188 boyum var aile genetiği herhalde amca kızı daha uzun. d ama karşımdakinin hiç bir zaman şu boyda olsun diye istemedim de ısrar da etmedim gönül bu kimi severse onu öyle kabul eder 🤔
ya bravo sana.. uzunsun kisa kiz seviyorsun... uzun kadin sevenlerin zaten gay imsi duygulara sahiap oldugunu soylemisti bir buyugum. o yuzden mankenlerin uzun boylu, siska olduklari da soylenir
Benim kendimden kisa sevgilim oldu ama asla asla dememeli bence:) Eşim 1.87 boyunda.. şanslıyım ben.. lise yillarimda psikolojim bozuktu boy yuzunden.. sonra dengimi buldum. Artik sorun yapmiyorum..
Yıllar geçtikçe Türkiye’nin boy ortalaması artmaktadır. Özellikle genç ve orta yaşlı nüfusa baktığımız zaman rahatlıkla bunu gözlemleyebiliriz. Orta ve genç yaşlı nüfusun boy ortalamasının tüm Türkiye’nin boy ortalamasının üstünde kalmaktadır. 2021 Türkiye boy ortalamasına baktığımız zaman kadınların 164cm erkeklerin ise 171cm olduğunu söyleyebiliriz. Bu da yaklaşık 30 yılda Türkiye boy ortalamasında 3,5 cm artış görüldüğünü kanıtlar
Dikey çizgili gömlekleri asla tercih etmemelisin, göbek kısmından alan bir insan olduğun için seni daha da olduğundan fazla kilo göstererek dikkatleri oraya çeker.