Ben baya bronzlaştım bu zamana kadar soyulma olmadı sürekli nemlendirici sürdüm vücuduma ancak hafiften kolda bir şeyler var acaba boşversem deri kendini mi yenilese
Bronzlaştıktan sonra soyulmamak için ne kullanıyorsunuz?
Güneş koruyucu kremlerin dışında aloe vera jeli bronzlaştıkdan sonra soyulmaması için cildi yeniler ve beslemektedir. Ben favori olarak bunu kullanıyorum ve herhangi bir soyulma durumu yaşamıyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında bunun sebebi biraz da kullanılan güneş kremidir. Soyulmaya sebep olmayan, bronzlaştırıcı güneş kremlerinden kullanılmalı. Ayrıca duş sonraları ve gün içinde, düzenli aralıklarla tüm vücuda nemlendirici krem uygulanması gerekir. Yine gün içinde bol su içmek de cilt soyulmasını önlemeye yardımcıdır. Vücutta soyulmalar varken soğuk duş alıp vücudu nazik şekilde kurulamak gerekir. Soyulmalar kendi kendine olmalı, elinizle çekmeyin. Aksi takdirde cilt enfeksiyonuna ya da kalıcı cilt lekelerine sebep olabilirsiniz.
Bronzlaşmadan önce güneş kremi sürmek şart. Biraz yansak da güneş kremi sayesinde geçiyor. Yine de deride yanma oluyorsa Bephantol krem kullanabilirsin