Selamlar 🙂 Her güzel aynı zamanda çekici midir, bence tam olarak böyle diyemeyiz. Aslında çekicilik ve güzellik hem birbirinden farklı kavramlardır hem de kişiye göre değişir. Bana çekici gelen biri başkasına normal gelebilir, bakış açısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim güzel bulduğumu başkası güzel bulmayabilir. Çekicilik mimik, konuşma ve hareketlerle alakalı biri durum.
Çok çok güzel bir kadın veya çok yakışıklı bir adam konuşmaya başladığında ondan hızla uzaklaşmak istemeniz mümkün. Bazı davranışlar, hal ve hareketler var ki, güzelliğine kapılıp oracıkta seks yapmak isteyeceğiniz birinin bile bütün cazibesini sıfırlayabilir. Tam tersine, ortalama tipte bir insan hal ve hareketleri ile sizi kendine çekebilir, hatta âşık edebilir. Bazı insanlar vardır, konuştukça dinlemek istersiniz, bazı davranışlarına hayran olursunuz. Bu nedenle, çekicilik, güzelliğe/yakışıklılığa her zaman eşlik etmez.
Her güzel aynı zamanda çekici olamaz çünkü bazıları çok masum güzellerdir. Bazılarında da o çekicilik albenilik farklıdır. Her çekici kadın güzeldir fakat her güzel kadın çekici değildir :)).
İkisi farklı şeyler bana göre. Örneğin, Güzel diye nitelendiremediğimiz birine çekici diye nitelendirebiliriz ya da tam tersi. Çok güzel olup itici olan çok insan gördüm. Yani her güzel aynı zamanda çekici değildir.
Hayır değildir. Güzel değildir ama biri gülüşüyle çekicidir mesala ya da zekasıyla ya da tavırlarıyla vs. vs Güzel olup çekici olanlar olabilir ama farklı kavramlardır. Her güzel çekici değildir. İtici de olabilir🥲🙂yani
Çdkicilik baska bişey bence, o buna çdkicidir ama başkasına iticidir böyle düşün göreceli yani , lisede ki popi kız gibi bana ilklerde itici geliyodu simdi çekici ama bitti lise manit yaptı sonlara doğru