Tipe göre değil karaktere göre eşleşme daha mantıklı bence. Güzel olup s. ür. tük olması ya da yakışıklı olup şerefsiz olması iyi mi olur? O yüzden her daim karakter öncelikli olmalıdır. Tipe doyulur ancak güzel kalbe asla.
İşte bu düşüncelerden dolayı öldürülmeler, aldatılmalar vs vs cıkıyor bir cogunlugunun tek baktigi ben güzelsem karsimdakide benimkide yakişikli güzel olacak yoksa evlenmem sevgili olmam zihniyeti var. Ona bakcaginiz kadar birazda kalp güzelligine baksanız bu sorunlar en aza inecek ama kendiniz bilirsiniz tabi
Kalben dengi dengine olmalı gğzellik göreceli hem benim güsel bulduğumu başkası güzel bul muyor bu kadar öznel olan bir kavramda kimi nasıl eşleştireceksin
tm pasaport var ismini söyle vize başvurusu yaparım yarın direk allah çarpsın kwlemflewk tipim at hırsızı gibi değil pek ama sakalları uzattıkmı tamamdır :D
Demaayin oyle bence az guzelleri cok guzellere hastalari sgliklilara kisalari uzunlara esmeeri sarilara sismanlari zayiflara versinler e dunyanin bi duzeni dengesi var boyle hep esitlik olmaz zitliklar olmalii dunya donmezz yoksaa
Vala. tip değilde bakımlı olmak diyelim. Ve her güzel kızın yanında genelde piç erkek oluyor buna sinir oluyorum. O kadar. cocucksu ve picler ki bu güzel kızlar. neden bunlarla diyorum
Her karakterli insan düzgün birini hakeder bence, yakışıklılık güzellik önemli değil demicem saçma duyar kasanlar gibi tabikide önemli ama güzelin şeytanı yakışıklıdan şerefsizi çok dikkat etmek lazım