kaşlarım yok denecek kadar azdı bende gürleşsin diye bide merak ettiğimden nede olsa evdeyim diye çizik atar gibi kazıdım herkes dalga geçiyor çokmu kötü durmuş ne zaman uzar helppp
Kazıtınca gürleşme olayı biraz şehir efsanesi gibi geliyor bana onun yerine doğal yağlar kullanabilirdin. Aşırı kötü durmuyor ama hiç gerek yok. Bu eyelinerle birlikte biraz hava katmış. Yakın zamanda en fazla 1 2 aya uzsr diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yağ felan çok kullandım ama genetik olarak kıl köküm çok az saçlarım da çok az mesela resimde de zaten kaş kalemi var yoksa gözükmüyor Bİle kaşım inşallah uzar kalemle kapattınca belli olmuyor zaten
Telefon otomatik çeviriyor 😛 niye bu kadar eleştiriye kapalısın anlamadım ki kaşına dikkat edene kadar gözüne de bak yani 😛 gözkapağın düşük aşırı yukarı çekmişsin yamuk duruyor Bi de 😛
Eleştiri ile saygısızlığı karıştırıyorsun burada yorum yazan herkese saygıyla cevap verdim ama bana sorduğum sorudan bile başka bir konuda gözüm kanadı yazmak yerine bunu böyle yapsan daha iyi olur deseydin ben zaten haklısın abla derdim insanları eleştirmekle hakareti karıştırmadığın gün daha saygılı cevap veririm iyi günler