Merhaba
Öncelikle ben karakterine bakarım ağır başlı, saygılı olması, anlayışlı ve olgun olması onun dışında dövme, uzun kirli sakal, güzel kokması, kendine özen göstermesi, kıyafetleri bence bunlar oldukça çekicilik katar diye düşünüyorum en azından bunlar benim için çekicilik unsurudur başkalarını farklı düşünüyor olabilir.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Bence küçük değil ama büyük bir detay var zeka. Ve kendi olabilmesi. Popüler kültürün etkisiyle şekillenmiş bir kişilik değil kendi zevk ve kişiliği ile özgün olmalı. Bunun dışındaki şeyler yani görünüm olan kriterler bir nevi tabu gibi geliyor bana mesela salaş giyim çekici ama herkese yakışmaz bu her erkeği çekici yapmaz veya aynı şekilde dar giyimde kimine yakışıyor kimine yakışmıyor. Veya dediğimiz o ufak detaylar (bunlar örnek kendi zevkimi yoruma lanse etmiyorum) kimine yakışır kimine yakışmaz.00 Yorumla
+1 yılBen efendi ve merhametli erkek görünce inanılmaz tahrik olurum... ve "badboy" tipler çok itici gelir. Ama aynı zamanda üzgün erkekler de çok hoşuma gider :D onları himayem altına almak isterim.
Fiziksel detaylara gelirsek hafif uzun ve dağınık bir saç modeli ile iyi bir giyim tarzı çok önemli. Durusu da kendinden emin olsun ama egolu olmasın:)64 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi kızlar kadımı ya
- +1 yıl
- +1 yıl
Senin şu an yaptığın çok net bir ön yargı ama farkındaysan? Ben herkesi ya da erkekleri bilmem... Kendşmş bilirim ve kendimden sorumluyum. Öyle bakarsak kadınlarda öyle diyor ama sen gibi konuşan çok kaıdn var ama icraat yok o nasıl olacak? Ben mümkemmle biri değilim evet olamam da evet.
Efendi, saygılı ve sevgiye çok değer veren biriyim. Aksini düşünen ve beni hiç tanımayan insanlar çok net günahım girer. Ezbere konuşur ve hakka girer. Aksini düşünenleri beni veya her kimse o insanı tanıdıktan sonra fikir edinmeni tavsiye ederim...
+1 yılKibar konuşmaları saygı göstermeleri ve her kıza löp diye atlamamaları mesela önünden kız geçiyor ve onun o umursamaz tavırları daha çekici yapar o erkeği
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba.
Genelde gözlük çekicilik katıyor onun dışında tişört üstüne taktıkları kolyeler de çekicilik kattığını düşünüyorum.71 Yorumla
+1 yıl-Gülümsemesi
-Zekası
-Karakteri
~hayvan/bitki sevgisi 🌸50 Yorumla
+1 yılBakımlı saçlar ve düzgün beyaz dişler çekicilik katıyor.
30 Yorumla
+1 yılbana güzel bakması, küfür kullanmaması, sigara içmemesi, el üstünde tutması bunlar bir erkeği çekici yapan kolay ve küçük detaylar.
60 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakışları, duruşu, yürüyüşü, ayakkabıları ve ses tonu diyebilirim.
20 Yorumla
+1 yılKelime dağarcığı, ses tonu/diksiyonu
Parfüm kokusu
Bilgisi/genel kültürü
Temiz giyimi61 Yorumla- +1 yıl
Bir de kesinlikle hayvan sevgisi...
+1 yılSelam aklıma takılan bir soru var sezin karamesenin 3-6-9 metodu ile ilgili bir videosu var. İstediğin şeyi 21 gün boyunca her gün 3 6 9 kere yazıyorsun ve gerçekleşiyor ben yaptım fakat sonra kağıdı ne yapacağımı bilmiyorum yakmalimiyim yoksa yirtmalimiyim?
23 Yorumla- +1 yıl
Nekurali bu
+1 yılKaçamak bakışlar...
İcten bir gülümseme...
Narin bir sahiplenme duygusu...50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok konuşmaması, boş konuşmaması, nerede susup nerede konuşacağını bilmesi.
Kibar, nazik, anlayışlı , olduğu gibi olması.60 Yorumla
+1 yılRomantiklik, dürüstlük, saygılı olmak ve adam gibi adam olması ayrı bir hava katıyor. Unutmadan da söyleyim kirli sakal olmazsa olmazı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnce , uzun , temiz eller çünkü zamanında liseye giderken yan sıramda ki kız ellerin kadın eli gibi çok güzeller deyip incelemişti sonra fotoğrafını çekmişti o zaman deli olduğunu düşünmüştüm ama gerçekten eller çok önemli.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılRange rover
İphone 12 pro max
20.000 liralık rolex
İlah gibi yakışıklı olması
Beymen ceket20 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Soldaki köpeğin duruşu ne kadar sevimli ise, sağdaki de bir o kadar karizmatik.
Demek ki burun önemli ve gözlerin de payı var mesajı vermek istiyorsun :P00 YorumlaGüzel dişler, güzel bir gülüş.
Yerinde ve doğru tavırlar.30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekicilik katan mı yoksa sizi kandıran mı? Ucuz numaraları yemeyin :))
20 Yorumla Ah o gözler bal dudaklar ne bu endam cilve bu bazlar😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Hakan peker şarkısı bu, ama bazlar değil nazlar olacak 😅
+1 yılGüzel ve bakımlı eller, kirpikler ve anlamlı bakışlar…
20 Yorumla
+1 yılGüvenilir ve dürüst olası diyeceğim de bu devirde kafilar cüzdanın doluluguna bakıyor
20 Yorumla
+1 yılSes tonu
Diksiyon
Keko maço katışımı bir şeyler
Üst model bir araba
Küfürbaz23 Yorumla- +1 yıl
Esmer buğday ten
Saç sakal
Kol kası bir de karın.. - +1 yıl
o kekeo agzini burnunu kirar sonra kadin hakki dersin efendi erkek varken maçoyu boşver
- +1 yıl
@adsızz8989 ilk senin dediğini seviyor zaten
Kendisi mazo
Dövmek satmak tecavüz asaglamak kadını kullanıp atmak hayatını dikmek. Kadın böyle erkek lere köpek olur
00 Yorumla
+1 yılyüz hatları, elleri, bacak boyu, normal boyu, giyinişi, tarzı, konuşması, parfümü, saçları, tüyleri ve ayakları (not:temiz olmalı)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağır başlılık, şık ve abartısız bi saat, güzel parfüm, özenli kıyafet temiz dişler
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakışı, zekası, elleri, giyimi birde fiziği (kaslı vücutttan bahsetmiyorum)
57 Yorumla- +1 yıl
Faruk ellerden kasıt üstündeki damarlar hele pump yapıncs iyicr şişiyorlar ya çom güzel gözüküyor
- +1 yıl
Nasıl alakası yok açar mısın o zaman biraz
- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayvan sever oluşları insana da zarar vermez dedirtir bir örnek olur.
Tatlı bir gülümseme
Ses tonu00 Yorumla
+1 yılhafif kalıplı olması bence büyük çekicilik katıyo..
17 Yorumla- +1 yıl
@GlowsGo?
- +1 yıl
@GlowsGo ya öyle dana gibi bi kalıp değil ya hafif etli kalıplı olması ve vücudunun iri olması çekicilik katıyuu
- +1 yıl
@GlowsGo çekicilik katıyo sadece dedim, yoksa her öyle olana vurulmuyoruz 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük dicem de pek işe yaramiyor sanirim bu zamanda
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGümüş bileklik, tatlı bir gülüş, kirli sakal, özgüven akan bir duruş 😌
10 Yorumla
+1 yılSakal, dövme, iyi vücut. (ben takmam ama bazılarına küpe kolye)
10 YorumlaKabarık bir cüzdan yoksa eğer, yazılanların hepsi yalan dolan. 26 sene ile sabit tecrübe ✅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFull kol dövme
Direksiyonu avuç içi ile çevirme
Tişörtünü enseden kavrayıp çıkarma
hafif kıl
İçten samimi bir gülümseme biraz munzurluk20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara bak ne kadar güzel yorumları var
erkeklere şu sorular sorulsa göğüs ve kalça ön planda olur20 Yorumla
+1 yılYüzük, yüzdeki gamze, yakışana küpe, kolye, kulaklık, ha birde ters şapka
01 YorumlaBence giydiği pantolonun paçası çok incedir dikkatimi tek çeken nokta
01 Yorumla
+1 yılYabancı erkekse her türlü çekici. Dövme ve küpe bazı erkekler de çok çekici duruyor
00 YorumlaNe istediğini bileceksin
At biniciyi kadın da s. kiciyi gözünden anlar02 Yorumlaçekiciliğe takılmıyorum cebimde para oldukça bir çoğu alçalacak zaten
00 Yorumla
+1 yılFizik sahiplenme koruma ufak gülüşler güldürebilmek sohbet esnasında
00 Yorumla
+1 yılYorumlar çok güzel. Hayret cüzdan diyen çıkmadı çıkar o da
00 YorumlaBakımlı olması, kaslı olması. Saçı sakalı
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar çok gereksiz ve komik şeyler yazılmış ki küfürbaz kıro arabalı dövmeli vs. tarzında yorumlar nasıl bir ülke olduğumuzu özetlemiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğerlerini bilmem ama sevgilim bana her türlü çekici geliyor. Başka erkeklerle ilgilenmiyorum 🤗
40 Yorumla
+1 yılSes tonu koku zamanında yapılan dominant davranışlar
51 YorumlaGüldürmesi
hoş sohbeti
Anlayışlı olmasi
Ilgili olmasi50 Yorumla
+1 yılKesinlikle ses tonu ve diksiyonudur. Ne kadar yakışıklı olursa olsun ses tonu ve diksiyonu kötüyse çekici gelmez
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyah gömlek genelde daha erkeksi ve cool bir imaj çiziyor.
10 YorumlaAdam olması bide karşı cins reglken onu sakinleştirmeye çalışması bide son olarak özür dilemeyi bilmesi
20 Yorumla
+1 yılAudiA7, BMW M3 Sport ful paket, Mercedes AMG 2020, Triblexdaire, Banka hesapların da en az 2 milyon tl var ise Gerisi hikaye
Erkeğe Karizma Katan 1 arabası 2 cebin de ki parası 3Dilidir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaslı vücut, gözleri küçük olması , cool bakışlar , sakal , kaş yapısı ve oval çene
00 Yorumla
+1 yılParfümünün kokusu, bakışları, ses tonu ve diksiyonu, kirli sakalı, tek kulakta küpe, kolye, bakımlı saç, giyim tarzı
10 Yorumla
+1 yılOlgun düşünce yapısı ve seçici olması
60 Yorumla
+1 yılSize sormalı hanimlar nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz ona göre kendime çeki düzen verecem seri yazın bakalım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltshirtünü pantolonunun içine sokması son derece cool pasif tarz
00 Yorumla
+1 yılGörsellere bakınca köpek diyesim geldi.
21 Yorumla
+1 yılPara. Para varsa tüm erkeklere çekicilik misyonu otomatikman yükleniyor.
20 YorumlaYakisikli olması sarışın olması temiz olması kaslı olması uzun boylu olması zeki olması
26 Yorumla- +1 yıl
ketçap mayonez?
- +1 yıl
erkeklerden tüm dünyayı bekliyorsunuz peki sizin neyiniz var?
- +1 yıl
lütfen şu abazaların nesli tükensinde artık bitsin bu işkence. onlar yüzünden artık türkiyede değil sevgili bulmak bi kızla arkadaş olmak bile aşırı zorlaştı artık. sokaktan geçen 50 tane kıza erkeklerde aradığınız özellikler diye sor sabaha kadar saya saya bitiremezler. keşke kadın olarak dünyaya gelseydim harbiden hayat kebap aga. yolda araban bozulsun erkeksen kimse yardım etmez ama kadınsan herkes yardım eder. bir erkeğe sinir ol bi ton abazaya onu linç ettirirsin her yerde a*mguard dolmuş. kadınsan her türlü işe girersin iş ilanlarına bak yok efendim bayan grafiker aranıyor yok bayan sekreter aranıyor. paran pulun yoksa işin gücün yoksa biraz güzelliğin olsun 100 tane erkekle çıkarsın. bir erkekle çıkman için zengin, kaslı, kültürlü, özgüvenli olmana veya arabanın, evinin olmasına veya maaşının 15000 olmasına gerek yok. 30 una gelip bi tane kız eli tutmamış bi ton erkek var yahu. nedir bu çektiğimiz işkence. harbiden türkiyede aşk ilişkileri b. ka sardı keşke amerikada veya avrupa da doğsaydım
- +1 yıl
okulda bi tane sevdiğim kız vardı ona hediye vercektim onunda yakın arkadaşı var dedim ki ben sana bunu vercem sende o kıza ver dedim. kızda aşırı ç. rkin gerçekten hiçbir güzelliği yok ses tonu desen çöp tip desen çöp ama kız diyor ki benim senin gibilerle işim olmaz tatlım ahahaa. allahın manyağı asıl benim senin gibilerle işim olmaz ne bu şımarıklık ne bu özgüven ne bu ego?
- +1 yıl
ben sevdiğim kıza hediyemi ver diyorum kız kendi kendine havalara triplere giriyor yazık cidden
Güzel gülüş, diksiyon, zeka, cana yakinlik
60 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKabarık cüzdan. Yoksa resime koyduğun gibi değil hherkes.
00 Yorumla Bence erkeklere cekiciik katan şeylerden biri takım elbise takim elbise ve kravat ile ve ayrıca yapılmış bir saç bakışlarında çok etkiliyor
00 Yorumla
+1 yılSaygı , diksyon , ve kendinden küçük kızlara yazmayan erkekler ıxdjjxhdjdnj
12 Yorumla- +1 yıl
Onu kast etmedim 35 yaşında adamlar 15 yaşındaki kızlara yürüyor saçmalık ve iğrenç
sakalsız ve bakımlı cilt
40 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler