Merhabalar 🎈 Diğer uygulamalarda olduğu gibi burası da bir sosyal medya platformu. Ve insanlar genelde sadece burası için geçerli değil; konu sosyal medya olunca kendilerini bulunmaz hint kumaşı görmeyi sever, kendini kabul ettirme, beğendirme, ilgi görme, “dünyayı ben yarattım” havalarında kibirli bir şekilde görünmeyi sever. Bunun sebebi gerçek hayatta , gerçek anlamda mutlu olmadıkları için, yapacak bişeyleri olmayıp, kendilerini bu şekilde olduklarının dışında göstermek için yaparlar. Gerçek hayatında özgüveni yüksek, kendiyle barışık, mutlu olan insanlar bu tarz ilgi ya da herhangi bir çabaya girip kendini yansıtmaz zaten…
Soylemeye calistigin sey aslinda olmadiklari kisiyi yansitmalariysa evet katiliyorum. Ornegin ayda yilda bir yaptigi sporu hayatinin bi parcasiymis gibi yansitip fit bir gorunume sahip oldugunun anlasilmasini sagliyodur. ya da aklina geldikce yaptigi cilt bakimini sabah aksam duzenli yapiyomus gibi gosterip ne kdr bakimli oldugunu soyluyodur alt metinde... eger buna benzer seylerse soyledigin evet katiliyorum. Cogunun bunu yaptigini dusunuyorum. Ama eger sadce kendilerini guzel bulduklari ve bunu dile getirdikleri için bu yorumu yapiyosan, o zmn sana klise ama guncelligini hic kaybetmicek bi soz soylemek istiyorum. " guzellik gorecelidir" :) senin gordugun kisiler sana cirkin gelmis ama hem kendisi hemde baskalari bunun tam tersi iddiada bulunabilirler ustelik iddialarinda haklida olurlar. Cirkin olan kimsenin oldugunu dusunmuyorum ben. Bana guzel gelen ya da gelmeyen olarak bakiyorum. Arkadasimin bana cok yakisikli diye gosterdigi adami benim yakisikli bulmamis olmam gibi.
Kendilerine bakmadan insanlara sallıyorlar. Sorsan hepsi yönetici, hepsi yakışıklı/güzel, hepsi ülke ülke geziyor, hepsi Avrupa’da yaşıyor, hepsi aylık en az 10 bin kazanıyor. Tek sığır benmişim gibi hissediyorum. Allahtan hepsinin ne mal olduğunu biliyorum da gülmek için güzel sebep oluyorlar benim için.
Güzel ve yakışıklı var ama nadir. Ben dış görünüşe bakan biri değilim bakan biriyle de olmam dış görünüşe çok bakan biri ben değiştiğimde oda değiştirebilir çünkü bunun bedelini ağır ödetmek istemem kimseye. Eskiden ksde güzellik, yakışıklılık yarışmaları vardı. Ankete foto ve profil ismi belirtiyorlardı. Yakışıklılık yarışmalarında baya birinciliğim oldu. :)
Güzellik/yakışıklılık kavramları kişiden kişiye göre değişebileceği için kimseye bu yönden bir eleştiride bulunamam lakin kendi adıma aman aman bir güzelliğimin olmadığını düşünüyorum.
Cunku her insana guzeldir ve guzellik hatizatinda goreceli bir kavramdir birinin yuzu guzeldir birinin kalbi birinin sesi birinin kokusu birinin merhameti dunya guzelliklerle doludur bunun artik farkin varin
Cidden ya herkes böyle bu sitede bunu düşünen tek ben değilmişim sevindim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🧿 Gayette güzelim.🧿 Hatta kendi güzellik algıma göre en güzelde benim bunu düşünebilirim. Sizin güzellik algınızla herkesin ki bir olmak zorunda değil. Bence sallama gibi bir durum yok. Algı sabit değil.