Yüz güzelliği mi, fizik güzelliği mi senin için ön planda? 

Şimdi bu denge. Eğer yüzü güzel bir kadın çok kilolu değilse insanlar tarafından güzel karşılanır ama kiloluysa hem şişko damgası yer. Yüzü normal olup fiziği güzel olan kadında güzeldir yani kısacası her beden kendine özel ve güzeldir.
Ben şişko diye tabir ettikleri kadınlardan hoşlanıyorum :) zevk meselesi.
Bence bir kadının ne fiziğinin güzel olması ne de yüzünün güzel olması onu güzel yapmıyor çünkü bir kadın konuşmalarıyla tavırlarıyla güler yüzüyle düşünceleriyle bir bütün oluşturabildiğinde güzeldir dış görünüşün bir önemi yoktur çünkü yüzünün güzel olduğu için veya fiziğinin güzel olduğu için o kadın sizi mutlu edemez
Fizik bir şekilde hallolur erkek için ama kadın için vücur hatları dolgun olması daha bir dikkat çekici. Yüz de olmalı.
Karakteri yerinde olduktan sonra fizik ve yüz güzelliği pek önemli değildir gadası. Ama büyük dolgun göğüslere ayrı bir zaafım da vardır. Bunu da belirtmek isterim.
Cevap
77Cevap
Yüz güzelliği.. fizik sporla falan şekle girer😃
Bebeksi yüzlü
Zayif vücutlu
Küçük memeli
Küçücük fındık kalcali
Sıfır basenli
Incecik bacaklı kadinlari arzulatici buluyorum
Tıpkı bunun gibisini...
İkisi bir arada olsa ne güzel olurdu. Zayıflayınca fizik güzel oluyor yüz çirkinleşiyor. Kilo alınca yüz güzelleşiyor fizik ayrı b*k oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Aşırı çirkin bir yüze sahip olunmadığı takdirde fizik çok daha önemli. Ama fizikten kastım da zayıf, sportif, fit değil sadece. Kemik ve vücut yapısı gibi değiştirilemeyen şeyler de dahil.

abi mükemmel cözüm sen bi dahisin🤣🤣🤣
Ikiside parayla duzeliyor fizik finsellik cagristiriyor bende yuz ise begenmeme yol aciyor karakter en onemlisi cunku omrumu vermeme sebep oluyor
@benmeloww sovdun mu ovdun mu gnjfjvn
@benmeloww thanks :d
İkisi de Ama Tabi en önemlisi Kalp Güzel temiz olacak Kalp Güzel olmadıktan sonra dış güzellik Hiçbir halta yaramaz
Yüz önemli. Gerisi de kötü değilse sorun yok. Aman aman bir güzellik beklentim yok yani. Kendisine bakıyorsa, hijyeninde sorun yoksa ideal benim için.
Yüz güzelliği ortalama veya ortalamanın altında olup vücudu güzel, fit, dolgun memeli, ince belli olanı tercih ederim.
Fizik Bence
Yüz Estetikle Bakımla Düzelir
Saç Desen Kuaför Halleder
Seksi Fizik En İyisi
İkisi de değil. Aklı ön plandadır benim için oturup sohbet edince kafası çalışan bilimsel konulara hakim biriyse anında düşerim.
Bu soruyu 1000. Görüşüm biliyor musun 😅 biraz yaratıcı sorular nolursun
Akıl güzelliği ve uyum güzelliği herşeyden önemlidir

Cevabım bu.
İç güzelli desem ne kadar gerçekçi olur samimiyet bence
Çoğu kişi fiziğe bakar.
Yüz güzelliği de önemlidir.
Kalp güzelliği napayım kalp güzelliği olmayan fiziği, yüzü
Yani ikiside olabilir yuzunu begenmem gerek once sonra ayaklarini sonra vucudunu :)
Her ikiside önemli ama fizik daha ağır basıyor
kalp guzelligi derim kalbi guzel insanin yuzude guzel olur.
Yüz güzelligne bakarım ama öyle fizikler varki yüz güzelligini devreden çıkarıyor. Öyle seksi yani
Fizik daha dikkatimi çekiyor her iki cinsiyette
yüz çünkü fiziğini sekillendirebilirsin
Ikısıde var ben de ama nıye ekrkeler bana boyle kotu davranıyor... Ben leyken Baska kızlara bakıyorlar moralim bozuluyor
@AsabiÖküz 25
@AsabiÖküz yok
@AsabiÖküz bulamadm
@AsabiÖküz ben oyle deılm buyuk goguslu iri kalcalı jnce belliym
Bacaklarım da ince deıl ama cok seksı ele gelince katır kutur ses cıkarmasından iyidir tahta gıbı ne oyle
@AsabiÖküz anlamadm
yüz güzelliği. fizik sonradan düzelebilir
Fizik yüz güzeli pek dikkatimi çekmez
Kalbinin ruhunun güzelliği
Fiziği güzel olmalı ya
Yüz daha ön planda gibi sanki içim öyle diyor 😂
Yüz güzelliği daha çok ilgimi çekiyor.
Kocama sordum bana bakarak ikisi de dedi jsjs
Fizik bir tık daha önde
Yüz güzelliği. Fizik değiştirilebilir
🌹 Hayırlı 🤲 Cumalar 🌹
İç güzelliğine bakıyorum