Dövmeler bana hiç ilgi çekici gelmiyor. Bu yüzden dövme yaptırmadım. Bu günün getirisiyle yaptırdığım bir dövmeden ilerde sıkılma ihtimalim olabileceğinden çok temkinli davranıyorum.
Benim dövmem yok Ben yaptırmak istiyenlerdenim Tüm vucudüm büyük bir kısmını dövme kaplı olcak büyük ihtimale Benim çizdiyim tasarladıgım şeyleri dövmesi yapatırmak istiyorum Beni yansıtan dövmeler yaptırmak isterim
Katılıyorum derin anlamlar taşıması gerek. Sırf estetik duruyor diye yaptırılmamalı bu yüzden aslında bekliyorum. Eğer yaptırırsam da mavi iri gözlü beyaz bir yılan düşünüyorum bileğime.
Yılan besleyen birisi olarak bunu sevdim. Bazı semboller sorun çıkartabilir. Mesela göz yaşı damlası katiller için bir dövme. Bunlara da dikkat etmek gerekiyor.
Haklısın sorun çıkarabilir. Yılanı da hırsızlık ile ilişkilendiriyorlar ama yine de benim için anlamı büyük. Bir nevi bir tapınağın koruyusu... Sen ne dövmesi yaptırmıştın?
Anubis ölüm tanrısı, ölüleri koruyan, öteki Dünya'nın koruyucusudur. Ailem öldüğünde geceleri mezarlarında uyudum. Bu yüzden ölülerin koruyucusu ve ölüm tanrısı anlamına gelen Anubis dövmesini yaptırdım. Next episode dövmesi dikkatleri elime çekmek için. Ben bir illüzyonum ve seyirciler dikkat çekici dövmeme odaklandığı zaman ben de illüzyonumu tamamlıyorum. Bu dövme tamamen dikkat çekmek adına, işim gereği tasarlandı. Kaburgamda ki şakayığın anlamı ise iyi şans.
Anlayamıyorsunuz sanırım. Düşünüp aa şakayık yaptırayım, veya aa ben bir yılan yaptırayım gibi bir şey değil. Olmamalı. Yoksa özentilikten öteye gidemezsin. Mesela hapishanede katiller öldürdüğü insan sayısı kadar yanağına damla dövmesi yaptırır. Sence bu katil düşündü mü bunu yaptırırken? Bunu demeye çalışıyorum.