Güzellik & Bakım Balayına çitme kına ile gitsem yadırganır mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Haftasonu düğünüm var ve kına yakmak istiyorum. Hemen balayına gideceğiz. Sizce ne yapmalıyım? Balayına çitme kına ile gitsem yadırganır mıyım? Cevapla Balayı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
leiteadoçado08 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Ben ayni bu sekilde yaktim ayagima bile ve balayina gittim hic de yadirgayan olmadi aksine begendiler. Bakma sen yorumlara 😉😉 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hayır, istediğini yap..Mutluluklar dilerim. 1 0 Yorumla
MrVenussS Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl El dövmesinden hiç farklı yok bence , kime ne hani beğenmeyen olursa g*tune kına yakıp kudurabilir 0 0 Yorumla
bikebikeman Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Yak gitsin ya bence yadirgamak yerine bayılır insanlar ve mutluluklar dilerim 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Görseldeki gibi yapma bnc. Klasik kınayı yak gitsn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlara tuhaf gelir kanki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben ayni bu sekilde yaktim ayagima bile ve balayina gittim hic de yadirgayan olmadi aksine begendiler. Bakma sen yorumlara 😉😉
Hayır, istediğini yap..
Mutluluklar dilerim.
El dövmesinden hiç farklı yok bence , kime ne hani beğenmeyen olursa g*tune kına yakıp kudurabilir
Yak gitsin ya bence yadirgamak yerine bayılır insanlar ve mutluluklar dilerim
Canın nasıl istiyorsa öyle yap
Avucunun içine yakabilirsin
Görseldeki gibi yapma bnc. Klasik kınayı yak gitsn
Gerdekte dikkat cekmiyecek bisey yak
istediğim gibi yapmalısın
Evet
neden
İnsanlara tuhaf gelir kanki
Balayın da ne yapılıyor?
İstiyorsan tabi yak kınanı. Mutluluklar
İğrenç