Güzellik & Bakım Bugün Dünya Yakışıklılar Günü! Tanıdığınız en yakışıklı kişi kim? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim tanıdığım en yakışıklı kişi ilk okuldaki Türkçe öğretmenimdi :) Resmen hayran hayran seyrederdim :) Çok fazla yakışıklıydı :) Bugün Dünya Yakışıklılar Günü! Tanıdığınız en yakışıklı kişi kim? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Biri benden mi bahsediyor gadası. 0 0 Yorumla
Gamzenduran Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Tanıdığım en yakışıklı insan Mustafa Kemal Atatürk ❤️ 4 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Tanıdığım en yakışıklı kişi benim. Ne de desen can istye atsan atılmaz satsan satılmaz 🙂 benden sonra rahmetli Kerim Tekin Burak Özçivit falan filan işte 😄 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl O mavi gözler o fındık burun o dalgalı saçlarıyla babam. 🥰 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle babam... tüm genlerini kardeşime aktarmış ama o konuda biraz kırgınım 0 0 Yorumla
omerorhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ömer Orhan diyeceğim de dünya tipsizler gününde kutlarım kendi günümü 0 0 Yorumla
Adıolmayanüye Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Bu sitede denk geldim geçenlerde fake hesap değilse model olacak tipe sahip 0 4 Yorumla sessizssakinbiri +1 yıl Faketir knk Yorumla Adıolmayanüye +1 yıl @sessizssakinbiri umarım değildir. Türkiye'nin güzel genlere ihtiyacı var 😂😂 Yorumla sessizssakinbiri +1 yıl Türkiye'nin daha öncesinde ihtiyacı olan çok şey var öncelikle yeni birine ihitiyaci var Yorumla sessizssakinbiri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abimler yakışıklıdır maşallah küçükken bebek reklamı için teklif gelmiş annem reddetmiş. 0 0 Yorumla
Buziiss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl @karizmayabak tanıdığım en yakışıklı yakışıklılar günün kutlu olsun kardesim. 😎 2 3 Yorumla karizmayabak +1 yıl Teşekkür Ederim. :D Yorumla Buziiss +1 yıl @karizmayabak Rica ederim nedemek 😁 Yorumla karizmayabak +1 yıl Bana mesaj atar mısın bir konuda fikrini almak istiyorum? 😄 Yorumla
Hoodrich Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yakışıklısı benim güzeli siz seçin snsjsmödnd @umrumdisi_ 1 0 Yorumla
Bilebileekee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bizim günümüz değil yine ya. Tüm yakışıklılarin anasını seveyim 0 0 Yorumla
umrumdışı_ Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl @kravat_takan_adam bu beyefendi. 2 1 Yorumla Kravat_takan_adam +1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi. 😘 Yorumla
ghettogunesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl @sakallibey kesinlikleee❤️🔥 1 2 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Bugünde övgümüzü aldık çok şkr <3 :D Yorumla ghettogunesi +1 yıl 😝😝😙 Yorumla
05Şirin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gördüğüm en yakışıklı kişi babam ve kuzenim 1 0 Yorumla
Cansu-V Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Tanımasam da tek yakışıklı Kim Tae Hyung 0 0 Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aynada ki yansımam. Cümleten selamınaleyküm 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Benim klasmanımda bir yakışıklı tanımadım😃😃 0 1 Yorumla BenBilgiVeKaos +1 yıl Waay iddalı Yorumla
Teksorutekcevap Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kankam ya Kankam olmasa yavşarım o derece 0 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. @Kirmizizevk yakusuklular günüm kutlu olsun 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl @Lapadulaa ❤ 1 2 Yorumla Lapadulaa +1 yıl Teşekkür ederim bitanem❤😍 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Rica ederim sevgilim.❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Biri benden mi bahsediyor gadası.
Calvyn Justus
Tanıdığım en yakışıklı insan Mustafa Kemal Atatürk ❤️
Tanıdığım en yakışıklı kişi benim. Ne de desen can istye atsan atılmaz satsan satılmaz 🙂 benden sonra rahmetli Kerim Tekin Burak Özçivit falan filan işte 😄
O mavi gözler o fındık burun o dalgalı saçlarıyla babam. 🥰
Kesinlikle babam... tüm genlerini kardeşime aktarmış ama o konuda biraz kırgınım
Ömer Orhan diyeceğim de dünya tipsizler gününde kutlarım kendi günümü
Bu sitede denk geldim geçenlerde fake hesap değilse model olacak tipe sahip
Faketir knk
@sessizssakinbiri umarım değildir. Türkiye'nin güzel genlere ihtiyacı var 😂😂
Türkiye'nin daha öncesinde ihtiyacı olan çok şey var öncelikle yeni birine ihitiyaci var
😂😂😂
Abimler yakışıklıdır maşallah küçükken bebek reklamı için teklif gelmiş annem reddetmiş.
@karizmayabak tanıdığım en yakışıklı yakışıklılar günün kutlu olsun kardesim. 😎
Teşekkür Ederim. :D
@karizmayabak Rica ederim nedemek 😁
Bana mesaj atar mısın bir konuda fikrini almak istiyorum? 😄
Yakışıklısı benim güzeli siz seçin snsjsmödnd @umrumdisi_
Bizim günümüz değil yine ya. Tüm yakışıklılarin anasını seveyim
@kravat_takan_adam bu beyefendi.
Teşekkür ederim hanımefendi. 😘
@sakallibey kesinlikleee❤️🔥
Bugünde övgümüzü aldık çok şkr <3 :D
😝😝😙
Gördüğüm en yakışıklı kişi babam ve kuzenim