Merhaba, güzel olmanın yolu bence sarı saçlı mavi gözlü olmaktan geçmiyor. Çoğu erkek hatta bazı kadınlar güzelliği sarı saçlı mavi gözlü olmaktan geçtiğini sanıyor ancak yanlış. Sarı saçlı mavi gözlüler çok çirkin olurken esmer ve kumrallar aşırı güzel oluyor bazenleri.
Güzellik görecelidir ve bana göre güzelin tanımı; 1,65 ila 1,70 boylarında, 50~56 kilo civarı, fit, sağlıklı, koyu renk saçlı, göz rengi değil sevgi dolu bakış sahibi, inançlı, merhametli, anlayışlı, sakin vs vs şeklinde listem uzayıp gidiyor.
Hayir bizim burda bolca var ama onlardan daha guzel esmerler veya bugdaylar var bu sadece ulkemizin sacma bir algisi hele de bati kuzey ulkelerinde bunlar sevilmiyor bile
Eskiden ben de öyle düşünüyordum ama selena gomez ariana grande gibi bir çok ünlü gayet güzel ama ne sarışın ne mavi gözlüler açıklanamayn bir albenileri var