Güzellik & Bakım Oval yüz mü daha güzel, kare yüz mü daha güzel? soruçölü Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor OvalKare Oval Kare Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oval yüz mü daha güzel, kare yüz mü daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
stetoskop Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Herkes oval diyecektir çünkü yüz tipleri arasında en ideal yüz tipidir. Kâkül kestirirseniz yakışır, kısa kestirirseniz yakışır. Tabii ki yakışmayan şeyler de olabilir ama en risksiz yüz tipidir diyebiliriz. 2 0 Yorumla
xfatihx Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Oval dicektim normalde ama 2. Kare olan foto yu görünce kare diyorum 😂😂 2 5 Yorumla soruçölü +1 yıl 😀Anlıyorum Yorumla xfatihx +1 yıl Ne anladın yanls bişey anlama sakın 😂 Yorumla soruçölü +1 yıl Iki arada kalmissin 😀 Yorumla xfatihx +1 yıl Yok yok direk hedefteyim arada felan kalmadım 😂 Yorumla soruçölü +1 yıl 😀 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Bence oval daha iyi :))) 2 3 Yorumla soruçölü +1 yıl Bilimsel olarak mı rüstem bey Yorumla Catutigernos +1 yıl Bilimsel cevap istiyorsan altın oran demem lazım :))) soyut duygusal bir cevap vermiştim :))) Yorumla soruçölü +1 yıl Tamam 👍🏻 Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Pentagram yuz 1 3 Yorumla soruçölü +1 yıl Hahahaha. d Yorumla Submissivé1isi +1 yıl Farkli seyleri severim Yorumla soruçölü +1 yıl Olabilir. d Yorumla