Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evde Yapabileceğimiz Cilt Kremi Önerileri Neler?
Selamm,

Pürüzsüz bir cilt herkesin tercihi <3 Her insan kusursuz, pürüzsüz, porselen gibi bir cilt ister. Fakat bazen genetik faktörler, yanlış ürün kullanımı, hormonal değişiklikler, güneş hasarı gibi durumlarda cildimiz de lekeler oluşturabilir.
Bu yazımda cilt lekeleri için krem karışımları, benim kullandığım krem ve evde hazırlayabileceğimiz doğal karışımlarından bahsedeceğim.
Önereceğim krem karışımlarını sürmeden önce cildinizi mutlaka temizleyiniz..
( Buhar banyosu yapabilir ardından cilt temizliği için kullandığınız ürünle cildinizi temizleyebilirsiniz. )Cilt Lekeleri İçin Krem Karışımları
Bu başlıkta sizler için 2 karışım tarifi vermek istedim.
Bu kremleri eczaneden temin edebilirsiniz.
Önereceğim karışımları gece uyumadan önce kullanın. Aksi halde güneş ışığı cildinizde lekelenme yapabilir. Sabahları güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin ( Karışımların çok hafif soyucu etkisi bulunmaktadır. Lekeleri soyarak tedavi eder)
!!! Hamileler, emziren anneler, kronik rahatsızlığı olan bireyler karışımları kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın !!!<3 1 . Karışım <3

Tüm malzemeler bu şekilde <3 Malzemeler
- Madecassol
- Bepanthol
- Evigen Ampul ( 2 ampul yeterli)
- Menekşe Yağı (Aktarlarda bulabilirsiniz)
- Boş bir krem kutusu
Yapılışı
- Madecassol ve Bepanthol kremin tamamını boş krem kutusuna koyup tahta bir kaşık ile karıştırın.
- 2 tane evigen ampulu karışıma ekleyip karıştırın (Cildi besler.)
- 15-20 damla menekşe yağı ekleyip karıştırın ( Güzel koku verir, mikrop oluşumunu önler.)
Hazırladığımız krem bize 2 ay yeterli olur. Buzdolabına koymanıza gerek yok dışarıda da muhafaza edebilirsiniz.
Faydaları- Düzenli kullanımda kalıcı olarak sivilce lekelerini, güneş ve cilt lekelerini tedavi eder. Lekelerin rengini açar
- Gözenekleri küçültür
- Yüzde kırışmalar varsa zamanla görünümünü azaltır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<3 2. Karışım <3

Tüm malzemeler <3 Malzemeler
- Acnelyse %0.1 ( ciltteki ölü deriyi soyar. Alttaki hücrelerin yenilenmesini sağlar)
- Locaderm krem ( Lekeye neden olan problemi durdurarak ölü derinin soyulmasını sağlar.)
- Expigment %4 ( Pigment açıcı özelliği sayesinde koyu renkleri açar)
- Boş bir krem kutusu
Ciltte hasar bırakmaz sadece ölü deriyi soyar cildi yeniler
Yapılışı- Boş krem kutusunun içine ilk olarak acnelyse krem, expigment krem ardından da locaderm krem eklenip tahta kaşıkla karıştırılır.
- Kremin ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında saklayınız
Kullanımı
- Cildimizi temizledikten sonra sadece lekeli bölgeye ( lekenin dışına taşırmadan) ince bir tabaka halinde karıştırılıp akşamları 1 kez sürülür.
- Kremi 4 saat sonra arındırın.
- Kremi 4 hafta boyunca kullanın ( İnatçı lekeler varsa 2 hafta daha uzatabilirsiniz)
Krem genellikle 7 gün içerisinde etkisini gösterir. 4 hafta içerisinde sonuç alınacaktır.. 4 hafta sonunda herhangi bir sonuç alamadıysanız kremi kullanmayınız.
Faydaları- Güneş lekelerine akne lekelerine en çok sonuç alınan kremdir
- Çok kısa sürede etkisi gözlenir
- Lekeleri kalıcı olarak tedavi eder.
Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremi

Yüz, göz altı ve vücut için farklı tüplerde Bu başlıkta kendi deneyimimden sizlere bahsetmek istiyorum.
Aktif sivilcelerim bittikten sonra yüzümde minik minik kırmızı lekeler kalmıştı. Bu kremle karşılaştığımda kremin içeriğini araştırdım. Cilde zarar verebilecek kimyasallarla karşılaşmadım.
Bu kremi düzenli bir şekilde sabah ve akşam temiz cildime uyguladım.
Cildime uyguladığım andan itibaren parlaklık ve canlılık katıp leke görünümünü azalttı.
Yüzümde şu an lekeler yok :) fakat ben cildimi nemlendirmek için hala kullanıyorum. İçeriğinde az faktörlü bir güneş kremi mevcut. Krem tüm cilt tiplerine uygundur.
Evde Yapabileceğimiz Maskeler
Bu başlıkta evde bulunan malzemelerle ciltteki lekeler için maske tarifi vereceğimPirinç Unu ve Patates Suyu Kremi

<3 Malzemeler
- 1 orta boy patates (2 yemek kaşığı suyu çıkmalı)
- Pirinç unu
- Hindistan cevizi yağı
- Saf zeytin yağı
Patates suyunu rendeleyerek ya da katı meyve sıkacağını kullanarak suyunu çıkarabilirsiniz..
Yapılışı- 1 yemek kaşığı, hindistan cevizi yağı ( erimiş)
- 1 yemek zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı patates suyu ekleyiniz
- Krem kıvamını alana kadar pirinç unu ekleyiniz. ( yaklaşık 4 yemek kaşığı ekleyebilirsiniz)
Faydaları
- Güneş lekeleri, sivilce lekelerine iyi gelir
- Renk açıcı bir etkisi bulunur
- Ciltteki renk eşitsizliğini düzeltir
- Tahrişi kızarıklığı giderir
Haftada 1 kullanılabilir. Tercihe göre 3 günde bir kullanabilirsiniz
Temiz cilde sürünüz
Karışımı taze yapmanızı öneririm fakat fazla yaptıysanız buzdolabında 1 2 gün ağzı sıkıca kapalı olacak şekilde saklayabilirsiniz.
Kremi yüzümüzde tamamen kuruyana kadar bekletelim ardından ılık su ile yıkayalım. Beyazlığı ilk kullanımda hissedeceksiniz.. :)Aleo Vera Jel Maskesi

<3 Malzemeler
- 2 yemek kaşığı gül suyu
- 4 yemek kaşığı aleo vera jeli
- Tercihe göre 2 3 damla limon suyu ( cildiniz çok hassas ise eklemeyebilirsiniz)
Kullanımı
Tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra temiz cilde sürüp 20 veya 30 dk bekletiniz.
Soğuk suyla durulayınız.
Haftada 3 kullanabilirsiniz
Cilt lekeleri için benim sizlere önerebileceğim tüm karışımlar bu şekildeydi. tüm bunlara ek olarak güneşe çıkmadan önce özellikle yaz aylarında güneş koruyucusu sürünüz. bol bol su içmeyi ve düzenli beslenmeyi ihmal etmeyiniz.
Yazımı buraya kadar okudunuz için çok teşekkür ederim :)
Sağlıklı ciltleerrr dilerim <334 Yorumla- +1 yıl
Ellerine sağlık bebek <3
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar.
Maalesef ciltte oluşan lekeler hemen hemen her kadının sorunu. Hormonel yapımızın değişik olmasından kaynaklı cildimizi korumadığımız anda cildimizde irili ufaklı pek çok leke oluşabiliyor.
Benimde yaklaşık beş yıl önce yanağımda küçük bir güneş lekesi çıktı. Bir sürü evde kür denedim ancak geçiremedim. Sonrasında türlü leke kremi edinip bunları kullanmaya başladım. Düzenli sürmeme rağmen bir sonuç alamadım. En son bu lekeler için bir güzellik merkezine gittim. Kimyasal peeling dedikleri cildi soyduran bir cilt bakımı yaptırdım. Lekemde hafif bir renk açılması fark edince bu kimyasal peelingin işe yarayacağını anladım.
İlk olarak cilt lekesine kimyasal peeling yaptırmadan önce cildin hassas olup olmadığını anlamak şart. Sürekli kızaran ve kılcal damarlı bir cilde sahipseniz kimyasal peeling yaptırmayı unutun derim. Elbette yüze işlem yapmadan önce güzellik uzmanı veya doktor ufak bir test yapacaktır ama onlar cildinizi sizin kadar iyi bilemez diye düşünüyorum.Güneş Lekelerine Kimyasal Peeling

Cildinize uygulama sonucunda üst tabakanın soyulduğunu gözlemlemeyeceksiniz. Zaten amaç üstteki derinin ortadan kaldırılarak lekenin yok edilmesi. İşlemi hafif kimyasaldan güçlüye doğru sıralayacaklardır. İşlem sırasında bir kaç kez bu tekrarlanacaktır. Kimyasal peelingde ideal olan soyulma kalınlığı bir yaprak kalınlığından biraz daha az olan soyulmalardır. İlk uygulamada sonuç almak imkansızdır. Bu yüzden bir kaç kere yaptırmanız gerekebilir.
Bu işlem biraz maliyetli bütçeniz sarsılabilir. Ben de kendi kendime evde yapmak adına ürünler araştırdım ve artık onu kullanıyorum.
The Ordinary AHA %30 BHA %2

Ürün kan kırmızısı bir renkte. Bu yüzden ben buna vampir maskesi diyorum. Kokusu biraz garip gelebilir. Şekerli mi yoksa kan kokusunda mı desem bilemedim. Yani parfümsüz, kokusu kendine özgü içerdiği bileşenlerden kaynaklı.
Maske olarak kullanılıyor ve on dakikadan fazla ciltte durmaması gerekiyor.
Cildiniz uyguladığınızda biraz batma ve yanma hissedebilirsiniz. Bu da gayet normal. Aynada kendinize bakarken yüzünüze ayinle genç kız kanı sürmüş gibi falan görünüyorsunuz. Bu yüzden kapı falan çalarsa insan içine çıkmayın. 😌 Yüzünüzden çıkarırken her zaman olduğu gibi gözlerinize kaçırmamaya dikkat edin. Sürerken daha çok gözlerinize değmemesine özen gösterin.
Ciltten arındırdıktan sonrada yüzünüze dokunmalara doyamayın, pürüzsüzlüğünün parlaklığının renk eşitliğinin nasıl gözüktüğünün zevkine varın.
Sevgiler.☀️51 Yorumla- +1 yıl
Süper bir içerik olmuş kuzum <3
Cilt Lekeleri İçin Krem Karışımı Önerileri Neler?
Merhabalar.
Yüzde yer alan o lekeler her kadının sorunu olup bizler için kabusa dönen ve istenmeyen nedenlerin en başında yer alan bir cilt sorunudur. Elbetteki biz kadınlar her halimiz ile güzel ve özeliz. Kusursuz kimse yoktur.
Fakat bu lekeleri taşımaya mecbur değiliz. Elbetteki buna son verecek bir kaç yöntem biliyorum. Kendimde denedim ve muazzam bir sonuç aldım. Öyleyse bu sorunu ortadan kaldırabilecek olan mucizevi bir kreme değinmek isterim.
- Madeleb!

40 ml'lik bir ürün olup içerisinde lavanta özleri barındıran bitkisel bir üründür. Bulundurduğu lavanta ve ekstra olarak bulundurduğu papatya özleri cildi besler. Günlük bakim kremi olarakta uygulanır. Ciltte oluşan leke, kararma, sivilce ve akne gibi bir çok problemi ortadan kaldıran mucizevi bir kremdir. Muazzam bir kokuya sahiptir. Ve cildi yumuşacık yapar.

Severek kullanıyorum etkisini 3 hafta içinde gösteri benim yüzümde hiç bir leke kalmadı bu krem sayesinde.
- Sebamed Sun Care!

Sebamed güneş kremi güneşin zararlı ışınlarından ve ciltte oluşacak olan lekelere karşı cildi korur. Uvb ve Uva ışınlarına karşı 50 faktörlü bir özelliğe sahiplik sağlayarak leke oluşumunu engeller.

Cilde bakım yaparak, parlaklık ve nem katar. Cildi besler. Makyaj bazı olarak ya da günlük bakım kremi olarak kullanılır. Kırışıklık, ciltte kuruma tarzı sorunlarıda ortadan kaldırır.
- Maya Ve Süt Maskesi Lekelerin Oluşumunu Yok Eder!

Ciltte oluşan lekeleri yok eder. Cilde bakım yaparak beyazlık etkisi katar. Cildi besler yumuşatır. Mineral ve vitamin bakımından zengindir. Cildin ölü deri ve gözeneklerden arınması sağlar. Haftada bir kez uygulamanız yeterli olacaktır.
- 1 yemek kaşığı maya
- 1 yemek kaşığı süt
Bu ürunleri bir kabın içerisine alarak karıştırın cikdinize uygulayın 15 dakika kadar bekleyip cildinizi durulayın. Lekelerin oluşumunu yok ederek pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlar.
- Aleo Vera Jeli!

Evinizde yetiştirtirmiş olduğunuz aleo veranız varsa jelini yüzünüze her gün 1 defa sürerek oluşan lekelenmeleri yok ederek cilt dokunuzu yenilemeniz mümkün olacaktır.

Ve bu yöntemler ile bebeksi, lekesiz ve pürüzsüz bir tene kavuşmak oldukça mümkündür.

Ve benim bu ürünleri deneyimleme sonucumda cildim kusursuz oldu. Yaptığım bakimlar ve makyajlarda cildimde ipeksi bir şekilde duruyor. Lekelerden kurtuldum.
Umarım tavsiyelerim sizide mutlu eder ve denersiniz.
Keyifle ve güzellikle kalın. Pamuk günler.🌸🌸🌸😍😘73 Yorumla- +1 yıl
Şahane olmuşsun valla <3
Cilt Lekeleri İçin Öneriler Neler?
Öncelikle merhaba.
Bilinmelidir ki her cild birbirinden farklıdır. Bir kişiye iyi gelen ürün diğer kişiye iyi gelmeyebilir
Bunun için dikkatli ve seçici olmalıdır. Ayrıca kaliteli-kalitesiz çok çeşit ürünler çıktı denemek için değil sonuç almak için kullanılmalıdır.
Tercihen kimyasal değil doğal seçilmelidir. Örneğin doğal kil, arganlı piling ve arkasında ufak vakum ile ciltte siyah noktayı sıfıra indirebiliriz. Güneş lekeleri veya kendiliğinden oluşan sinr bozucu lekeler için ayrıcı doğru marka, doğru ürün seçilmelidir. Örneğin SİNOZ leke kremi ve Loreal Paris’in leke kremi var tercih edilmelidir
Hayırlı günler dilerim.21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir görüş olmuş, eline sağlık :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
17Cevap
- Cilt Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSinoz leke kremini tercih edebilirsin gadası
00 Yorumla
+1 yılhey cilt lekeleri için bilindik ve güvenilir içerikler kullanmanı öneririm. özellikle peeling yapan ve cildi ölü hücrelerden arındırıp, lekeleri de aydınlatan ürünlerin başında aha'lar gelir. cilt tipine göre en hafifi laktik asit olmak üzere mandelik asit ve en etkili ama irite etme olanağı en fazla olan glikolik asit ile devam edebilirsin (elbette cildin tolerr ederse).
doğal olarak adlabdırdığımız ürünlerden sadece pirinç suyu güvenilirdir. limon gibi içeriklerin sorunu fazlaştırma, hatta yeni sorunlara yol açma riski oldukça fazladır. aslında en önemlisi lekeler oluşmadan önlem almaktır. fotoğrafta gördüğümüz lekeler güneş lekeleridir. günlük koruyucu kullanarak lekelerin fazlalaşmasının önüne geçebiliriz. 💗💓21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir görüş olmuş :)
+1 yılÖncelikle 1 fincan doğal maden suyunu (soda olmaz) aynı miktarda %100 wlma sirkesi ile bir kasede karıştıralım. Bu karışımı öğleden önce ve sonra 1er kez cildimize pamuk yardımı ile sürelim. Yarım saat bekletip şu ile durulayalım. Fakat durulamamiza da gerek yoktur. Sirke koyabilir ancak yarım saat sonra koku geçecektir.
Cilt lekelerinin oluşumuna sebep olan karaciğer yaglanmalari ve toksik atıkların atılması için de şu karışımı öneriyorum.
15 sap taze ve doğal maydanozu 2 yemek kaşığı limon ile blender da karıştırıp kahvaltıdan önce içelim. Bunu 15 gün yapıp 5 gün ara verdikten sonra 15 gün daha yaparak uygulayalım. Göreceksiniz cildiniz ışıl ışıl parlayacaktir Rabbimizin izni ile şikayetleriniz bitecektir.
Bu bilgiler için Profesör Dr. İbrahim Saraç'a teşekkür ediyoruz.. Sağlıklı günler herkese.10 Yorumla
+1 yılCilt lekeleri için kremden ziyade tıbbi yardım almak gerekir. Sadece kapatsın geçici olarak görünmesin diyerek sorunun üstünü kapatmaya çalışmayın. Bu bilakis halının üzerindeki tozu altına süpürmekten farksızdır. Biran evvel bir dermatoloğa gidip cildinizle ilgili muayene olmanızı tavsiye ederim eğer giderek artan bir durumsa.
Ancak makyaj konusunda yardımcı olamayacağım. Zira bilgim olan bi konu değil. Nivea'nın ten rengine uyumlu kremleri var onları önerebilirim. Morluklar için kullandığım olmuştu daha önce. :) Ten renginize uyumlu ürünü bulup kullanın.10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Leke soyucu, cilt yenileyici krem karışımı için kullanilacak olan malzemeler; bir tam medacassol krem, 2 adet evigen ampul, bepanthol el ve yüz için krem ve 30 damla menkeşe yağı.. bir cam kavonozda karıştırıp gece uyumadan kullanabilirsiniz.. hem el hem dr yüz için çok yararlıdır.. yaz aylarında kullanılmamasında fayda vardır çünkü cilt soyma özelliğinden dolayı cildiniz savunmasız kalır ve tekrar cilt lekelerine zemin oluşur..90 faktör güneş koruyucu ile her mevsim kullanilabilir.. yapimdan sonra buzdolabinda saklanmasına gerek yoktur...🥰12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir görüş bu böyle :)
- +1 yıl
teşekkürler canım🥰
+1 yılEvde kullandığım doğal bir leke giderici karışım var. Malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra 5 dakika bekle ve yüzünü ılık suyla yıka. Çok basit ama bir o kadr etkili. Malzemeler; 1 tatlı kaşığı karbonat1 tatlı kaşığı zeytinyağı2 tatlı kaşığı limon suyu1 tatlı kaşığı yogurtAyrıca lekelerin için günlük yaşamında tuz ve şekerin kesinlikle azaltılması gerekiyor. Cilt lekelerinden kurtulmak için mutlaka A, C ve E vitaminlerinin tüketilmesi gerekiyor. Güneş koruyucu kremleri kullanmayı da unutma😊
10 YorumlaDermatoloji uzmanı değilim. Bu nedenle detaylı bilgi verebilecek bir yetkinliğim yok. Bu vasıftayken, kullanmak zorunda kalacağım bir zaman oluşması dumunda yapacaklarım şu olurdu;
Ilık nemli bir havlu veya buhar kullanmak,
pH değeri ne çok asidik nede aşırı bazik ürünler kullanmamak olurdu. Yoğurt, salatalık gibi kısa vadeli çözümler üretirdim. Gerçek tedavinin uygulanma zamanına kadar ya da bir dermatolog görene kadar bu şekilde geçiştirdim.00 Yorumla
+1 yılAloe vera yaprağındaki jel, lekeleri iyileştiren ve cildi yenileyen hücreler üreten bir polisakkarit deposudur. Tek yapmanız gereken yapraktan bir parça koparıp üstündeki jeli lekeli bölgeye sürmek ve kuruduktan sonra durulamak.
00 YorumlaMerhaba🌺
İyi bir cilt için öneriler
2 tatlı kaşıgı nişasta
2 tatlı kaşıgı bal
2 tatlı kaşıgı yogurt
1 tatlı kaşıgı tuz
00 YorumlaKeçi sütü sabunu kullan sonra nemlendir ama yüzünü mutlaka
Haftada iki Princ unu patates suyu yoğurt karıştır maske yap suyla yıka
Asidik tonikler var onlardan kullan the purest solition güzel biraz pahalı ama hakediyor bir de maddi olarak yeterliysen c vitamini al haftada iki gece sür yat, dışarı çıkarken mutlaka günes kremi sür 🌸00 YorumlaCilt Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. 1 çorba kaşığı yoğurdun içine 1 çay kaşığı karbonat ekleyin. Karışımı lekeli bölgeye sürün ve 15 dakika bekleyin. Beklettiğiniz maskeyi ılık su yardımı ile temizleyin. Haftada 1 kez düzenli uygulamada lekelerinizin rengi açılacaktır
00 YorumlaBence cilt lekeleri için en iyi bakımı profesyonellere bırakmak gerekir💆🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılHaftada 3 gün kükürtlü sabunla yıka yüzünü %80etki ediyir
00 Yorumla
+1 yılbence fazla güneşte beklememek ve sürekli cildi nemli tutmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılEşek sabunu çok iyi gelir yüzüne. Tüm mikropları öldürür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyazlatma için var benim pirinç maskesi pirinç unu ile pirinç nişastasını karıştırdıktan sonra yüzünüze sürün ve kuruyana kadar bekleyin. Hem lekeler gidiyor hem sonuç inanılmaz.
00 Yorumla
+1 yılpirinç maskeleri ve gliserin çok iyi geliyor. bunun yanında madeleb kullanabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBenim karışımım şu. Yaz, kış düzenli şekilde yüksek koruma faktörlü güneş kremi kullanmak, sağlıklı beslenmek, spor yapmak ve su içmek. Lekeler gitsin bir daha gelmesin.
20 Yorumla
+1 yılBal ve limon maskesi :
2 kaşık organik bal
1 kaşık limon suyu
Karpuz ve pirinç maskesi :
2 kaşık karpuz
1 kaşık pirinç
Bal ve çilek maskesi :
4 adet çilek
2 kaşık organik bal00 YorumlaBal ile limonun suyunu karıştır. yüzüne sür masaj yap. sonra yıka. pürüsüz olucak inan 😊💙💜🦋
00 Yorumla
+1 yılBn çay ağacı sabunu ve sosunu kullanıyorum tavsiye ederim.🌼
03 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sivilceler içinde harika bir krem önerim var?
- +1 yıl
Clindoxyl jel krem
Cilt Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Fito ile madecassol kremi karıştır sür.
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılPirinç sabunu ise yariyor sanki biraz🙄
00 Yorumla
+1 yılFarmasi ürünlerini tercih edebilirsiniz
00 YorumlaRetinol, vitamin a
00 Yorumla
+1 yılBağdem yağı, Hindistan cevizi yağı, kenevir yağı
00 YorumlaMadecassol, hametan, bephantol
00 YorumlaHacı şakır sabunu çok etkili
00 Yorumla
+1 yılYa makyaj yapma ya da siyah maske yap
00 YorumlaMuz kabuğu sür
00 Yorumlabıttım sabunu