Evet ya. Son zamanalar da, birkaç yakınımı gömdükten sonra. Biraz daha dikkat etmeye başladım. İlk bakışta bunda bir tezatlık var gibi gelse de... Siz yaşama ne kadar sarılıyorsanız, yaşam da size o kadar sarılıyor... Kilo vermeye, koşmaya başladım. Sigarayı bıraktım. Alkolü de büyük oranda azalttım... Böyle iyi, mutlu ve de güzelim... Ve evet, güzel olmaya içte ve dışta, gayret ediyorum...
. . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Millet yüzüne neler neler sürüyor anlamıyorum. bazı erkekler benden bile fazla cilt bakımı yapıyor. Haftada 3 4 kez ballı ıhlamurlu sabun veya anemon sabunu kullanıyorum yüzüme.. Dışarı çıkarken aklıma gelirse güneş kremi. Güzellik çabamız doğallıkta🤗
Herkes ister guzel olmayi, begenilmeyi. Herkes yapar aslinda bunun icin biseyler. Hic bisey yapmiyorum diyen bile en azindan evden cikarken sacini tarar... Bu baglamda even yapiyorum guzel gorunmek adina biseyler. Cunku guzel hissedersem mutluda hissediyorum kendimi ayni zamanda. KADINIM BEN 😉
Tabi ki de var güzel olmak değil ama bakımlı olmaya çalışıyorum son zamanlarda şu an telefon vs. aldığım için çok borcum var ama yakın bir zamanda kaşlarımı ve bütün vücut ağda veya lazer yaptırmayı düşünüyorum
Hic estetik yaptirmadim. Makyaji abartmiyorum. Eyeliner falan ztn kullanmam. Guzel olmak icin yaptigim sey spor sporu cok abartirim. Fizik onemli benim icin.
Sorudan kastım kalıcı değişiklik ise hayır sadece doğal makyaj yaparım o kadar çünkü elbet bir gün doğal halin olacak o ortamda insanlar şok olmasın en azından 🤣 neyse odur insan 😅😅