"Bodur tavuk her zaman piliç gözükür" derler. Yani bu şeklide uzun boylu olan şöyledir, kısa böyledir diye ayırım yapmak olmaz. Sen kendini güzel görüyormusun o yeter falancanın ne dediği önemli değil.
Herkese göre değişebilir ama ben minyon tercihim olurdu. Bence daha genç ve daha tatlı duruyorlar. Güzellik kişi güzelse boyu önemi yok kısa ve güzel olan bir çok insan var.
"Yüzün güzel ama kilo vermen lazım" "Güzel kızsın ama kısasın" "Saçın düz olsa çok güzelsin" "Güzelsin ama burnunu/dişlerini yaptırman lazım"
Bunlar aslında güzel değilsin demek, kendimizi kandırmayalım 😂 mesela Hillary Duff çirkin mi boyu kısa olduğu için? Shakira peki? Ya Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu? Hepsi kısa ama fıstık gibiler🙃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu bence çok yanlış bir bakış açısı. Ben 166 boyundayım. Uzun kızlarıda çekici bulmuyorum. Hatta şu an boyum bana fazla uzun geliyor.Özellikle topuklu giydiğimde. Uzun kızlarda ben 175 im en güzel benim havası var hiç anlamıyorum. Bana itici bile geliyor hatta aşırı uzunluk.
Güzelliğin boyla ne alakası varmış :D uzunda kısada güzel olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır tabikide. Ben 188 boyundayım hiç bir zaman uzun kadınları beğenmedim. Minyon her zaman iyidir. Sana öyle diyenlerde uzun olup reddedilen kızlardır kıskançlıktan. En fazla 165 olmalı bence.