AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
470Cevap
Yok artık ünlüleri buraya alıyo muyduk biz ya 😂😂 Vay be Alina Boz burda daha doğrusu sosyal medya ekibi diyelim 😄
Merhabaa Alina! seni aramızda görmek ne güzel :) Bize nasıl keşfeldiğini anlatır mısın?
Bu ne güzellik Böyle anam
guzelliksin , daha ne diyebilirz ki
Hoşgeldin elin boş gelmemiştir umarım durudan hediyeler bekliyoruz
Fazla para harcamadan yaptığın en güzel güzellik ürünü nedir veya bunun için neler yapıyorsun öpüldün😻
Öncelikle mükemmel oyunculuğun var.
Sorum yok sadece hoşgeldin demek istedim.
Kendine iyi bak. :)
Hoşgeldin Alına en sevdiğin ay hangisi
Hoş geldiniz iyi ki aramıza katıldınız :)
Tanımıyorum sizi ama hoşgeldiniz.
Merhaba, Alina hoş geldin. Seni seviyoruz ❤️
Maşallah güzel kadınsın. Kendine bakan kadınları severim
yakışıklı olabilabilmek için neler gerekli
Merhaba, aramıza hoş geldiniz! :) Benim sorum şu; Botoks yaptırıyor musunuz? hahaha ay kimse kusura bakmasın yakalamışken merak ettiğimi sorarım yani.
Merhaba hoşgeldin sorum yok 😊
Alinaaa hoş geldin 😍 yüzündeki pürüzsüzlüğün sırrını çook merak ediyorum açıkçası!
Ama sen kimsenin sorusunu cevaplamamışsın. 😂 Neyse hoşgeldin diyelinm.
Maraşlınun final kararı almasıyla ilgili senaryonun değiştiğini düşünüyorum..
Hoş geldiniz iyki geldiniz:)
hoşgeldin Alina! sefalar getirdin
Hoş geldin Alina. Güzelliğinin elbetteki bir sırrı olmalı ve bunu neye borçlusun? 💮
Güzelliğinizi nerden aldınız bunu merak ediyorum
Şu Netflix projeniz devam edecek mi
Halla halla siz misiniz gerçekten 😀 inanamıyorum ben.
Merhaba ☺️ ❤️, Televizyon Sektörüne çabuk atılmak ve başarılı olmak için hangi kriterler gerekli? nasıl bir çaba sarf etmeliyiz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.😊
Maraşlı dizisi neden bitti? Ve şimdi hangi filmde ya da dizide oynayacaksin? 🌹🌹🌹😍😍💐❤️❤️❤️
Her sanatçı sanatı ile ön planda olmak ister ancak çoğu zaman özel hayatınız veya güzelliğiniz ön plana çekilmeye çalışır. Kariyerinizi zorlayan bu durumla baş etmek için neler yapıyorsunuz?
Hoşgeldiniz aramıza eğer soruları cevaplıyorsanız size bir sorum var Türkiye'den başka doğduğunuz yerdede Rusya'dada oyunculuk yapmayı düşünüyormusunuz?
En sevdiğin yabancı aktör kim?
Duru duş jeli benimde sevdiğim çok doğal ve kokusu çok hoş bu arada cildiniz çok kusursuz hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Gerçekten sen misin? Inanamiyorum
KızlarSoruyor’a Hoş geldin 💓 Seni ilk paramparça dizisinde tanıdım ne kadar güzelleşmişsin😍😍
Merhaba Alina Boz,
Yurtdışında oyunculuk eğitimi almayı düşünüyor mu?
merhaba alinaa🎉🎉
kızlar soruyora hoşgeldin oyunculuğun olsun normal hayattaki karakterin olsun her şeyine bayılıyorum severek takip ediyorum seni ayrıca çok duru hoş bi güzelliğin var bu güzelliği neye borçlusunn güzellik sirların nelerrr?😍😘
Çok tatlısın 😍. Keşke Maraşlı bitmeseydi harika bir diziydi 🥺🌸
Merhabaa😍😍
Aramıza hoş geldin ve seni burada görmek beni çok çok mutlu etti. Öncelikle her türlü hayat yorgunluğuna, set koşturmalarına rağmen bebeksi, duru ve ipek bir cilde kavuşmandaki istikrarını hiç kaybetmemen harika bir şey. Benim sorum ise şu: Çoğunlukla kuru bir cilde sahip olan ben için, neler önerirsin?💕
Hoş geldin Alina güzel paylaşım olmuş !!!
Çok güzelsin ve başarılı bir oyuncusun
Evlilik konusunda ne düşünüyorsun?
Kaç yaşında nasıl biriyle kaç yıllık bir evlilik düşünüyorsun?
Hoşgeldiniz. Nasil karar verdin buraya katılmaya?
Bu güzelliğini neye borçlusunn
Hoş geldin Alina, yeni sezonu beklerken yaşlandık :) niye bu kadar uzun sürüyor?
aşk 101 dizinide seni gerçekten çoook sevdim çok başarılıydın. neden devam etmedi o dizi
Netflix dizileri çekmeye devam edecek misin?
Hoş geldin Alina 🌸
Şaşırtıcı bir girişin oldu, beklemiyordum 😅
Kısaca anlatır mısın, yüzünüze ne gibi bakımlar uyguluyorsunuz?
Sonuçta reklam yüzü seçilmeden öncede
Gayet bakımlı, yüzünüz vardı etkileyeci ve duru güzelliğiniz, reklam yüzü olmanızda ekstra kolaylık sağladı bence.
Seviliyor sun 🥳✨🌸✨
Beğenerek takip ettiğim genç bir yıldızı burada görmek beni çoook mutlu etti🌸 Cildine iyi bakmak senin için yaz aylarında mı daha zor oluyor yoksa kış aylarında mı? Bakımın için bir rutin oluşturdun mu? Şimdiden çok teşekkür ederim ve kariyerinde bol ödüllü başarılar dilerim :)
Alina Boz seni çok seviyorum. <3 Duru Hydro Pure Duş Jeli Serisi’nden senin favorin hangisi? Duru zaten severek kullandığım bir marka ve senin favorini denemek istiyorum. 🥳
Oyunculuk hayatınıza sizi iten en büyük etken neydi?
Genç yaşta ünlü olmanın bedeli var mı?
Elimi Bırakma dizisi ile tanıdığım oyunculuğuna hayran kaldığım insan. Başta görünce gerçek mi bu diyerek inanamadım ama gerçekmiş 😂 Hoş geldin KS'ye. Belki başarı sırlarını bizimle paylaşmak istersin. :)
Tartışmasız türkiyenin sayılı güzellerinden birisin. Seninle tanışabilmeyi çok isterdim. Hayatında başarıların devamını diliyorum.♥
Merhaba Alina, yabancı diliniz var mı? yabancı bir yapımda yer alacak mısınız? mesela bir marvel kahramanı olmanızı çok isterim 😃 ya da Türk yapımı bir sherlock filminde görmeyi çok istiyoruz ya Türkiyede böyle klasik güzel filmleri başarılı oyuncularla görmek harika olur.💖
Selam Alina 🦋
şu an oynadığın diziyi izliyorm bnde..
Saçların için neler uyguluyorsun, merak ediyorum 😍
Selam Alina,
Maraşlı dizisinde başrol olarak sen ve Burak Deniz devam edecek misiniz?
Sence insanın sette en çok vakit geçirdiği insanla burçlarının uyumlu olması diziye extra avantaj sağlıyor mu?
Sevgiler🍀🦄❤️
***Aklıma geldi Alina, eminim ki senin de yemeye doyamadığın ilk üç favori aburcuburun vardır... Bunu bize açıklarsan seviniriz.😍😍
Hoşgeldin Alina 😊
Makyajsız yüzün çok güzel duruyor bunu nasıl yapiyosun?
Dünyanın en güzel en tatlı en çekici en alımlı en ilik en taş en göz alıcı varlığı olmak nasıl bir duygu
Selamlar sizi burda görmek çok güzel 🙂
Evinizde veya bahçenizde herhangi bir hayvan besliyor musunuz?
Merhaba,
Yakın zamanda güzel bir dizide proje yapacak mısınız? Yeni sezon da sizi Bir dizi de görecek mıyız?
Yüzüne sürekli duru mu sürüyor acaba ne kullanıyor bu pürüzsüz güzelliği için
Gözünü seveyim kardeşim ne olur günlük kullandığın ürünlerin hepsini liste yap saç rengin ayakkabın vs her şey dahil bazı arkadaşlarımız merak ediyor 😁😁