Dış gorunuşunuzde vucudunuzda en cok neyinizi seviyorsunuz ben belimin ince oluşunu bacaklarımı falan beğeniyorum Allah vergiside olunca dogustan daha bir begeniyorum🤭🤭
Aynn güzel yere değindin bel ince olduğu zaman kalça biraz yanlardan cikik oluyo ya işte orda gotume kas göz cizsen bundan. Daha güzel olur die bı laf var hani monalisa tablosuyla poponu yan yana koy tabloyu görmem. Seni. Yorumlarim yani o daha hoşuma gidio. Ama yanlardan çikicak cikmassa boşuna günaha girmeye. Gerek yok kuzu hiç öyle popono. Bakioz. Die de sapik yerine koymayin. Beni din akşam iki tane kız arkadaşım. Resmen yarım saat benmkini oturup. Hem içtiler hem iç geçire gecire yüzüme bn karşı konuşup. Hatun popoau gibi. Dediler. Bide. Ekleyip sertmi yumisakmi diedokindular yani bana 30 yasinlmi geciom daha kimse. böyle. Bı muamele yapmadı lan resmen kendimi kirletilmiş hissettim Allah'tan. Çok gelen giden yoktuda yanlış anlaşılmasın yani. Bide bn düşün. Biri gördü az çok tanıyan eden var yani adimiz oynak zilliye cikicakti ajansını satın yuvarlak hesap popo dedim. Die sapik. Deme. Görmediniz de kızlara. Elletmedimiz şey değil hem cinslerinizn bizden de beter artık 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Ya ben aklımı çok beğeniyorum. Maşallahı var. Böyle bir şey yakalıyorum dosyada... Hele başka avukat yakalamamış ise bu ayrıntıyı... Offf diyorum... Resmen zevkten eriyorum... Aklıma hayranım... 😁Ama sağda solda söylemiyorum. Nasılsa burada kimse bnei takılmaz etmez. Söyledim gitti.
Bi de saçlarımı, gözlerimi, dudaklarımı çok beğeniyorum.
Yemek yiyemiyorum zor yiyorum baya oldu midem bulanali ve iki iki gundur falan hiç başi neredeyse agrimayan benim başim agriyor çok kotu sonra bir donuyorum bu havada titriyorum birde soguk soguk terliyorum tuhafim😔😔