Güzellik & Bakım Türk kızları neden kıllı? sdfsgdgf Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıllarınızı alın aga Güncellemeler+1 yıl Kıllarıjızı temizleyin aga Güncellemeler+1 yıl Aldınız mı kıllarınızı pislikler Türk kızları neden kıllı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
rembeauty Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ben değilim jsjjskl ama çoğu inanın durumu olmuyor lazer ya da ağda, krem için 2 2 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Aynen her kız kıllı değilm der yüzü kolu kıl dolu Yorumla rembeauty +1 yıl He knka he öyle Yorumla
PrfStriker Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl türk erkeklerinden "ayı" geni almalarının sonucudur. 0 3 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Sen ayıysan bilemem Yorumla PrfStriker +1 yıl hadi ordan ilk insan mamut gibi kürkün var. Geliyon güzelim kızlarımıza çamur atıyorsun Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Dayı kızlar sana vermiyor mu yoksa Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hahaha kadınlara sallamak dışında soru sorduğunu görmedim. ruh hastası mıdır nedir 0 11 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Kıllarını al öyle gel muhattap ol benle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaaa kıllı olduğumu iddia edince çok kırıldım gerçekten :( :( Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Bıyıklarını al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur sakalaımı falan da alıyım. ilkokul seviyesindeki tavırlarınla kendince hakaret ettiğini veya karşı tarafı hassas bir noktadan vurduğunu düşünmen komik jdşskdmffş Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Bıyıklı seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😴 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Kol kıllarını temizle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dur devamını da getireyim. bacak kıllarımı da alayım Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Aynen kıllı leş gibsin kokuyorsundurda şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet öyleyim diyim de mutlu ol ❤️ Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Öylesin zaten Yorumla
9rakam Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl sorma abi been bircok kizdan daha bakimliyim igrencler 🤢🤢🤢 1 1 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Haklısın bro Yorumla
DuckyIayne Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl kızla öpüşüyorduk üstünü cıkamaya basladım bunun omzu full kıl erkek sandım bi an 0 1 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Dkkdıdf Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Furkan ne alıp veremediğin var kızlarla lan bıktık 2 3 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Nefret ediyorum Cevap sahibi +1 yıl onlar da senden nefret ediyor sdfsgdgf +1 yıl Skimde mi?
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Furki yeter artık ama bul bir kız ağda yap o zaman 0 1 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl İgrenc. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alıyoruz zsten sizde alsanız keşke 0 14 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl O yüzden kollarınız yüzünüz kıllı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizinde gogsunuz kolunuz ayaginiz eliniz yuzunuz bacaklariniz kaşlariniz totonuz bile killi iyyykkk Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Ögk midem bulandı ya sizden sizinde gtübüz kıllı a w mide bulandırıcı seksten sogutursunuz adamı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂 gaysin galiba hem trol hemde kiz dusmani olman dışında Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Gay değilim ama kadın düşmanıyım evet tiksiniyorum sizden kıllı falansınız ögk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler ama bu yakışıklılığı da kimse bulamaz haklısın kilsiz birini bul da içindeki nefreti emsin😉😂 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Kılsız Rus kızı var sizin gibi kara kıllı değil pih ya valla söyleyince bile tiksiniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlardan bul kendine iyi bak sinirlenemiyorum sana😚 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Ekkdfkskdkd Türkiye'den cıkabilsem bulacamda bu ülkeye tıkıldık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen burada harcarlar seni bu tatlilikla😍 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Skıdıdf kıllarını dişlerimle tek tek çkerim bak Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Bana şirinlik yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napiyim ama takili kaldim burada 😚 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Skkdd neyse ya Yorumla
Beniseviyorummuah Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Alırsak senin gibi bir kıllı dedi diye almayız aga 1 3 Yorumla Beniseviyorummuah +1 yıl Kolundaki kıllar buradan bile görünüyor, masal anlatma Yorumla Beniseviyorummuah +1 yıl Lüzum yok, kızlara para vereyim kıllarını aldır demek yerine kendine iş bul işsiz, hani en büyük derdin işsizlikti ya. d Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Başın sağolsun ne kadar kıllı olsanda bu duruma üzüldüm Yorumla
notmebaby Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bu da seni oldukça germiş sanırım 1 4 Yorumla sdfsgdgf +1 yıl Kıllarınız midemi bulandırıyor paranız yoksa vereyim alın a q Yorumla notmebaby +1 yıl Baktın yani kıllı olup olmadıklarına bu kadar eleştiriyorsun senin paran yoksa bende veriyim de şu zihniyetini değiştir Yorumla sdfsgdgf +1 yıl 100 metre uzaktan görülüyor kıllı oldugun Yorumla sdfsgdgf +1 yıl @Urasdiyorki ben kendime bakarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben değilim jsjjskl ama çoğu inanın durumu olmuyor lazer ya da ağda, krem için
Aynen her kız kıllı değilm der yüzü kolu kıl dolu
He knka he öyle
türk erkeklerinden "ayı" geni almalarının sonucudur.
Sen ayıysan bilemem
hadi ordan ilk insan mamut gibi kürkün var.
Geliyon güzelim kızlarımıza çamur atıyorsun
Dayı kızlar sana vermiyor mu yoksa
hahaha kadınlara sallamak dışında soru sorduğunu görmedim. ruh hastası mıdır nedir
Kıllarını al öyle gel muhattap ol benle
yaaa kıllı olduğumu iddia edince çok kırıldım gerçekten :( :(
Bıyıklarını al
olur sakalaımı falan da alıyım. ilkokul seviyesindeki tavırlarınla kendince hakaret ettiğini veya karşı tarafı hassas bir noktadan vurduğunu düşünmen komik jdşskdmffş
Bıyıklı seni
😴
Kol kıllarını temizle
dur devamını da getireyim. bacak kıllarımı da alayım
Aynen kıllı leş gibsin kokuyorsundurda şimdi
evet öyleyim diyim de mutlu ol ❤️
Öylesin zaten
sorma abi been bircok kizdan daha bakimliyim igrencler 🤢🤢🤢
Haklısın bro
kızla öpüşüyorduk üstünü cıkamaya basladım bunun omzu full kıl erkek sandım bi an
Dkkdıdf
Furkan ne alıp veremediğin var kızlarla lan bıktık
Nefret ediyorum
onlar da senden nefret ediyor
Skimde mi?
Dedi vücudunda heryeri kıllı olan insan evladı
Furki yeter artık ama bul bir kız ağda yap o zaman
İgrenc.
Alıyoruz zsten sizde alsanız keşke
O yüzden kollarınız yüzünüz kıllı
Sizinde gogsunuz kolunuz ayaginiz eliniz yuzunuz bacaklariniz kaşlariniz totonuz bile killi iyyykkk
Ögk midem bulandı ya sizden sizinde gtübüz kıllı a w mide bulandırıcı seksten sogutursunuz adamı
😂😂😂😂 gaysin galiba hem trol hemde kiz dusmani olman dışında
Gay değilim ama kadın düşmanıyım evet tiksiniyorum sizden kıllı falansınız ögk
Teşekkürler ama bu yakışıklılığı da kimse bulamaz haklısın kilsiz birini bul da içindeki nefreti emsin😉😂
Kılsız Rus kızı var sizin gibi kara kıllı değil pih ya valla söyleyince bile tiksiniyorum
Onlardan bul kendine iyi bak sinirlenemiyorum sana😚
Ekkdfkskdkd Türkiye'den cıkabilsem bulacamda bu ülkeye tıkıldık
Aynen burada harcarlar seni bu tatlilikla😍
Skıdıdf kıllarını dişlerimle tek tek çkerim bak
Bana şirinlik yapma
Napiyim ama takili kaldim burada 😚
Skkdd neyse ya
Alırsak senin gibi bir kıllı dedi diye almayız aga
Kolundaki kıllar buradan bile görünüyor, masal anlatma
Lüzum yok, kızlara para vereyim kıllarını aldır demek yerine kendine iş bul işsiz, hani en büyük derdin işsizlikti ya. d
Başın sağolsun ne kadar kıllı olsanda bu duruma üzüldüm
Bu da seni oldukça germiş sanırım
Kıllarınız midemi bulandırıyor paranız yoksa vereyim alın a q
Baktın yani kıllı olup olmadıklarına bu kadar eleştiriyorsun senin paran yoksa bende veriyim de şu zihniyetini değiştir
100 metre uzaktan görülüyor kıllı oldugun
@Urasdiyorki ben kendime bakarım
Maymunlarla akraba oldukları icin
Derdini seveyim