.
Hayir, eger makyajsiz seni gercekten guzel gormusse benimsemisse goze girmeknicin dogru soyledigi icindir. Allah var.. ben bu zamana kadar uc ya da dort kiz arkadasima demisimdir bu lafi...
Doğal halini merak ediyodur değerlendirmesini ona göree yapıcak
Yo genelde hep öyle derim ben çok ama çok çok aşırı çirkin birisi değil ise makyajsız insan daha güzel doğallıktan yana bir insanım ben
Sevgilime sık sık söylerim, hakikaten de makyajsız hali daha güzel, ben öyle beğeniyorum. Sadece eyeliner kullanıyor. Ona da bir şey demiyorum
Bende Makyajsız Kadınları Seviyorum
Ne öyle Kokona gibi bir Ton Boya Aaaa
Doğal Organik Güzele güzel derim.
Ben doğallık seviyorum. Birini sevdiğimde kimyasallarla dolu bir yüzdense berrak temiz en doğal haliyle görmeyi tercih ederim açıkcası😂
Yoo makyajsız daha güzel olduğumu bende biliyorum
Bu yüzden benim gözümde yalaka olmaz
Gayet normal karşılarım.
Maskeni çıkarda gerçek yüzünü göreyimin daha nazik şekilde söylenme türü o
Haha
Nitelikli dolandırıcılıktan ceza alıcak şekilde makyaj yapıyorsunuz sizde bizde bi bakalım Allah nasıl yaratmış bş bakalım diyoruz doğal olarak
Bence de ya
Doğallık candır en azından gerçekten sevecek olanı hayatına katıyorsun
O erkek sırf makyaja para vermemek için tek ayak üstünde bin yalan söyler
Hayır , cidden çoğu kız makyaj siz çok guzel ama makyaj yapıp güzelliğini koreltiyor yazık
Ben daha cok dogalliktan yanayim.
O yuzden göze girmek icin soylemiyorum.
aynada gördüğüm kadın makyajsız da güzel o yüzden deidğine inanırım
Ben genellikle samimi söylüyorum. Başkasını da bilemem.
Doğru söylüyor olabilir fakat yapılan makyajada bi bakmak lazım.
Doğru söyleyebilir veya seni gaza getirip ona bakman için olabilir.
sen kendini ne sekilde daha guzel ve mutlu hissediyorsan oyle yap,
Yalancı olma ihtimali doğru olma ihtimalininden daha fazla
Hayatınıza, seçimlerinize müdahale etmeye çalışıyordur. Bırakın kızlarım şu hayvanları ya
Hayır gerçeği diyordur ama bir göze eyeliner şart bence her zaman
Bende böyle düşünüyorum bence söyledikleri gerçek hisleri.
Ya iltifatıda kabul etmek lazım şimdi, her şeyin altından bir şey ararsakta yaşayamayız abi
Iskandinav'da yaşıyordur. Türk kızlarında makyajsız güzel mi varmış?
Hayır makyaj sevmiyordur
Bakımlı olmak iyi Makyaj yapma diyen sevgili bu seferde bakımsızsızsın diye şikayet eder en iyisi kendin için
Ne alakası var uydurup durmayın
Makyajsiz doğal güzellikle duran kadınlar da var hem makyaj dolandırıcılık zaten azıcık doğal olun doğal doğal
seni benden başkası farketmesin , cekici bulmasın, seni paylaşmak istemiyorum demek istiyor...
makyaj iyidir ya.. kiza olan sevkim artiyor. tabi guzel yapabilirse... bazilari jokere donuyor
Büyük ihtimalle makyajını ya çok abartı yapıyorsundur ya da kötü yapıyorsun ondandır
Bu şüphecilikten artık kurtulun arkadaşım her şeyin altında bişey aramayın gerek yok..
Hayır makyajsız halini görmeye çalışıyordur
Kıskançlık yapıyordur
Evet ve gerçekten de güzeldir makyajsız
Eğer sizde buna inanıyorsanız doğruyu diyordur.
Makyajlı da makyajsızda gzellim
Bence masraf olmasını istemiyordur😁
Doğal seviyordur..
Bazı kişiler makyajsız daha güzel gerçekten
Makyaja gerek yok içiyorsan güzelsindir
öyle de olabilir gerçeği de söylüyor olabilir
Gerçekten seviyordur.❤️❤️
Zaten kadın doğal güzeldir bence makyaja gerek yok
bana hep derler yalan ya
Gerçekten öyledir belki. %50 İhtimal diyelim.
Hayır bazı kızlar öyle.
Başkası beğenmesin diye öyle diyordur
Bence isinize karışıyordur
Ya kıskançtır ya da kıskanç
Kiskanclik alameti hep bunlar
Çevresinden kıskanıyordur
doğal halin daha güzeldir
Bence naturelliği makyaja tercih ediyorlar
Belkide doğal güzelliği hoşuna gitmiştir kizin
Doğallığı da seviyor olabilir
hayir dogalciyim
Yo belkide gerçekten oylesindir 🤗