Ahaha bisex olarak nasıl yokluktasın ya, artık ülke de her iki kızdan biri biseks nerdeyse. Kimle konuşsam ben bisex çıkıyo karşıma valla bu bollukta nasıl partner bulamıyosun kendine merak ettim 😀
Erkek konusunda sıkıntı yok hatta fazlası var. Bıktım artık Ama kadın konusunda sıkıntı var 😁 Buluşan yok ya da grup isteyen oluyor. Bense grup istemiyorum
Erkek konusunda yoktur onu biliyorum ama kadın olarakta bisex olan çok var ya. Benim denk geldiğim çok oldu yani çoğu da senin gibi tek partner olarak arıyo ama bulamıyolardı. Sana grup isteğiyle gelenler erkekli kızlı mı istiyo yoksa hepsi kız olarak mı?
Burda da çok var mesela bisex burdan bulmaman çok zor olur. Nerdeyse normal kız yok anasını satayım burda :) Bide senin istediğin tam olarak ne buluşup gezmekte var mı içinde yoksa sevişmek mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aslında yüzü ve fiziği çok güzel ama çok zayıf olduğu için belli olmuyor. Biraz kilo alsa bebek gibi olur.
Güzel kadınmış ya aşırı olmasada,
ben beğendim yani.
fizik on numara olmasada erik gibi kütür kütür yenir bu.
Seçil gür gibi fiziği var ayrıca çok dar vajinası var
Bana ne ya biricik malkomdan falan anadolu kızları candır
Hayır değil. Ama bisexim o yüzden cinsel olarak birşeyler yaşar mıyım yaşarım. Ama güzel mi değil
Neresiyle ne yaşıycan bunun tahta gibi anasını satayım:D
Napim yokluktayım 😁
Ahaha bisex olarak nasıl yokluktasın ya, artık ülke de her iki kızdan biri biseks nerdeyse. Kimle konuşsam ben bisex çıkıyo karşıma valla bu bollukta nasıl partner bulamıyosun kendine merak ettim 😀
Bilmem oluyor işte 🤷🏻♀️
Erkek konusunda sıkıntı yok hatta fazlası var. Bıktım artık
Ama kadın konusunda sıkıntı var 😁
Buluşan yok ya da grup isteyen oluyor. Bense grup istemiyorum
Erkek konusunda yoktur onu biliyorum ama kadın olarakta bisex olan çok var ya. Benim denk geldiğim çok oldu yani çoğu da senin gibi tek partner olarak arıyo ama bulamıyolardı. Sana grup isteğiyle gelenler erkekli kızlı mı istiyo yoksa hepsi kız olarak mı?
Erkek kız.
Hee onlar sevgililerini tatmin etme derdinde kendilerini değil ya. Ee peki onlara tek olarak teklif sununca ne diyolar
Burda da çok var mesela bisex burdan bulmaman çok zor olur. Nerdeyse normal kız yok anasını satayım burda :) Bide senin istediğin tam olarak ne buluşup gezmekte var mı içinde yoksa sevişmek mi
Güzel ama aşırı zayıf lan
Caksan takta gibi
Aynen 🤣
Sen nasilsin
Güzel değil bence
her güzelin bir beğeneni vardır
Güzel ama fazla zayıf
Çok kötü bir fiziği var sevmedim
Victoria secret's meleği olduğuna göre güzeldir
Leğen kemiği geniş Olmazz
O ne tahta gibi hiç sevmem
Oldukça cesur ve seksi