açık kızlara bakıyorum hep yipranmis saç perukten bı farkı yok lafım size değil sarı civcive o bni tanir🐥 senin için açık bı story yaptım stirye karşılık ver🐥🤣Bebeğim senin derdin ne ya evde kalmak gibi bir endişen mi var kapalı kızlara takmışsın. Bakıyorsa saçlarına açık hali güzeldir bakmıyorsa kötüdür. Ben de kapaliyim ve saçlarım etrafındaki bir çok açık kızdan güzel paril paril ve güçlü. Artık başka insanlar ve özel hayatları hakkında konuşmayı bir kenara bıraksanız kendi hayatınıza baksaniz.😉 Dogrusu sana imrenmedim de değil.. oturup şöyle başlık açıp herkese tek tek cevap verceek kadar bir vaktin var. Ne güzel. Ama kendine ayır bence bu vakti saçına başına bakım yap mesela tamamını bebeğimbelki görürsün beni 🐤🐥sarı civciv 🐤🐥😘
Kime saldırıyorsun bilmiyorum ama saldırma sebebin kapalı kızların saçlarına genelleme yapması anladığım kadarıyla. Peki sen cümleye nasıl giriyorsun? Sen de açıklara genelleme yaparak. Soru, görüş yorumların çok saçma geldi bana kudurmuş gibisiniz. Benim hayatta en sevmediğim şey genellemedir. Bu arada saçların genetik farklılıkları da yapılan bakımı gösterme açısından rol oynuyor. Son olarak koyduğun fotoğraftaki sensen, sözün tükendiği noktadayız...
Bunun açığı kapalılığı diye bir şey yok ki genelleme yapmak saçma bakım kişiseldir zaten herkes kendine yapar kapalı olup ayak kıllarını almayan bir çok kızda var açık olup tırnaklarının arası pislik içinde olanda yani öyle olaya bakarsak yanlış olur bu
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayn öyle ve geneleme yaptı kapalı kızların saçı bakimsizdir diye boş konusur anca 😉
Kapalı kızların saçları daha bakımlı olabilir açık olanlarda da bakımlıları var hatta bakımı abartıp saçlarını süsleyip alttan alttan leş gibi kokanlarda var öööğğğğ
Bakımlı veya bakımsız olduklarını görme şansımız yok gadası. Eğer ki görme şansımız olursa o kızların kapanmasının bir anlamı yoktur. Çünkü kapanmak demek erkeğin görmemesi demektir.
Anlatılabilecek en karışık şekilde anlattın sanırım 😂 Kim nasıl bakarsa vücuduna saçına öyle karşılığını alır. Bunun kapalısı açığı yok. Boş bir tartışma olmuş.
Bakımlı bakımsız vardır kapalı ya da açık olması bunu değiştirmiyor. Bazı kapalılar bazı açıklardan bazı açıklar bazı kapalılardan daha bakımlı olabilir. Kapalı açık diye aslında bir kategoriye koymamalıyız
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazı yelozlarimiz öyle diyor ama neymis salin altında olduğu için pek bı bakım yapmiyormussuz😂
Sen kapalisin ve sırf birilerine laf giydirmek icin açık resim mi paylaştın şimdi yani pesss😳senin saçın parlak olsa ne yazar bunu yaptıktan sonra ne rezil işler
Bence Hadimi bilmesi gereken biri varsa oda sensin ve kullandığım kelimelere sen asıl dikkat et yitik olsakta en azından senin gibi şımarık bı kız değilim umrum disisin kuzum bb