Güzellik & Bakım Takma kirpikler çekici gösterir mi? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bazı kızlar takma kirpik kullanıyor ve aşırı itici buluyorum. Sizce nasıl duruyor? #benkendall Takma kirpikler çekici gösterir mi? Cevapla Kirpik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı. Suni olduğu belli olan her şey çok itici duruyor. Takma kirpik, badana yapılmış kaş bu iddama dahil. Senin gibi durmayacaksa, mantığı ne? 1 0 Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Fazla abartılmadığı sürece ben beğeniyorum, kirpiği seyrek ve kısa olanlar takmalı mesela benim gibi :/ 1 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Doğal olmayan Bi çok şey zamanla daha da beter oluyor en gğzel doğal neyse o 1 0 Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Yüz hatları ve mimiklerine göre birçok kadına yakışıyor 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bende görünce aşık oluyorum çok seviyorum dhpgsflshsvjl 0 0 Yorumla
yasolinaaaaas Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bence kadını çekici gösteren şey hal ve hareketinin üsturuplu olmasıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Doğru takılırsa gözü anında açıp çekici yapabilir. Ama yanlış ve abartılıysa palyaço gibi duruyor resmen. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cok yapay gözüküyor 1 0 Yorumla
esnereyeistersenn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Hayır yapay olan şeyler çekici gelmiyor 1 0 Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ben de hiç sevmiyorum çirkin bir görüntü oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Suni olduğu belli olan her şey çok itici duruyor. Takma kirpik, badana yapılmış kaş bu iddama dahil. Senin gibi durmayacaksa, mantığı ne?
Fazla abartılmadığı sürece ben beğeniyorum, kirpiği seyrek ve kısa olanlar takmalı mesela benim gibi :/
Doğal olmayan Bi çok şey zamanla daha da beter oluyor en gğzel doğal neyse o
Yüz hatları ve mimiklerine göre birçok kadına yakışıyor
Bende görünce aşık oluyorum çok seviyorum dhpgsflshsvjl
Bence kadını çekici gösteren şey hal ve hareketinin üsturuplu olmasıdır
Doğru takılırsa gözü anında açıp çekici yapabilir. Ama yanlış ve abartılıysa palyaço gibi duruyor resmen.
Cok yapay gözüküyor
Hayır yapay olan şeyler çekici gelmiyor
Bence abartı duruyor beğenmiyorum ben.
Çok yoğun olursa mal gibi oluyo
Gayet de güzel ve çekici duruyor.
Ben de hiç sevmiyorum çirkin bir görüntü oluyor
yelpaze gibi olmadığı sürece
Hayır çok uzunlar gerçekçi değil
Eğlenilecek kız görüntüsü verir
Hayır
Hayır doğal olmak daha güzel
Kimisinde çekici gösterir kimisinde itici