Bigun 190 erkekle evlenirsin, parasi vardir, yakisiklidir ama adamlik yoktur. Seni dover, aldatir, degersiz hissedersin. O zaman da erkek dedigin 180 olmali der misin? Nasil ki cirkin kadin yoktur diyosak, nasil ki kilosu yuzunden kadina olumsuz bisey soylemememiz gerekiyorsa erkegin de erkekligini bouuyla olcmemeliyiz.
Kısa mı? güldürme beni Allah aşkına 1.75 1.80 arasındaki erkekler uzun boylu oluyor 1.70 orta boy düğünde bi tanıdığım vardı adam uzun boylu evlenecek kız bulamıyordu şimdi ki kızlar 1.85 1.90 boyundaki erkeklere bakmıyorlar 1.75 1.80 boylarındaki erkeklere bakıyorlar kızlarda önce erkekte karaktere bakar fiziksel olarak ilk özellik kızlar için yüz tipi ve vücudu en son boy tercihi kalıyor bunu araştırmış ve deneyimini yaşamış birisi olarak söylüyorum tekrar düşünmelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır bence ideal gadası. Hem boyun uzun veya kısa olması insana bir avantaj sağlamaz ki.
Bigun 190 erkekle evlenirsin, parasi vardir, yakisiklidir ama adamlik yoktur. Seni dover, aldatir, degersiz hissedersin. O zaman da erkek dedigin 180 olmali der misin?
Nasil ki cirkin kadin yoktur diyosak, nasil ki kilosu yuzunden kadina olumsuz bisey soylemememiz gerekiyorsa erkegin de erkekligini bouuyla olcmemeliyiz.
175 ile 40 yıl gül gibi geçindim hiç bir eleştiri gelmedi hiç kompleksim olmadı
Sevgililerimde oldu dostlarımda oldu ve halada memnunum
Ben 160’ım sevgilim 175 bence çok ideal. 180 olsun istemezdim uzun erkekler elbette karizmatik ama yanında kendimi bücür hissettiğim için istemezdim🙂
Olum sen ruh hastası mısın ya, sabahtan beri boyla ilgili sorular soruyon. Git kendine bir iş bul mk
Abla sana 1.80 üstü sipariş alındı, kargoyla teslim.
Ooo 185'im. Ama 175 boy ortalama derim. Ne çok uzun, ne çok kısa.
bence gayet iyidir ya.
Uzun sayılmaz ama pek kısa da değil.
Ortalama boy ne uzun nede kısa
Normal orta boy bence ben 184 ama memnun degılım
Normal 1.55-1.65 kadına bakılınca
Bence normal ortalama yani
Boyunu sorsam muhtemelen 1.60 dır sin
Normal bir boy. Ne çok uzun ne çok kısa
Kısa
Kısa mı? güldürme beni Allah aşkına 1.75 1.80 arasındaki erkekler uzun boylu oluyor 1.70 orta boy düğünde bi tanıdığım vardı adam uzun boylu evlenecek kız bulamıyordu şimdi ki kızlar 1.85 1.90 boyundaki erkeklere bakmıyorlar 1.75 1.80 boylarındaki erkeklere bakıyorlar kızlarda önce erkekte karaktere bakar fiziksel olarak ilk özellik kızlar için yüz tipi ve vücudu en son boy tercihi kalıyor bunu araştırmış ve deneyimini yaşamış birisi olarak söylüyorum tekrar düşünmelisin
tam olarak orta boy
bonco 1.80 olmaliymis sen kaçsın
Kısa
Kısa
Kısa
Orta boy.
Normal
Kısa ve sevglim 1 70 üstelik bende 1 70im
İyi işte 1.70 ne güzel
normal ne uzun ne kısa
Normal gibi
ortalama..