Geçtiğimiz sene çekik göz ameliyatı popülerdi. Bu bence Koreli idollerden kaynaklı bir şey diye düşünüyorum. Önüne gelen Koreli gibi davranıyordu. Demek ki ayrıcalıklı bir şey ki öyle davranıyorlar. Çok güzel görünüyor bence de. Sizce? #benkendall
Çekik gözlü olmak ister miydin? Sence çekik gözlü olmak ayrıcalık mı?
uzak doğulular kendilerini bize benzetmek için bir milyon tane ameliyat yaptırsın, biz de çekik gözlü mü olalım. 😂😂😂😂 hele koreliler kadar kafayı beyazlar yani batılılar gibi olmaya takmış ve sürekli estetik olan ikinci bir millet yok, onlara özenen ergenlere acıyorum.
Kore zaten beyaz bir irk ayrica beyazlık trendi korede coook eskiden olan bir trenddi artik saglikli gorunen puruzsuz ciltleri seviyorlar ayrica yaptirdiklari ameliyatlar bize benzemek icin degil gozu buyukmek icin 2 goz kapagi ameliyati yaptiriyorlar bazilari dogustan oyle doguyor oyle olmayanlar iyi ameliyat yaptiriyor turklerin badem goz ameliyati takıntıları gibi yani çekik gozlu olmakla EPIKANTIK KATLANTILI MONOLID GOZLU OLMAK FARKLI SEYLER
Ben de çekik gözlüyüm henüz bir ayrıcalığını görmedim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Koreliler kadar değil ama bir tık çekik olması hoş duruyor bence. fransız askısı diye bir işlem yaptırıyorlar son zamanlarda. dozunda olursa çok beğeniyorum👌