Seksi olmak vücut güzelliğiyle alakalı bir durumdur gadası. Ama güzel olmak yüz güzelliği ile alakalı bir durumdur. İkisi aslında birbirinden çok farklıdır.
Seksilik biraz enerjisel bir şey ya. Duruşla bakışla filan alakalı. Bu fotodaki kız güzel ve fark eserken dudaklarını büzmüş gözleri kısmış saçları dağıtmış kendine yapay seksi bir enerji alanı yaratmış. Aynı kız normal baksa güzel ama seksi değil derdim şimdi hem güzel hem seksi
Güzellik önce şart. Seksiliğe gelince, ince bel ve orta dolgunlukta kalça, hafif iri gözler gergin kaşlar. Gözbebeği parlarken yarı gülümsemeli ve öpülesi dudakların davetkar oynayışı. Bana göre seksilik bu olmalı benim ölmem için.
Güzellik yüz odaklı seksilik daha çok vücut odaklıdır. Vücuduyla fiziğiyle de etkileyebilen insan seksidir erotizm görsel uyarımla başlar bir insanın seksi olabilmesi için fiziğiyle bir bütün olarak göze çekici gelmesi gerekir
Seksi olmak anladığım ve gördüğüm kadarı ile vücuttan geçiyor sanırım. (Yani vücudu kullanmaktan yahut onu bir silah haline getirmekten.) Dışarıda baktığımda diğer erkeklerin seksi olarak gördükleri kızlarda ve seksi olmaya çalışan ya da olmak isteyen kızlarda var olan özellikler :
1. Göğüs dekoltesi 2. Aşırı açık kıyafetler 3. Aşırı dar kıyafetler 4. Makyaj 5. Estetik
NOT: Burada kılık kıyafete ve kimin nasıl giyindiğine dair bir laf etmiyorum.
@aysslay Onu demeye çalışıyorum ya. Hani burada yazdıklarım seksi olmak için olması gerektiği (illa gerektiği) sanılan şeyler. Ama böyle değil işte ve böyle de olmaması gerekiyor.