Artık günümüzde güzellik sırrı kalmadı Google'dan, YouTube'dan herşeye ulaşmak mümkün. Ancak sizin evet sizin de bir güzellik sırrınız olmalı eğer varsa biraz bahsedin kim bilir belki trend güzellik sırrımız olup çıkıverir.😉🌹
Bebek gibi bi cildin sırrı ev yapımı gül suyu... yapımı da aşırı basit ihtiyacımız olan tek şey gül ve kaynamış su😂 gülün yapraklarını ayırıp yıkıyorsun, bir kavanoza koyup üstüne kaynamış su koyuyorsun. Kapağını kapatıp ışık almayan yerde soğuyana kadar bekliyorsun ve sonra süzüyorsun ta daa hepsi bu kadar. Neredeyse 1 yıldır geçmeyen sivilcelerim bile geçti bunun sayesinde
insan vücudu enerjidir, mutlu olduğunuzda bütün hücleriniz uyanır ve ışık saçarsınız ilk olarak mutlu olun bu durum yüzünüze yansıyacak sonrasında ise istediğiniz sağlıklı maskeleri doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.
Fazla cilt ve aşırı pahalı ürünler yerine haftada bir defa peeling yapıyorum hergün pamuk yardımıyla gerçek gül suyu kullanıyorum tabiki en son nemlendirici krem kullanıyorum
Harika güzel yöntem👏😻 gül suyu cilde o kadar iyi geliyor ki elbette gerçek olması önemli. Pahalı olmasından çok ürünün kaliteli ve güvenilir olması da şart. Nemlendirme işlemi de olmazsa olmaz cilt tüm bunlardan sonra kuruyabiliyor...🌸