Doğru cevap mı yanlış cevap mı verdik onu söylemeni herhalde bu saatte otobüs beklicek halim yok ya 🙃😉😜😅😂🙏🙏🙏🙏 (bu arada iltifat etmek için söylemiyorum şaka bir yana gerçekten gözlerin çok güzel 😍👌🙃🙏)
Ya ne kadar zarif tatlı ve kibar bir kızla konuşuyorum ben şu an bu saatte inanamıyorum kaldı mı böyle senin gibi heleki şimdi şu devirde böyle kibar hanım hanımcık tatlı dilli hoş sohbetli kızlar şimdiki kızların lafım meclisten dışarı %60-70'i neredeyse böyle senin gibi değil maalesef. 🙃🙏
Telefonu şarja takmayi tabi bir baktım %1 şarj yuh dedim ne ara indin bu kadar inmeyi sevdiğin kadar çıkmayı da sevsen ya it diyede azarladım gece gece telefonu iyi mi 😜😅😂🙏 asfaasdsa
Uykun mu geldi yoksa doru saat kaç olmuş sohbete daldık demin de dedim ama birşey söylemedin benim sorularıma da beklerim dicem ama sen gizlisin nereden bilcem sen olduğunu 🙃🙏👌🙃
Sen kararını vermişsin bir kere ne diyelim, tanıştığıma çok memnun oldum Nur, RABBİM her daim yolunu bahtını açık eylesin, hep güzelliklerle karşılaştırsın seni inşaALLAH, sen de ALLAH'A emanetsin, güle güle, sağlıcakla, hayırlı geceler. 🙏🤲👌👋😔
Ayyyy çok teşekkür ederim, bilmukabele Rabb'im seni de yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah 🥰 kendine ve o güzel yüreğine iyi bak. Rabb'ime emanetsin.🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam olarak anlayamadım ama elmas ya da zümrüt yeşiline benziyor 😃🙏🙃
Ve tabiki de herşeyin olduğu gibi gözünde yüzünde doğalı daha güzel. 👌
Çok teşekkür ederim 💜😅
Rica ederim de.. 😅
de 😅
Hani doğru cevap verip yarışmaya devam etmeye hak mı kazandık yoksa yanlış cevap verip yarışmadan elendik mi? 😅😂😜 aadasxsas
Ahahah hiç güleceğim yoktu , gece gece 🤣
Güldürebildiysem ne mutlu bana 😜😂🙃🙏
Ama hâlâ bekliyorum 😉😂🙏
Neyiiiii 😂
Doğru cevap mı yanlış cevap mı verdik onu söylemeni herhalde bu saatte otobüs beklicek halim yok ya 🙃😉😜😅😂🙏🙏🙏🙏 (bu arada iltifat etmek için söylemiyorum şaka bir yana gerçekten gözlerin çok güzel 😍👌🙃🙏)
Ha doğru cevap 😊😅
Çok teşekkür ederim o sənin yüreğinin güzelliği 💌🖤😇
Yiiiiiippppppuuuuuuu birazcık da sallamistim yalan yok ve bildim yani öyle mi 😯😮😍😍😍😍🤭🤭🤭🤭😜😜😅😅🙃🙃
Rica ederim çok teşekkür ederim ben de. 🙃🙏😍
Ne demek ricalar efenim 😅😊😊😊😊🌸🌸🌸🌸🌸🌸🖤🖤🖤
Ya ne kadar zarif tatlı ve kibar bir kızla konuşuyorum ben şu an bu saatte inanamıyorum kaldı mı böyle senin gibi heleki şimdi şu devirde böyle kibar hanım hanımcık tatlı dilli hoş sohbetli kızlar şimdiki kızların lafım meclisten dışarı %60-70'i neredeyse böyle senin gibi değil maalesef. 🙃🙏
Eğer bir erkek arkadaşın ya da evliysen eşin varsa çok şanslı bunu da söylemeden edemeyeceğim 🤭🙃🙏👌
Teşekkür ederim güzel iltifatların için 😊🥰 bilmukabele 🌸 sen de öylesin. 🌹
Rica ederim ne demek 🙃🙏
Benim sorularıma da beklerim dicem ama sen olduğunu nasıl anlicamki gizlisin? 🤔
İsminiz nedir tatlı delikanlııı 😅
Bu arada herşeyi unutan birşeyi daha unuttum bil bakalım neyi 🙃😜😅
Neyi 😅
İsmim 6 harften oluşuyor içinde iki tane e harfi var 🙃😉👌
Tahmin edicem bekle 😅
Baş harfini söyle
Telefonu şarja takmayi tabi bir baktım %1 şarj yuh dedim ne ara indin bu kadar inmeyi sevdiğin kadar çıkmayı da sevsen ya it diyede azarladım gece gece telefonu iyi mi 😜😅😂🙏 asfaasdsa
Baş harfi L 👌😉
Levent mi 😅
Ay ben de çok güldüm sjfjghdj
Nokta atışı dedikleri bu olsa gerek 😯😍👏👌🙏😃🙃
Senin adın ne peki? 🙃 (Tabi söylemek istersen 🙃🙏)
Neye güldün ki 😜😅🙃
Nur ben de memnun oldum 😊
Ben bir dahiyim ajdkskskdkdjg 🤣🤣🤣 tahminim iyi 😅
Nur güzel isimmis 😍
Evet sen bir dahisin prenses 🙃😍👌🙏
Ben de memnun oldum 🙃🙏😍
Keşke tahmin etseydim diyecektim ama ipucu falan versen nasıl vereceksin zaten çok kolaymış ismin ve güzel bir isim 😅😃🙃👌🙏😍
Haklısın ajdkskskdkdjg
Teşekkür ederim 😊
Hadi ben kaçtım , iyi geceler 😇 hoşça kalın 🌹
Rica ederim, benim ismim nasıl peki 🙃
Güzel isim 🖤
Uykun mu geldi yoksa doru saat kaç olmuş sohbete daldık demin de dedim ama birşey söylemedin benim sorularıma da beklerim dicem ama sen gizlisin nereden bilcem sen olduğunu 🙃🙏👌🙃
Teşekkürler ☺️🙏
Ben buraya yeni geldim ve gidiyorum da 😅🤗 Kusura bakmayın 🙏🏻
Gidiyor musun 😮😢
Neyse sağlık olsun 🙏
Üzüldüm gitmene şahsen 😔😢
Üzülme 🖤
Sabaha kadar uyku tutmaz şimdi bu üzüntüyle beni 😔
Neden gidiyorsun ki biraz sıkıcı bir yerde olsa yine de güzel bir platform burası, Instagram kullanıyor musun bu arada? 👌🙏
Hahaha ya güldürme lütfen 😅
Uyu hadi 🖤 Hoşçakal 😊🌸🙏🏻
Şaka yapmıyorum ciddiyim 😔😢👌
Mümkün değil uyumam 😔
Gitmesen olmaz mı 😢🙏
Olmaz Levent , kusura bakma 🙏🏻
Haydi Allah'a emanetsin 🌸
Sen kararını vermişsin bir kere ne diyelim, tanıştığıma çok memnun oldum Nur, RABBİM her daim yolunu bahtını açık eylesin, hep güzelliklerle karşılaştırsın seni inşaALLAH, sen de ALLAH'A emanetsin, güle güle, sağlıcakla, hayırlı geceler. 🙏🤲👌👋😔
Ayyyy çok teşekkür ederim, bilmukabele Rabb'im seni de yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah 🥰 kendine ve o güzel yüreğine iyi bak. Rabb'ime emanetsin.🖤
Bu ne be pokemon gözü gibi
Djfkfjzjzjjajagzakka
Turuncu mu bana mı öyle geldi 😃
Yok kırmızı fjfjgkh
Yeşil be abartma ldspsöxpsmx
Çok parlıyor. Belli olmuyor pek
Gözyaşı O...
Göz renginden bu mevzuya nasıl girdik 😂
Bilmiyorum sjfjghdj
Çay kahve iyi gelir miydi?
Kahve içiyorum şu an
E hani bana?