Saçlarınız bitlense ve kalabalık bir davete gitmek zorunda kalsanız ne yapardınız?
Saçlarınız bitlense ve kalabalık bir davete gitmek zorunda kalsanız ne yapardınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Davete gitmek mi saçına bit girse değil davete gitmek gider kendimi yüksek bir yerden atarim hayatıma son veririm bu devirde bit mi kaldi ben hayatımda girmedim hiç görmekte istemem ha burda beni yargılayan varsa kusura bakmasın ama bit devri coook eskide kaldi benim için intihar sebebi
İnsanlarımız bu konuda çok bilinçsiz. Yurtta kaldırım dönemde yaklaşık 7 yıl önce yani 4 kızla aynı odada kalıyorduk.
İçimizden bir kızın upuzun çok güzel sacları vardı ve o kızın bitli olmasını asla düşünemezdim ! Bir gün şapkasını taktım sadece bir kaç saatliğine sonrasında kafam kaşınmaya başladı. Anlamadım tabi bit olduğunu çünkü daha önce hiç yaşamamıştım. Sıcaktan saç diplerim kaşınıyor sandım. Gel zaman git zaman , 3 4 ay kafam deli gini kaşındı ve asla bit olduğunu anlamadım. En son çıldıracak boyuta geldim elimle saçımı kasırken parmaklarım bir şeye değdi. Tutup saçımdan çektim ki bit !
Aman allah 4 güne kurtuldum. O kullandığım şampuan , incecik bit tarağı hala aklıma gelir kırmızıydı rengi de. Bitmediğini öğrendiğimde herkese de haber vermiştim bulaşmasın diye.
Yani diyeceğim şu insanlar bunu saklayıp topluma karışıyorlar. Hiç umursamıyorlar da.
O nedenle kendi önlemimizi kendimiz alıp kimsenin , ne kadar güzel sacları olsa bile asla kullandığı ürünü kullanmamalıyız.
Bitlendiysek de toplu davetlerden uzak durmalıyız.