Değişmek istiyorum sacımı yeni kestirdim dıs görünüsüm değissin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Değişmek istiyorum sacımı yeni kestirdim dıs görünüsüm değissin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba.
Öncelikle spora başlamanızı öneririm. Hem zaman içinde enerjinizi ve vücut direncinizi artıracak, hem de daha sağlıklı olmanıza yardımcı olacak temel adım bu bana göre. Spor ile hem varsa fazla kilolarınızdan kurtulur hem de vücudunuzu şekle sokarsınız. Spor yaptığınız için yediklerinize de daha fazla özen gösterirsiniz. Bu sayede cildiniz de ferahlar, arınır.
Saçlarınızı kestirmişsiniz, farklı renk, farklı tonlar ya da araya veya uçlara renk atmayı deneyebilirsiniz.
Giyim tarzınızda değişiklik yapmak, normalde giymediğiniz tarzdan kıyafetler denemek ve içinize sinenleri gardrobunuza eklemek de seçenekleriniz arasında olsun☺️
Makyajda da farklı tarz ve tonlar deneyebilirsiniz.
Arkadaş cevrenizi değiştirmek de bunları yapmanıza katkı sağlayabilir.
Cok tesekkürr ederim 😇❤️
Değişim zaman zaman herkesin ihtiyacı :) Buna genellikle fiziksel değişimle başlanıyor. Fiziksel olarak değişmenin sırlarına birlikte bakalım :)

Bazen aynaya bakıp fiziksel görünümüzü değiştirmek veya geliştirmek isteyebiliriz. Bu özgüvenimizi artırabilir ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayabilir. Fiziksel değişim hem bedensel hem de zihinsel açıdan dikkatli ve planlı bir yaklaşım gerektirir. Peki fiziksel olarak kendinde nasıl değişiklikler yapabilirsin? İşte bu yolculukta sana yardımcı olacak bazı ipuçları!

Fiziksel değişim süreci planlı ve motivasyonlu bir yaklaşım gerektirir. İlk adım neyi değiştirmek istediğine karar vermektir. Egzersiz, sağlıklı beslenme ve kişisel bakım konularında hedefler belirleyebilirsin. Egzersiz yapmak vücudunu şekillendirmenin yanı sıra enerji seviyeni de artırır. Spor salonuna gitmek, yoga yapmak veya günlük yürüyüşler ile daha fit bir görüntü elde edebilirsin. Beslenme düzenine de dikkat ederek, daha sağlıklı ve enerjik bir yaşam tarzı benimseyebilirsin. Su içmeyi ihmal etmemek ve dengeli beslenmek bu süreçte önemli rol oynar.
Sağlıklı bir yaşam stiline sahip olmanın sadece dış görünüşünü değil, aynı zamanda genel ruh halini de olumlu etkileyeceğini unutma. Kendi vücudunun ihtiyaçlarını anlamaya çalış ve buna göre bir plan yap. Değişim sürecinde küçük hedefler koyarak motive ol ve her başarıda kendini ödüllendir. Ayrıca, bir arkadaşınla birlikte çalışmak da süreci daha eğlenceli hale getirebilir. 💪🍏

Dış görünüşünü değiştirmek fiziksel görünümünü kişisel stilinle uyumlu hale getirmek anlamına gelir. Saç stilini veya rengini değiştirerek büyük bir fark yaratabilirsin. Yeni bir saç modeli, görünüşüne taze bir hava katabilir ve kendini yenilenmiş hissetmeni sağlayabilir. Gardırobunu yenileyerek tarzını güncelleyebilir ve kendine yakışan kıyafetler seçebilirsin. Yeni renkler ve stiller denemekten çekinme, moda trendlerini takip ederek görünümünü güncel tut.
Cilt bakımı rutinin dış görünüşünü olumlu yönde etkileyen önemli bir faktördür. Cilt tipine uygun bakım ürünleri kullanarak cildinin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayabilirsin. Düzenli olarak cilt temizliği yapmak ve nemlendirici kullanmak, cildine iyi bakmanın temel adımlarıdır. Ayrıca, aksesuarlar da görünümünü tamamlayıcı unsurlar olabilir. Şapka, saat veya takılar gibi aksesuarlarla tarzını ifade edebilirsin.
Kişisel bakımın genel görünümüne ve nasıl hissettiğine büyük etkisi olduğunu unutma. Bu süreci aceleye getirmeden, kendine zaman tanı ve her adımda küçük değişikliklerle başlayarak ilerle. Fiziksel değişim yolculuğunda en önemli şey, kendinle barışık ve mutlu olmaktır. Değişim sürecinin keyfini çıkar ve her adımda kendine olan sevginin artmasına izin ver. 🌟✨
Fiziksel olarak nasıl değişebilirim sorusunun cevabı planlı bir yaklaşım ve kendine karşı gösterdiğin özenle mümkündür. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmek ve dış görünüşünü kişisel zevklerinle uyumlu hale getirmek, seni hem içsel hem de dışsal olarak tatmin edecektir. Unutma ki en önemli değişiklik, kendini sevmek ve kendine değer vermekten gelir. 💖
Cevap
17Cevap
Düzenli spor, sağlıklı beslenme ve olabildiğince az stres.
Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin.
Ya gel bana sahici sahici , ya da anca gidersin:/
Sana neden gelim
Beraber yoğurda mısır ekmeği doğarız çünkü : /
Her kıza diyosun demek
Her ya sorma sen kaçıncısin unututm bile. s
Hepsine mısır ekmeği yazmadım ama hamsi yazdığım da oldu karalahana da: /
Neden yavsakmısın
Çok ayıp : /
Öylesin
Her yazılanı ciddiye alma sana tavsiyem şaka anlayışın olsun cici kız
Olsun burcun ne
Ejderha
Söyle 🤰🏼
Söyledim ya
Spora başla
Saçlarına hareket kat
Giyim stlini değiştir
Tesekkür ederimm
Yüzüne uygun bir değişim ve kıyafet seçimi için yardımcı olabilirim
Evet
Burdan yazamıyonmu
Tamam bekliyorum
Normal fiziksel özelliklerini söylersen neyi nasıl değiştirebileceğini söyleriz.
Yüzüm ya
Makyaj konusunda uzmanlaşıp ekipmanlarını tamamlayabilirsen bir şeyler değiştirirsin. Eğer kiloyla alakalıysa kilo verebilirsin veya estetik operasyon yaptırabilirsin. Ama barışmaya çalışmayı dene.
Zayıfım zaten
O zaman kilo al. Görmeden ne diyebilirim bilmiyorum ki. Yüzünde neyden memnun değilsin?
Gıdık var
Hmm o geçmeyebiliyor bazı kişilerde zayıf olmana rağmen nasıl gıdık var ya? Kaç kilosun boyun kaç?
48 155
Hmm bir tık etine dolgun gibi gösteriyordur o boyda o kilo
Siskomuyum
Değilsin ama zayıf mısın o konuda da net değilim. Görmeden net bir şey demeyeyim. Ama vücut kitle endeksine göre orta hallisin. Ne zayıf ne kilolu
Spor yapmak insanı iyi gösterir ve güzel bir tarza sahip olmak
Sağdaki foto normal gibi duruyor soldaki kilolu duruyor?
Kendini nasıl değiştirmek istersen
Estetik yaptır dudağın küçükse burnun büyükse, spor yap, tarz oluştur
Ne estetiği ahhahsghaha burnum küçük
Bakim burnuna yaz özelden:(
Hafif makyaj yapmayi ogren kendine guzel bir kac parca vucuduna uyan kiyafet al
Birileri aşık olmuş😅
Yaaaa nerden biliyosunn🤭
Tam olarak nerenden memnun değilsin mesela?
Sac yüz
Spor
Giyim tarzı
Dengelı beslenme
Tesekkur ederim 😇
Rica ederım , kolay gelsın
nereni degistirmek istiyosun tam olarak?
Yüzümü falan
Hayır ya makyaj tarzı olabilir sacım da olabilir değişmek istiyorum sadece
Tesekkur ederim
Spor yapabilirsin
Sana fikir verebilirim
Ruhsal olarak değişsen..
Nasıl bir şeysin boy ve kilo olarak ilk
155 48
Torna da fazlalıklarını aldırabilirsin
Olurum
?
Yardımcı olurum işte