Görseldeki kişiler orantılı kilolu. Bazısı var yağlar heryerden sarkmış. Bel kıvrımı bile yok. Ne bileyim kilo kişinin elinde. Boğazını tutabilse gidecek zaten onlar. Hastalık sahibi olanları ayırıyorum tabi. Hastalığından dolayı kilo veremeyen kişiler oluyor. Benim lafım hominigırtlaklara.
Ben kiloyu sevmiyorum. Güzel bulmuyorum. Hele genç ve kilolu ise yazık etmiş kendine diyorum. Valla böyle ya.. Kilo, güzelliği gölgeler. Ayrıca çok sağlıksız. Çocuğum kilo aldı, doktora götürdüm. Tahlil yaptırdım. Diyet verdiler. Valla yaptırıyorum diyeti... Kontrole götürüp yol haritası çizeceğim.
koyduğun fotoğrafta sadece ortadaki ablamızı biraz beğendim o da biraz yani bi 5 kilo bel ve baldırdan gitmeli. kilonun artısı daha otoriter ve güvenilir imaj vermek oluyor güzellik olarak bu coğrafyada pek şansları yok
Kadınların en dikkat çekici yerleri göğüsleri ve bacak arasi ve bacakları dir bunların ikisi arasında göbek vardır göbek büyük olunca bunların önemi kalmıyor göbek olmasa fit olursa onlarin da dikkat çekiyor