Eski kadınlar başka güzel be, hepsi doğal hiç birinin tek dolgusu, botoksu yok nasıl organikler hayran kalmamak elde değil 😍Carla bruni. 1968 doğumluElizabeth Hurley 1965 doğumluBrooke shilds 1965 doğumlu
Eski kadınlar şimdiki kadınlar dan çok daha güzel değil mi 😍 ?
Kesinlikle. 😻 Türk güzellerden de örnek vermek lazım. Gülşen Bubikoğlu, Hale Soygazi, Belgin Doruk.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdilik yabanci kadınlar dan örnek vermek istedim ama kesinlikle Eski Türk kadınları da Çok güzel, bir de ıtır esen, semra özdamar, hülya Darcan, emel sayın falan var ☺️
Eskiden estetik yoktu herkes doğal güzelliğiyle bir yere geliyordu şimdikiler hepsi suni yapay yüzleri var isteyen istediği kişiye benzemeyebiliyor estetik sayesinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle. 😻 Türk güzellerden de örnek vermek lazım. Gülşen Bubikoğlu, Hale Soygazi, Belgin Doruk.
Şimdilik yabanci kadınlar dan örnek vermek istedim ama kesinlikle Eski Türk kadınları da Çok güzel, bir de ıtır esen, semra özdamar, hülya Darcan, emel sayın falan var ☺️
Merhaba.
Evet çok güzeller dudakların dolgunluğu renkli göz saçlar hepsi çok güzeller.
Evet haklısın benim favorim Eva 😀
Bu kadını ilk kez görüyorum ama netten fotoğraflarina bakınca anladım cidden çok güzel ve seksiymiş 😍 hepsinde başka cazibe var ya hu
Eskilerden sana bir favorimi daha soyleyeyim Ornella muti😀
Of bunu biliyorum inanılmaz güzel bir kadın. Hatta o kadar güzel ki ilk gördüğüm de şoke oldum güzelliğine canlı Barbie bebek resmen 😍
Eskiden estetik yoktu herkes doğal güzelliğiyle bir yere geliyordu şimdikiler hepsi suni yapay yüzleri var isteyen istediği kişiye benzemeyebiliyor estetik sayesinde
Kesinlikle çok güzeller. Arada açıp eskilere bakıyorum içim açılıyor vallahi😍
Evet öyle organikler eskiler
Kusura bakma ama şimdiki kadınlar mükemmel 🙈
Hepsi birbirinin kopyası hepsi estetikli ayrıca hiç bir kadın Brooke shilds kadar güzel olamaz.
Sende estetik var mı? Bence yok. Onlara iyi dediğimde seni kötülemiş olmazmıyım 🙄
Yrrak yemisler hep ondan simdiker cirkin
Evet güzeller
şimdiki kadınlarda çok güzel bence.
Hepsi birbirinin kopyası bence hepsi botokslu itici bunlar çok doğal
bence öyle değil
Türkan Şoray der susarım