Burnum beni özgüvensizleştiriyor çevremdekilerden de kırıcı kelimeler duyduğum için üzülüyorum ve yaptırmaya yöneliyor kafam sizce rahatsız edici bir şey mi kemer ve boyutu bunun nasıl gözüktüğünü merak ediyorum gözünüzde. Yaptırılması gereken bir burun mu yoksa klonlanan herkese hokka burun mu?
Aslında aşırı kötü gözükmüyor ama önemli olan senin mutlu olman ufak bir dolguyla halledilir gibi duruyor ve evet herkesin aynı hokka burnundan yaptırma😅
Bence çok da bir kemer yok. Burnun güzel. Ben karakteristik burunları seviyorum :D. Eski sevgilim burun ameliyatı olmuştu ve çehresi çok değişmişti bir daha alışamamıştım suratına :D
Senin burnundaki kemer cok kucuk bence rahatsız edici degil. Marjinal bir tarz yakalarsan çok yakışacaktır. Burun ucun falan çok güzel bozmanı önermem.
bneim burnumun dolgya ihtiyacı yok zaten 15 yaşındayken burnum 2 defa kırıldığı için ameliyat oldum çokk şükür burnum estetikli ama senin için op. dr. volkan kıyak'ın YouTube kanalında her dolgu yaptırmak isteyen için yaptığı dolgunun videosu var bakabilir çsn