Bu iki akran genç kızdan hangisi daha güzel? Madison Beer 22 yaşında 1999 doğumlu ABD li şarkıcıAleyna Tilki 21 yaşında 2000 doğumlu Türk şarkıcıBen Aleyna yı seçiyorum
"kendi ülken için neden böyle aşağılıkça konuştun" bütün sorunlarda burdan gelmiyo mu 😴 herkes vatan-millet sakarya sözde ama öz de işler öyle yürümüyor asla doğu ülkelerinde ve afrika kırtası ülkelerinde. Ben 8 yaşımdan beri farklı kültürlerden farklı milletlerden insanlarla iletişim kuruyorum ufaklık. Turizim de çalışıyorum devamlı iş olarak. Emin ol Hitlerin kurmak istediği tarza yakın "arri ırk" gibi isimlendirilebilicek insanlar gördüm. Yetenekli, bilinçli, gerçekten vatan sever. Çıkıp boktan vatan-millet sakaryaaaa diye ossuruktan konuşmalardan bahsetmiyorum. Bu gönülden bağlılığını yaptığı herşeyle , davranışıyla çocuklarıyla tüm bütün bedeniyle yansıtan insanlardan bahsediyorum. Sadece o ortamda bulunması bile bir örnek, gurur ve övgü oluşturan insanlar ülkeleri açısından. Fakat bu insanlar , bu milletler arasında asla türkiye ya da afrika kıtasından (suriye, afganistan, mısır vs. vs.) ülkelerin insanları yoktu.