Ben çoğunlukla böyle kullanıyorum ya da ten rengi tonlarında nude ojeler kullanıyorum. Tırnaklarımı fazla uzatmayı da sevmiyorum. Rahat edemiyorum. Siz böyle tırnakları olan bir kızı görünce ne düşünürsünüz? Meraktan soruyorum.
Canlı renklerde oje sürmeyen ve fazla tırnak uzatmayan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Uzun tırnaklar daha fazla bakım gerektiriyor bence. Bakım demekten kastım temizlik ve hijyen bakımı, görünüm bakımı değildir. Genel olarak her kızın tırnakları güzel olur, uzatsa da kısaltsa da farketmez, ojenin kattığı renk değil asıl kızın neşeli ve kendine özgüvenli olması önemli olandır. Benim naçizane fikrim bu
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimkiler orta uzunlukta oluyor galiba ve her gün temizliğini yapıyorum. Kirli bırakmam. Temiz görünürler. Böyle kullanmayı daha çok seviyorum çünkü hem yemek yapınca, bulaşık yapınca falan çok uzun tırnaklardaki gibi sıkıntı çıkarmıyor ayrıca tırnaklarımı dibinden kısa kesince çok berbat duruyorlar. Kendimi huzurlu hissetmiyorum. Son virgülden sonra dediğiniz de çok hoşuma gitti. Size hak veriyorum.
Ben de genel olarak konuşuyordum efendim. Tırnaklarına bakıp bu yazdıklarımı söylemiş değilim. Tırnak konusunda her kızın uyması gereken hususlar bunlardır kısa olsa da uzun olsa da. Senin tırnaklarına gelince çok güzel, şık, zarif ve temiz duruyor kesinlikle hem de uygun uzunlukta🌺🌺
Kedi misin pati mi atacaksın ne gerek var daha uzununa bence tırmalçkların oldukça güzel. Ayrıca nude renkli ojelerin canlı ojelerden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle düşünmenize çok sevindim. Bende nude oje çok seviyorum. Canlı renk ojeleri sevemiyorum. Kendime de tırnaklarımı fazla uzatmadığımdan en çok nude ojeleri yakıştırıyorum. Canlı renklerdeki ojelerin, en çok uzun tırnaklarda güzel durduğunu düşünüyorum.