Resimdeki forumda olması benim için çok önemli. Eyeliner kullanan birisi değilim. İlk kullananlar için pen eyeliner daha kolaylık sağlıyor. Çok baktım fakat yorumlardan emin olamadım. Rengi solmayan, uzun süre kalıcılığı olan, su geçirmeyen kaliteli eyeliner önerilerinizi bekliyorum😗👉❤👈
Kızlar, Eyeliner almak istiyorum. Kullanıp beğendiğiniz kalem eyeliner var mı?
Merhaba. Eyeliner almadan önce hangi büyüklükte bir çizgi çekmeniz gerektiğini bilmek çok önemli. Fırçanın yapısına göre eyeliner aldığınızda istediğiniz sonuçları daha iyi alabilirsiniz.
Kalem eyeliner kullanım açısından oldukça pratiktir. Göz kapağına uygulamakta oldukça kolaydır. Genellikle uzun ve sivridir bu açıdan kirpik diplerine ulaşmasıda kolaydır. Güvenin gibi eyeliner çekme konusunda acemiyseniz kalem eyeliner tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Kullanımı pratiktir. Kalıcılığıda iyidir. Kullanımı kolay arıyorsan Maybelline Hyper Easy Eyeliner’ı önerebilirim.
Ben eyeliner kullanmaya başladığımdan beri likit eyeliner kullanıyorum. Diğerlerine göre kalıcılığı güçlü ve daha siyah olduğu için. Fakat likit eyelineri çekmesi zor, bende üzerimde deneyerek öğrendim 😄 Görseldeki gibi daha kalın kalem eyeliner güzel olur. Kalem eyelinerlardan en iyisi NYX
Merhaba. Ben genel olarak flormarın diplinerını severek kullanıyorum. Hem kalıcı, hem güzel hemde simsiyah bir etkiye sahip olup suya dayanaklı bir forma sahiptir. Severek kullanıyorum.