Güzellik & Bakım Dudak çatlamasının sebepleri nelerdir? _-_SoulleSs_-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dudak neden sürekli böyle çatlar. Yıldım arkadaş. Birsey önerin Dudak çatlamasının sebepleri nelerdir? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 802 cevap paylaştı. Merhabalar. Bu sıkıntı bende de var. Bepanthol'un dudak kremini kullanıyorum. Çatlayan dudaklar için 1 numaralı nemlendirici. 💕 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 942 cevap paylaştı. Bazı insanlarda bu genetik oluyor yani yapısal ama su içimini biraz çoğaltabilirsiniz bir de nemlendirici kullanılmaniz gerekiyor 1 0 Yorumla
Dicletnd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Su iç dudakların kuruyordur ıslat dudaklarını 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Merhabalar. Bu sıkıntı bende de var. Bepanthol'un dudak kremini kullanıyorum. Çatlayan dudaklar için 1 numaralı nemlendirici. 💕
Bazı insanlarda bu genetik oluyor yani yapısal ama su içimini biraz çoğaltabilirsiniz bir de nemlendirici kullanılmaniz gerekiyor
Su iç dudakların kuruyordur ıslat dudaklarını
Nemlendirici kullan
Nemlendirici