Arkadaşlar selam makyaja yeni başlıyorum. Makyaj sabitleyici sprey nasıl kullanılır? En iyi makyaj sabitleyici sprey markaları hangileri? Loreal shake and glow sprey nedir?
Arkadaşlar selam makyaja yeni başlıyorum. Makyaj sabitleyici sprey nasıl kullanılır? En iyi makyaj sabitleyici sprey markaları hangileri? Loreal shake and glow sprey nedir?
Merhaba güzelciğim💗
Bir makyaj ne kadar bir kızı tatmin ediyorsa o makyajı sabitlemek de bir o kadar önemli. Binbir emekle yaptığın makyajın gün sonunda hatta gün sonuna kalmadan uçmasını istemiyorsan makyaj sabitleyiciye gerçekten çok önem vermelisin. Bende sana bu nedenle L'Oréal Shake and Glow Sprey hakkında bilgi vermek istedim.🙋♀️
L'Oréal Shake and Glow Sprey kullanan biri olarak cildime anında ışıltı katmak istediğimde elim hemen bu ürüne gidiyor.🌟 Bu sprey cilde doğal bir parlaklık veren ve makyajı sabitleyen hafif ve ferahlatıcı bir formüle sahip. İçeriğinde doğal yağlar ve vitaminler barındırıyor bu sayede cilt hem taze görünüyor hem de nemlesine yardımcı oluyor.
Özellikle yorgun ve mat ciltler için harika olan bu sprey, her kullanımda cilde enerjik ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Kısacası makyaj çantanın vazgeçilmezlerinden biri olmayı oldukça hak ediyor. 😍
İlk olarak şişeyi iyice çalkalıyorum zaten adı da buradan geliyor, “Shake and Glow”. Şişeyi çalkaladıktan sonra yaklaşık 20 cm uzaklıktan yüzüme doğru hafifçe püskürtüyorum. Sakın bu uygulama sırasında gözlerini kapatmayı sakın unutma:))🌸
Spreyi hem makyaj yapmadan önce nemlendirici olarak hem de makyajı sabitlemek için kullanabilirsin. Özellikle bu sıcak günlerde cildini serinletmek ve tazelemek için gün içinde birkaç kez de uygulayabilirsin.💦
Bu sprey cildime anında ışıltı kazandırıyor ve daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki doğal yağlar ve vitaminler sayesinde cildi nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor.✨ Makyaj yaptıktan sonra sabitleyici olarak kullandığımda ise makyajın gün boyu taze kalmasına yardımcı oluyor. 🌞
Ciltte oluşturduğu hafif ve parlak görünümle kendini her zaman bakımlı hissetmeni sağlayan bu ürün özellikle yoğun günlerde birkaç püskürtme ile cildi canlandırmak harika bir his! 🌟
Bu spreyi benim gibi kullanan çoğu kişinin yorumlarına bakınca herkesin çok memnun olduğunu görmek gerçekten sevindirici. 😊 Birçok kullanıcı cildine kattığı doğal parlaklık ve taze görünümden oldukça memnun. 🌿
Özellikle mat ciltler için bir kurtarıcı olarak nitelendirilen ürün cildi nemlendirip canlandırırken makyajın da daha uzun süre dayanmasına yardımcı oluyor. Kullananlar spreyi gün içinde makyajlarını tazelemek ve ciltlerini ferahlatmak için sıkça tercih ettiklerini belirtiyorlar.💖
Özetle L'Oréal Shake and Glow Sprey, benim için sadece bir makyaj sabitleyici değil aynı zamanda cilt bakımımın vazgeçilmez bir parçası oldu diyebilirim 🌺
Selamm,
Güzel bir makyaj herkesin isteğidir. Makyaj sabitleme spreyleri hakkında önceleri bir fikrim yoktu fakat “Özel günlerde yaptığım makyajın sabit ve daha iyi durması için hangi ürünü kullanabilirim?” diye birçok arkadaşımdan tavsiye almıştım. Bu yazımda makyaj sabitleme spreyleri hakkında aklınıza takılabilecek tüm soruların cevabını şu başlıklar altında vermeye çalıştım.
Makyaj sabitleme spreyi, adından da anlaşıldığı gibi makyajımızın daha uzun süre bozulmadan durması için kullanılır. Özellikle yaz günlerinde sıcaktan terleyen cildimizde makyajın akmaması için tercih edilir. Makyajın ilk yapıldığı gibi durmasını sağlar. Makyajı tazeleme hissini hissetmezsiniz :) Cilde renk vermez fakat cilt tipimize göre tercih edeceğimiz makyaj sabitleme spreyi ile cildin mat veya ışıltılı görünmesini sağlayabiliriz.
Makyaj sabitleme spreyleri makyajı cilde hapseder eğer ürünü gereğinden fazla kullanırsak, cildi gün sonunda makyajdan arındırmazsak, her gün bu ürünleri kullanırsak cildimize zarar verebilir. Cildin hava almamasını ve gözeneklerin tıkanmasına sebep olur. Bu yüzden özel gün makyajlarında veya yaz günlerinde kullanmanızı öneririm. Kullandıktan sonra mutlaka cildinizi makyajdan arındırıp gerekli bakımı cildinize yapın :)
Makyajdan önce sıkılmaz bütün makyaj tamamlandıktan sonra sıkılır..
İlk olarak hangi marka olduğu fark etmez spreyi iyice çalkalayınız. Ortalama olarak 15-20 cm uzaklıkta gözlerinizi kapatarak yüzünüzün her yerine sıkınız. Yaklaşık olarak 3 fıs şeklinde sıkmanız yeterli olur. İlk kullanımda ıslak bir his oluşabilir yüzünüze dokunmadan sadece spreyin kurumasını bekleyin. Vee makyajınız hazıır :) Biraz sonra önereceğim tüm ürünlerin kullanımı da bu şekildedir.
Bu başlık altında sizler için en iyi makyaj sabitleme spreylerini önermeye çalıştım. Mat veya parlak bir bitiş isteğinize göre ürünleri tercih edebilirsiniz.
Cilt tipinize uygun ürünü seçerseniz makyajınız daha iyi görünür <3
Kuru veya karma bir cildiniz varsa rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün
Cildinize çok güzel ışıl ışıl bir görüntü verir. Işıl ışıl görüntü derken simli bir görüntüden ziyade daha canlı, sağlıklı, nemi yerinde bir cilt görüntüsü sunar. Makyajı çok iyi bir şekilde sabitler. Güzel bir kokusu var. severek kullandığım bir ürün bende sivilce veya alerji yapmadı. Sprey başlığı da gayet güzel düzgün bir şekilde püskürtüp eşit dağılım sağlar
Yağlı bir cildiniz varsa rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün
Makyajın canlı görünmesini aynı zamanda da parlamayı önleyen bir üründür. Mat bir bitiş sağlar ve makyajın ilk yapıldığı gibi sabit kalmasını sağlar.
Parlak, ıslak, doğal, aydınlık bir görüntü veren sabitleme spreyidir. Makyajınızda ıslak ve nemli bir bitişi seviyorsanız ve yağlı bir cildiniz yoksa severek kullanacağınız bir ürün olacağını düşünüyorum. Sprey kısmı gayet başarılı uyguladığınız da homojen bir dağılım sağlar. Vegan bir üründür :)
Bu ürün de aynı markanın mat bitiş isteyenler için sunduğu bir ürün. Yağlı bir cildiniz varsa cildinizin parlamasını istemiyor mat bir bitiş istiyorsanız seveceğinizi düşündüğüm bir ürün. Yağlanmayı kontrol eder. Sprey kısmı gayet başarılı. Vegan bir üründür.
Parlama probleminiz varsa cildiniz karma veya yağlıysa severek kullanacağınızı düşündüğüm bir ürün. İnce yapılı pudralı bir içeriğe sahip bu yüzden mat bir bitiş sağlar. Makyajı çok iyi bir şekilde sabitler. Kuru bir cildiniz varsa bu ürünü tavsiye etmem
Uygun fiyatlı, iyi performanslı bir ürün. Benim de bir dönem kullandığım iyi bir makyaj sabitleme spreyidir. İçerisinde alkol ve paraben bulundurmuyor bu yüzden cildi kurutmaz. Hafif nemli bir his verir ve yapışkanlık bırakmaz. Makyajı çok iyi bir şekilde sabitler. Sprey kısmı çok iyi ürün homojen bir şekilde cilde dağılıyor. Hoş bir kokusu var. Tüm ciltlerin kullanabileceğini düşünüyorum.
Makyaj sabitleme spreyi hakkında tüm bildiklerimi sizlere aktarmaya çalıştım. Yazımı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederimmm :)
mükemmellll olmuş <3
@KürkMantoluHayri o senin mükemmellilililiğinnn💖
Yanlıs yorum apsşsşdk hemen kendi görüsüme cıkim
@benkendall dhdhdjdh
@KürkMantoluHayri Tesekkur ederimm🤗
Bir makyajın kusursuz olması için dış etkenlere karşı dayanıklı olması gerekmektedir. Sıcak havalarda, su ile temasta, terleme gibi sorunlarda kendini salmaması gerekir bu sebeple makyaj sabitleme spreyini kullanırız.
Makyaj sabitleyici spreyler ayrıca makyajın kalıcılığını da sağladığından özel günlerin kurtarıcısı olmuştur. Zamanlar rengi solan ten makyajı görüntüsünü ortadan kaldırmak için bir nevi sabitleyici işlevini görür. Makyaj tazeleme çabalarına girmekten kurtarır bizleri. Peki içeriğinde ne vardır? Makyaj sabitleyici sprey nasıl kullanılır? Hangi markalar tercih edilmelidir? Bu ve bunun gibi aklında kalan hemen hemen her soru işareti için güzel bir yazı hazırlamaya çalıştım. Umarım işine yarar. İyi okumalar şimdiden.
Makyaj tazelemekle uğraşmamak için en basit yöntemdir makyaj sabitleme spreyi. Cilt tiplerine göre de ayrılıyor elbet. Amaç makyajın sabitlenmesi ve görünümünü yitirmemesidir.
Makyaj sabitleyici sprey, makyaj bitiminden sonra yüzümüze uygulamamız gereken bir işlemdir. Yüzümüze en az 10 cm uzaklıkta tutarak püskürtürüz ve ciltteki makyajı uzun süre sabitleme görevini yapar.
Makyaj sabitleyici spreylerin yağlı ve kuru ciltler için olanları mevcuttur. Biliyoruz ki kuru cilt makyajlarında aranılan en büyük özellik parlak, canlı bir görünümdür. Bu sebeple ıslak, duru bir görünüme ihtiyaç duyacağız. Yağlı ciltler için ise aranılan ilk özellik mat görünümdür. Haddinden fazla parlayan cilt yağlı ciltlerin en büyük sorunsalıdır ve matlık isterler. Mat görünümü veren makyaj sabitleyici spreyler de mevcuttur bu durumda.
Herkes kullanabilir yani makyaj sabitleyici spreyi. Cilde kesinlikle kuruluk hissi vermez ve yumuşak bir doku kazandırır. Ayrıca cildin makyajı emmesini engelleyeceğinden gözenekler de pek kirlenmez. Peki hangi cilt tipine hangi makyaj spreyi idealdir?
Kullanacağımız sabitleyici sprey cilt tipimize uygun olmalıdır. Makyaja ve cildimize uyum sağlayan makyaj spreyi daha güzel bir görüntü daha duru bir güzellik verecektir. Cilt tipine göre kullanman gereken makyaj sabitleyici önerilerimi bir videoda topladım, umarım işine yarar.
Cilt tiplerine göre kuru ciltlerin nemli, parlak ve ışıltılı bir cilt görünümüne ihtiyacı vardır. Bu görüntüyü makyajlarında da görmek isterler bu sebeple kremsi, likit makyaj kullanırlar. Yağlı ciltler ise parlamaya karşı hassas olduklarından dolayı sürekli bir sabitleme derdinde olurlar. Daha pudramsı makyaj malzemeleri tercih ederler. Bu sebeple hazırladığım videoda da cilt tipi olan yağlı ve kuru ciltler için makyaj sabitleyici önerileri de bulunuyor.
Ürünlere ulaşabileceğin linkleri derledim 🙂
NYX Matte Finish Fını Mat buradan!
Maybelline New York Lasting Fix Mat buradan!
L'Oréal Paris İnfaillible Magic Setting Spray buradan!
Essence İnstant Matt buradan!
Missha Fix Me buradan!
Golden Rose buradan!
Revolation Pro Fix buradan!
Maybelline New York Glass Spray buradan!
NYX Dewy Fınısh Fını Velouté buradan!
Sephora Set and Fresh buradan!
Genel olarak kalıcılık sağlayan bir sabitleme söz konusudur. Önerdiğim ürünler vegandır ve ciltte yumuşak bir his bırakır. Umarım yazı işine yarar. İyi okumalar...
Olay bir görüş olmuş <3
@KürkMantoluHayri ay sımardım eğsşdldl o senin olayyylılılığınnn ksğsğsdşsld
Merhabalar. :) 💜
Doğru bir makyaj sayesinde görünüşümüzdeki güzel bulduğumuz özelliklerimizi geliştirirken kusurlarımızı da gizleyebiliyoruz. Zaman zaman çevresel faktörlerin de etkisiyle dış dünyanın sert eleştirilerine maruz kalabiliyor ve kusurları gizlemek ihtiyacı duyabiliyoruz. Ya da sırf kendimizi daha iyi hissetmek için makyaj yapma ihtiyacı hissediyoruz. Doğru yapılan bir makyaj bazen günü kurtarmaya, kendimizi daha iyi hissetmemize yetebiliyor. Tabi makyajımız gün boyu dağılmadan yüzümüzde kalabiliyorsa... Genellikle makyajımızı sabitlemediğimizde makyajın kalıcılığı birkaç saat sürüyor ve ardından deforme olabiliyor. Özellikle de rimelin akması, rujun kaybolması, cildimizin terleme nedeniyle makyajın akmadı gibi bu durumlar ne yazık ki başımıza gelebiliyor. İşte tam da bu noktada makyaj sabitleyici sprey devreye giriyor. Lafı daha fazla uzatmadan makyaj sabitleyici spreyin önemine değinmek istiyorum. Keyifli okumalar...
Makyaj sabitleyici sprey, bilhassa yaz aylarında yüksek sıcaklardan ötürü terleyen ciltteki makyajın akmaması ve uzun sürekli olarak kalmasını, sık sık makyaj tazelemenizi gerektirmeden gün boyu makyajımızın sabit kalması için kullanılan bir üründür. Yaani kısaca söyleyecek olursak, makyaj saabitleyici spreyler, yüz makyajını koruyucu ve yapıştırıcı özelliğe sahip. Bu görevi de en güzel şekilde yerine getirerek makyajı bozulmadan ve güzelliğini kaybetmeden ciltte kalmasını sağlar. Her ne kadar bu ürün işe yaramaz diye zannedilse de maakyaj sabitleyiji spreyler oldukça işe yarıyor ve dünyaca ünlü birçok isim de daha kalıcı ve uzun süreli makyaj için makyaj sabitleyici sprey kullanıyor.
Makyaj sabitleyici spreylerin kullanımı aslında zannedildiği kadar zor değil bilakis çok basittir. Makyajınızı yaptıktan sonra, yüzünüze yaklaşık 20 - 30 cm gibi bir uzaklıktan, yüzünüzün her yerine ulaşacak şekilde makyaj sabitleyici sprey sıkın ve ardından bir süre kurumaya bırakın. İşte hepsi bu kadar basit. Bu sayede sık sık makyaj tazeleme ihtiyacı duymayacak, özellikle sıcak yaz aylarında makyajınızın akıp akmadığını kontrol etmek durumunda kalmayacaksınız.
Çok hafif bir ürün. Asla ağırlaştırmadan makyajı güzelce sabitliyor. Aynı zamanda cilde güzel bir saten ışıltısı kazandırıyor. Konforu sevenler için birebir. Fiyatı bir tık yüksek geliyor bana. Sizin için uygunsa mutlaka deneyin derim. O kadar hafif ki..
Yeterli miktarda kullandığınız takdirde sabitleyiciliği güzel, orta fiyatlı bir ürün. Ciltteki yağlanmayı da engelliyor. İlk sıkıştığınız anda kurumayacağını sanabilirsiniz ama merak etmenize gerek yok. Birkaç dakikada kuruyor ve makyajı güzelce sabitliyor.
Alanında en iyisi diyebilirim. Bana göre oldukça yüksek fiyatlı profesyonel bir ürün. Yüz makyajını uzun süre sabit tutuyor. Solmadan, makyajı 16 saate kadar kusursuz bir şekilde makyajı koruyor. Oldukça hafif, gün ve gece boyu kalıcı, kusursuz görünen bir makyaj sağlıyor.
Cildi asla germeyen, aloevera içerikli nemli bir makyaj sabitleyici. Tüm cilt tiplerine uygun bir ürün. Yağlanma yapmıyor, makyajın güzel bir şekilde sabitlenmesini sağlıyor. Bu ürünü makyaj öncesinde kullananlar da var. Bu sayede BB krem, föndöten gibi ürünlerin cilde daha iyi tutunmasını sağladığı söyleniyor. Uygun fiyatlı.
Okuduğunuz için teşekkürler. :)
PP'n yok, hesabını kapattın sandım çık kırktım :( mükemmel bir görüş olmuş <3
@KürkMantoluHayri 😂😂gider miyim hiçç
Teşekkür ederimmm🥰❤❤
Merhaba.
Makyaj sabitleyici spreyler son dönemde oldukça revaçtadır. İnstagramın hayatımıza girmesiyle influenserlar tarafından oldukça tanıtılan bir ürün. Pek çok çeşit makyaj sabitleyici spreyleri tanıtıyorlar. Peki makyaj sabitleyiciler ne işe yarar?
Özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanılan makyaj sabitleyiciler sıcaktan terleyen yüzde makyajın akmamasına ve makyajınızın gün boyu sabit kalması için kullanılır. Kısaca bahsetmek gerekirse makyaj spreyleri, makyajı koruyucu ve yapıştırıcı görevi görmektedir. Gün boyunca makyajınız bozulmaz ve güzelliğini kaybetmez. Pek çoğumuz kullanmasada ve işe yaramaz diye düşünsede bu ürünler oldukça işe yaramaktadır. Bütün televizyon önündeki ünlüler bu sayede makyajlarının gün boyu sabit kalmasını sağlarlar.
Ne Zaman Kullanılır?
Makyaj yapmak cilde zarar verir. Bu hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir. Bu yüzden makyaj sabitleme ürünü makyajı cilde daha kalıcı hale getirdiğinden zararlı olabilir. Her gün makyaj yapıp bir de makyaj sabitleyici kullanırsanız cildinizin hava almamasına neden olabilirsiniz. Buda gözeneklerinizin tıkanmasına yol açabilir. Bu yüzden cildiniz için sürekli kullanmaktan kaçınmalısınız.
Bu yüzden sadece özel günlerde ve sıcak günlerde makyajın akmasını önlemek için kullanılabilir. Bu sayede makyajınız akmayacak ve kalıcılığını koruyacaktır.
En İyi Makyaj Sabitleyiciler
Pek çok ürün deneyimlemedim ancak bana göre bir kaç tane işe yarayan makyaj sabitleyici ürünler var. Bunlar;
1. Mac Prep Prime Fix
Bu makyaj sabitleyicisi son zamanlarda vazgeçilmez ürünler arasına girdi. Makyajın ömrünü uzatıyor ve ayrıca bu spreyi buzdolabında saklayıp yaz aylarında ferahlamak için de kullanabilirsiniz. Ürünün altın veya pembe ışıltılı seçenekleri mevcut. Bu yüzden gece makyajını sabitlemek için oldukça iyi bir seçenek.
2. Caudelie Beauty Elixir
Caudalie'nin üzüm özü içeren makyaj sabitleyicisi. Bu ürünü oldukça çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz. Hem yüz için güzel koku veren mist, hem de cilde nemlilik vererek gözeneklerin görünümünü minimuma indiren bir ürün. Yağlı ve karma cilt yapılıların kullanmaktan oldukça memnun olduğu ürün, düzenli kullanımda gözenekleri sıkılaştırmaya yarıyor. Ayrıca makyajın görünümünün daha doğal durmasını sağlıyor.
Umarım faydalı olmuştur.
Sevgiler.
gene müko ve şüko bir görüş <3
Koruyucu maske takmak, bulunduğumuz dönemden dolayı günlük yaşantı halini aldı ne yazık ki. Fondötenimizi maskede bırakmamak için de iki seçeceğinimiz var. Bunladan ilki makyaj sabitleyici sprey kullanmak, ikincisi ise makyaj yapmamak. Tercih bizlere kalmış. 😄Özellikle makyaj bazı ile kullanıldığı zaman sabitleyici sprey etkisini arttıracaktır. Baz ile aydınlık sağlanmış ve makyaja hazırlanmış bir cilde makyaj yapmak çok daha kolaydır. Bu makyajın kalıcılığını arttırmak ve gün boyu sanki o makyajı beş dakika önce yapmışız gibi göstermek de sabitleyicinin görevi.
Makyaj sabitleyiciler iki çeşittir. Biri mat görünüm arayanlar için matlaştırma özelliğine sahip sabitleyicidir. Diğeri ise dewy veya glow dediğimiz o nemli, ışıltılı görünümü arayanlar için üretilen sabitleyicidir.
Makyaj sabitleyicileri hem yağlı, hem de kuru ciltliler tarafından kullanılabilir. Özellikle T-bölgesi yağlı olanlar çok sevecektir diye düşünüyorum. Kullanımı çok basit, normalde sprey şeklinde satılan bu sabitleyicileri makyajını tamamladıktan sonra yüzüne 20-30cm uzaklıktan sıkabilirsin. İlk önce muhtemelen bir rahatsızlık hissi oluşacaktır. Çünkü makyaj sonrası yüzde o nemi ve ıslaklığı hissetmek sanki tüm makyaj akıyormuş hissiyatı yaratıyor. Ama kuruduktan sonra hiç böyle değil.
Marka olarak hem uygun fiyatlı, hem kaliteli, hem de hayvanlar üzerinde test yapmadığı için benim de kullandığım NYX ve Makeup Revolution önerebilirim. Özellikle Revolution markasının farklı arayışlar içerisinde olanlar için birçok seçeneği mevcut. Kokulu ve cildi besleyen maddeler içeren sabitleyiciler de dahil.
Benim severek yaptığım ve yüze ayrı bir nem verdiğini düşündüğüm bir şey daha var; termal su. Makyaj öncesi ve sonrası yüzüme sıkıyorum, normalinden çok daha ferah ve nemli bir görünüm veriyor. Eğer aradığın mat değil, daha parlak bitişli bir görüntüyse bence şans verebilirsin.
şahane olmuş <3
Cevap
7Cevap
Makyaj sabitleyici makyaj yaptıktan sonra makyajının gün boyu kalıcı olmasını sağlar. Bu sayede makyajın gün boyu kalıcı olmuş olur.
Aaaa kesinlikle öneririm gerçekten özellikle fondatrni bb kremi falan Aşırı sabitleme gibi özelliği var ve gün boyu akma topaklanma yapmıyot ama ekstra olarak primer baz da almalısın makyajına başlamadan önce öyle etkisi oluyor öbür türlü pek etkili olduğunu sçyleyemem uygun fiyatlı bakıyorsan essence ürünleri fevkalade derim sabitleyici primer ve yahut bazı gerçekten mükemmel biraz pahalı bakıyorsan da mac diyebilirim harikulade
Makyaj sabitleyici sprey makyaj bitiminden sonra makyajın son aşaması olarak kullanılır makyajın sabit kalmasını sağlar.
Makyaj bitiminde sonra aşırıya kaçmadan yüze uygulanır 20-30 cm uzaktan sıkmak yeterlidir sıktıktan sonra ilk ıslaklık olur ama 1-2 dakika sonra kurumaya başlar.
Makyajdan sonra kullanılan bir sprey, onu kullanınca makyajın daha uzun süre tutuyor ve çeşit effekleri de var. Bazıları ayriyetten yüzünü daha parlak/mat gösterebilir. Bazıları ayriyetten nemlendirebilir, bir çok çeşiti var bu ürünün.
Onu belli bir mesafe ile kullandıktan sonra en iyisi bir sünger ile tekrardan yuzünun üzerinden geçilmesini tavsiye ederim. 😇
Gün içinde aşırı terleyen biri olaraak, (t bölgem) hem yaptığım makyaj akmasına hemde yüzümün parlamasına sebep oluyor. Özel günlerde uygun fiyatlı beaulisin hem makyaj spreyini hemde bazını kullanıyorum. Hiçbir akma sorunu yaşamadım. Gece sonuna doğru hafif parlama yapıyor ama yüzümde kalması bile mucize,
Makyajını bitirince de sıkabilirsin , cilt makyajını tamamlayıp daha göz makyajına geçmeden de sıkabilirsin. Göz makyajında bozma yapabiliyor çünkü. Göz makyajı yaptıktan sonra sıkmak istersen de kağıt ve ile kapat gözlerini öyle sık.
Makyajı daha uzun süre tutan bir malzeme bazıları makyajdan önce sıkıp üzerine makyaj yapıp bitirdikten sonra tekrar sıkıyorlar bazıları da makyaj bittikten sonra sıkıyor
aslında en iyisi bütçen yeterse m. a. c fix spray
nasıl kullanılır makyajını tamamlarsın tüm tüz sonra yüzüne püskürtürsün bu resimdeki gibi kurumasını beklersin bi kaç dk tamam o kadar
tüz değil yüz
Mac önerilir genelde.. makyaj kursuna gitmiştim oradan biliyorum. Gün boyunca makyajın akma yapmaz makyajı sabitler
Bu kadınlar kendilerine çok zulüm ediyorlar
Gençken ne kadar kimyasal varsa kullanıyorlar 45 ten sonra da yüzlerine bakılmayacak hale geliyorlar
Makyaj yaptıktan sonra yüze 20 cm uzaklıktan gezdirerek sıkılır. Amacı, makyajîn bozulmasını engelleyerek sabit kalmasını sağlamaktır
Makyajın akmaması ve sudan etkilenmemesi için kullanılır. Yüzün belirli noktalarına püskürtülerek uygulanır
Makyaj yaptıktan üstüne sürüyorsun fazla saat makyaj bozulmuyor
Makyaj sabitleyici sprey sac spreyini. andirir makyaji dondurur ve akmasini onler julanimi. da. makyaj sonrasi. gozler kapandikdan sonra. yuze. uygulanir
Merhaba, bu spreyi makyajını yapıp tamamladıktan sonra en son olarak yüzüne çok az uzak bir mesafeden yetecek kadar sıkarsın. Bu sprey makyajın daha kalıcı olmasını sağlar
Makyajı sabitler, daha güzel gösterir. Ayrıca makyajı ıslatınca daha iyi göründüğünü fark edersiniz. Gerekli bir adım mıdır tartışılır. Ama denemek lazım. Birçok markanın var.
Makyajı yapılan bölgeye sabitler akma vs. Gibi durumlar yaşanmaz kullanışlıdır ama gereksizdir kadınların makyaj tazelemek için lavaboya gitmesini engeller gıybet azalır
Bütün makjasi yaptıktan sonra sabitlemek için bir el uzaklığında yüzüne sikarsin ve makjasini sabitler
Görselde ki gibi makyaj sonrasında veya öncesinde çok yakın olmayacak şekilde yüzüne sıkacaksın bu kadar
Tavsiye etmem, extrem bir olayı yok. Saçma bir markaysa üstelik daha beter bir durumun içerisinde kalabilirsin
Makyajdan önce kullanılırsa fondöteni daha sağlam tutar
Başlangıç için beaulis in spreyini düşünebilirsin. Öğrenci dostu ve fiyat performans ürünü
makyaj sabitler fıss diyede sıkarsın dikkat et gözüne gelmesin
Doğal içerikli önerebilirsiniz.
Cok sagliksiz birsey.
hiç kullanmadım
Syoss max hold 5 numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?