Pürüzsüz mükemmel siyah noktasız sivilcesiz parlayan bir cilt istiyorum.
önerdileri ürünleri alıyorum ama yine de onlarınki gibi olmuyor. Ne yapmalıyım?
önerdileri ürünleri alıyorum ama yine de onlarınki gibi olmuyor. Ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
instagirl'dir o instagril değildir.
Aman anladın işte
Yaa onlar para tuzağı zaten
Hangi ürünleri almalıyım param var ama onlarınki gibi güzel olmuyor yüzün
Güzellik merkezlerin de iyi bakim yapılıyor arada bir gidebilirsin
Sen gittin mi hiç ne kadar ve neler yapılıyor nasıl bir değişim oluyrı
Bir de cilt tipini iyi tanı.. Ve ona göre önde gelen markaları kullanabilirsin
Suna Dumankayanın güzellik merkezleri bayağı iyi maskeler organik
Ne kadar hangi ilde sen gittin mi
Çoğu yerde var ama daha çok büyük şehirler de.. Ben İstanbuldayım
Siyah noktalar gidiyor mu
Ben sana krem maske önerisinde bulunurum ama benim cildim çok hassas ve kuru lekelemeye müsait.. O yüzden kendi cilt yapıma uygun bakım yaptırıyorum
Evet hydrofacial ile gidiyor ama iyi yapıyorlar bayağı dene mutlaka memnun kalacaksın
Ayda bir gitsen bile çok yararını görürsün bir de kore kozmetik ürünleri çok çok iyi
Benimde lekelenmeye müsait ve kuru önerir misin
Ginseng özlü maske aldım güzellik merkezinden onu uyguluyorum.. Salyangoz özlü kağıt maskeler.. Sonra Nem bombası yine kağıt maske.. Ayrıca Egg White pro gözenek maskesi müthiş bir şey tavsiye ederim.. yüz için gece ve gündüz Nivea kullanıyorum.. Göz çevresi için Este Lauder kullanıyorum.. Ayrıca Güneş kremi Solante iyi geliyor kahverengi olanı.. Gün için de yağlı krem çokça kullanıyorum.. Ve dermatologun önerdiği pigmentone leke kremi ve Sunsure +50 spf güneş kremi
Cildin güzel mi peki sorunsuz mu
Yani daha iyi bakım iyi oluyor.. Bak instagram ya da youtube melis kocal var.. Reklam yapmıyor ama güzel ürünler tavsiye ediyor onu takip edebilirsin bir Dr Ezgi Özgür mutlaka takip et hem youtube hem instagram sorduğun bütün sorulara yönelik videoları var
Güzellik merkezinde ürün öneriyorlar mı cildine bu iyi olur diye
Ben hiç gitmedim
Kendi ürünlerini genellikle satmaya çalışıyorlar ama zorunlu değil almak istemiyorsan almazsın
Şimdi ben biraz bilgisizim onlarca video izlemeye de üşeniyorum keşke biri bana dese ki şunlar şunları al yeter gibi meslea tonik ne, ne maskesi iyi olur bunları hep YouTube izleyerek öğrenmem gerek değik mi
Demek istediğim bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir.. Ben bir ara Gratiste cilt analizi de yaptırdım yani cildimi iyi tanıyorum bir kremi üç beş gün kullandıktan sonra hemen anlayabiliyorum yarayıp yaramadığını.. mesela tonik yüzüme hiç yaramıyor su bazlı kremler iyi gelmiyor bana.. Sen de siyah nokta varsa gözenek sorunu da vardır ona uygun ürün kullan mesela yukarıya yazdığım maske çok iyidir dene bir Egg White olan
İşte ben anlayamıyorum Biizm gratislerfr yok öyle bir şey büyük şehirde yaşamak ne güzel ama güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorum onlar da anlar mı cilt tipimi
premium fotoshop uygulaman
Onların cildi gerçekten de gğzel ama