Güzellik & Bakım Selin Ciğerci güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cinsiyet değiştirmesine rağmen çok güzel değil mi? Güncellemeler+1 yıl Burdaki çoğu kızdan çok daha güzel. Kıskanmayın. Selin Ciğerci güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DARKSNOWBAL Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl normalde şimdi bu top dimi ayrıca kalçalar darma dağın ve okadar boyayı sende para vererek yaptır ondan bile g, üzel olursun 1 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl hem de çok samimi bir kadın. maalesef adamla da ayrılmışlar :( 1 0 Yorumla
Stig_mata Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Yüzü hoş ama o kadar makyajı babaanneme yapsam afrodit olur. Vücut hatları ve elleri erkeksi. Bana göre ruj ve rimel sürünce dişilik kazanılmıyor 2 0 Yorumla
Siyahzebra Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Dana gibi maşallah. Elleri ayakları iriii 2 7 Yorumla YanlızlıkRıhtımı35 +1 yıl 😂😂 Yorumla Siyahzebra +1 yıl Yalan mıı Yorumla YanlızlıkRıhtımı35 +1 yıl Doğru Yorumla Zeusscuk +1 yıl Bunu görmeyene kadar hoş görüyordüm. O kadar da değilmiş dedirtin şimdi. Yorumla Siyahzebra +1 yıl Ahahaaa 😂😂 Yorumla Decepticonn +1 yıl :)) Yorumla Soran +1 yıl Pej çok kadından daha güzel Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Selin ciğerci cinsiyet mi değiştirmiş? İlk defa duydum 🙄 0 2 Yorumla Decepticonn +1 yıl evet gereksiz bir bilgi zaten bir kaybın yok. Yorumla Soran +1 yıl Evet de her haliyle güzeldi Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır değil her yeri estektikli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekken de güzeldi Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Selin abimiz, iyi bir abimizdi. Ercanti adamdı. giyinmeyi adabı iyi bilirdi. Meselaaa ben bilmemmm 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Yani güzel fakat ameliyat düşününce kaçıyorum biraz geri 0 0 Yorumla
selenustaoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Poposu dışında hiç bir yeri güzel değil. :D :D 5 0 Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Değil 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel değil. 1 1 Yorumla Decepticonn +1 yıl tam kadın olsa güzel. Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 744 cevap paylaştı. Bu resimde güzel makyajsız bilemem. 1 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gözlerin derinliklerinde erkek bakışı yatıyor 1 0 Yorumla
YıllarSonraYeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bebek Okan aklımdan çıksa güzelde çıkmıyor 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok çirkin bence . 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niççin Yorumla
sonkezmakarna Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Güzelliği çirkinliği umrumda değil başarılı kadın zaten bu ozelligide onu zaten güzel yapıyor 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Cogu kadindan guzel olmus yalan yok. 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Sesi kalın olmazsa yatağa girene kadar anlamazdım 1 0 Yorumla
Scarass Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl Yakışıklı değildi. İsabetli karar aldı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl cinsiyet değiştirmeden önce de yakışıklıyıdı Yorumla Scarass +1 yıl bence değildi. ona vurgu yaptım zaten.Cücük kadar ılık bir adamdı. Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Kalçası zaten yetiyor 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. Mimikleri çok hoşuma gidiyor. Hoş bir kadın bence. 1 0 Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Erkek lan o 1 0 Yorumla
whispererers Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl değil 1 1 Yorumla whispererers +1 yıl Ben kıskanç değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
normalde şimdi bu top dimi ayrıca kalçalar darma dağın ve okadar boyayı sende para vererek yaptır ondan bile g, üzel olursun
hem de çok samimi bir kadın. maalesef adamla da ayrılmışlar :(
Gayet güzel zaten trans kadınlara karşı bir zaafım var
Yüzü hoş ama o kadar makyajı babaanneme yapsam afrodit olur. Vücut hatları ve elleri erkeksi. Bana göre ruj ve rimel sürünce dişilik kazanılmıyor
Dana gibi maşallah. Elleri ayakları iriii
😂😂
Yalan mıı
Doğru
Bunu görmeyene kadar hoş görüyordüm. O kadar da değilmiş dedirtin şimdi.
Ahahaaa 😂😂
:))
Pej çok kadından daha güzel
Selin ciğerci cinsiyet mi değiştirmiş? İlk defa duydum 🙄
evet gereksiz bir bilgi zaten bir kaybın yok.
Evet de her haliyle güzeldi
Hayır değil her yeri estektikli
Erkekken de güzeldi
Selin abimiz, iyi bir abimizdi. Ercanti adamdı. giyinmeyi adabı iyi bilirdi. Meselaaa ben bilmemmm
Yani güzel fakat ameliyat düşününce kaçıyorum biraz geri
Poposu dışında hiç bir yeri güzel değil. :D :D
Değil
Neden peki?
Güzel değil.
tam kadın olsa güzel.
hayır ya beğenmiyorum.
Bu resimde güzel makyajsız bilemem.
Gözlerin derinliklerinde erkek bakışı yatıyor
Bebek Okan aklımdan çıksa güzelde çıkmıyor
Çok çirkin bence .
Niççin
Güzelliği çirkinliği umrumda değil başarılı kadın zaten bu ozelligide onu zaten güzel yapıyor
Cogu kadindan guzel olmus yalan yok.
Selim ciğerci kim m k
tanımıyorum, ilgimi çekmedi.
Sesi kalın olmazsa yatağa girene kadar anlamazdım
Yakışıklı değildi. İsabetli karar aldı
cinsiyet değiştirmeden önce de yakışıklıyıdı
bence değildi. ona vurgu yaptım zaten.
Cücük kadar ılık bir adamdı.
Kalçası zaten yetiyor
hayır değil
Değil bence
Hayır değil
Manyak mısın sen
Bie dönmeden nasıl güzel çıkabilir ki
Güzel, önceden de iyiymiş yüzü
iğrenç valla ak travestisi
Mimikleri çok hoşuma gidiyor. Hoş bir kadın bence.
Erkek miydi
Hayır değil
Hayır
Beğenmiyorum
Yani sesi haricinde güzel
Trans ıyk
Şöyle bakınca birçok kızdan güzel
Adam sonuçta yav.
Değil :D
Değil
Evet..
Güzel