10 kişiden kaçı bu düşüncededir? Bence 1 ya da 2 kişi. Peki siz neden kendi yolunuza bakıp insanları fiziğine göre elemek yerine o 1-2 kişiye takılıyorsunuz? Neden yalan söylesin?
Bende o kesimdenim ama yalan söylemiyorum. İnsanların kendini ne kadar süslese de saklasa da benliklerine bakarım ilk. Çünkü insanın fiziksel özelliklerinin değişebileceğini ve karakterinin baki kalacağını bilirim.
~yani yorumlardaki pek çok kişiye katılmıyorum. Ha evet 'ben karaktere bakarım zaten' diyip güzel/yakışıklı kişilerin peşinde koşan bir kesim olamaz mı? dersen neden olmasın? Ama bahsettiğim 10 kişi arasındaki o 1-2 kişi için kesinlikle yalan diyemem 🌸
Bak kardesim alinmaca gucenmece yoksa mutlaka yeryuzendeki insanlar icerisinde guzellik ve fiziki bakimdan one cikan kisiler var ancak bunlari istisnaya sokalim geriye kalan orta guzellikte bazen yuzuyle fizigindeki bazen fizigiyle yuzundeki eksikler tamamlaniyor ve buyuk cogunlugu da bunlardan olusuyor varsayarsak geriye cirkin ve asiri derece itici tipler kaliyor. simdi bahsettigimiz orta haliler nasil olacak da birbirini begenecek.. kimisi dis gorunus kimisi akil ve zekasiyla kendini gosterme cabsinda olacak ki karsi taraf farketsin. Ancak bizim ulkemizde daha fizigi oturmamis 15-18 yas araligindaki ergenciklerd e bu cabanin icerisinde olunca olay guzel ve bakimli olmaktan cok disilik ve tatliliga donusuyor. Simdi kimse ne kqdar guzel kadin olursa olsun bir 16 yasindaki kiz kadar cilvelenemez. Bunlarin da fiziklerinde belli gosteris oldugu icin akillari hem bunlar karistiriyor. Eger sorun leonarda de caprio vs kapsamindaysa evet dis gorunus hersey demek. eger dis gorunus i sanlarinbegenisinde tek faktor mu dersen kesinlikle hayir. mesela 1.70 boyunda yakisikli erkek yerine 1.80 olsun tipi pek onemli degil bizim kizlar acisindan
Ben o kişilerdenim isteyenler yalancı diyebilir. Tabi insan ister istemez yakışıklıları güzelleri daha çabuk fark ediyor. Ama arkadaş ortamında yakışıklı olmayan biri de olduğunda kişiliğini beğendiysen neşesini hayat enerjisini vs. beğendiysen ilgi duyuyorsun. Bu "sadece yakışıklı sevilir" diye düşünenler adamı gördüğü anda tanışmaya giden, numarasını alan kişilerden bahsediyor. İster inanın ister inanmayın ama ben istediği kadar yakışıklı olsun dik dik bakıp izleyen, yolda beni takip eden, ilk gördüğü anda gel tanışalım numaranı ver diyen birisine kıl kaparım. Her ilişkide ister yakışıklı ister çirkin en başta düzgün kibar bi tanışma önemli en başta
bunu diyen kişiler genelde yanlız olan kişilerdir. :) Nefes alsın yeter, gerisi umurumda değil... mantığı da olabilir bunun bir diğer tercümesi. Ancak gerçekten sapyoseksüel insanlar kişilerin nasıl göründüğüne değil nasıl düşündüğüne bakarlar.. Yani %1 den az bir popülasyon.. Elit görünmek için 'yok ben zekaya bakarım.. düşünce tarzı önemli' diyen insanlara bir bakarsanız eğer, partnerlerini maddi ve fiziksel yönden tatmin edici olmasına yine de dikkat edecekleri ufak tefek kriterleri her zaman vardır..
eh dişleri güzel olsun en azından, eli böyle olsun.. bu da çok kısa değil mi ama... diye söylenmeleri duyar gibi olursunuz biri 'ben tipe bakmam' dediğinde..
hiç birisini 200 kilo bir adamla veya kadınla birlikteyken göremezsiniz. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yalan büyük ihtimalle, çünkü tanıdığın insanların karakterini kişiliğini ilk başta bilemezsin, İlk gördüğün dış görünüşüdür, Kimse kimseylr sadece yakışıklı ya da güzel diye arkadaşlık kurmaz hem cinsleri ile, ama iş karşı cinse gelince mutlaka etkili olur, Allah herkesi farklı farklı yaratmış, onun sıfatlarına bir ayine olarak en çirkin insan dahi ( kendisini çirkin bulan) bu açıdan bakarsa Allahın sıfatlarını öyle yansıttığı için gurur duyar, kompleks yapılacak kadar büyük mesele değil herkes kendine bakmasını bilsin
ben kendi adıma söyleyeyim. çirkinlik güzellik ölçülerek gerçek aşk olmaz. olamaz. sen önce kalbini seveceksin. şahsen ben eski sevgilimi size göstermek isterdim ama gösteremem çirkindi yani hani aşağılamak için demiyorum kesinlikle ama çevremdeki herkes sen bununla nasıl cikiyosun ya falan tarzı konusuyolardi şoklara giriyorlardı. burnunda doğuştan bir eziklik var hani biliyorsunuzdur tipi de güzel değildi ama kalbine aşık oldum ve 3 sene sevgili kaldık. yine çirkinliğinden ayrilmadim. beni çok seviyordu çok sayıyordu. ama çevresi kötüydü serseri biriydi çirkindi ama çok aşıktım. demem o ki kimseyi kara kaşına kara gözüne bakıp da almayın. konuşun bir süre kalbini sevin.
Hayır. Daha az çekici görünen insanlar daha az çekici görünen insanlarla flört ederler. Fiziksel çekicilik yerine fiziksel cazibeyle alakası olmayan detaylara değer verdiklerini belirtirler. Eğer gerçekten dış görüntü olarak objektif değerlendirme yaparak ilişki kursaydı insanlar 100 kişiden anca 1 tanesi evlenirdi.
İnsan niye baktığı şeye bakmıyorum diye yalan söyler ki? Dış görünüşe bakmayacaksak dış görünüş diye bişey niye var? Önemli olmasa Allah herkesi farklı farklı yaratmazdı. Yapardı tek tip sonra koluna başına kıçına tanınabil diye bi numara yapıştırırdı. Herkes aynı olurdu ama değil demek ki önemli. Allah'ın önemsediği birşeyi biz niye önemsemeyelim?
Evet yalan söylüyorlar. Kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmez. Kimse dışını beğenmediği bir kıyafet için rahat, bir alet için kullanışlı, bir telefon için hızlı, araba için konforlu, ev için çok iyi yerde demez. Ben dışını merak etmiyorum diyenler de genelde aynı tipler zaten.
Bir nebzede olsa insanın dışı mutlaka güzel olmalı kendine değer vermeli ki, başkası da ona değer versin. Yarin öbürgün Dışı önemli değildir dersin ama bir gün karşına çıktığın da seni seven ama dışı önemli değildir dediginde ama bu kadar da değil dersin.
Ben dürüst olucam. Kız arkadaş çevresinde konuşurken konu erkekler olunca erkeklerin tipinden başka konu geçmiyor neredeyse. Şu çocuk çok yakışıklı şu çocuk çok çirkin. Ben açıkçası çirkin bir erkeğe asla bakmam. Birsürü de kız arkadaşım var hepsi aynı şekilde düşünüyor ama dışarıya söylemiyorlar eleştirilmemek için. Dış görünüşe bakmıyorum diyenler yalan söylüyor.
@adsızz8989 rica ederim. Erkekler kızları korkutmasa gerçekleri onlar da söyler ama birine reddederken çirkinsin istemiyorum diyemiyoruz vereceği tepkiden dolayı. Daha önce de şiddete uğradım bunu suratına söylediğim için.
Sapyoseksüel olabilir. Yönelim meselesi. Yazmış 2 3 hetero “yalllaaaannn amk” şeklinde, yapmayın böyle şeyler komik oluyor. Siz nasıl birinin götünden hoşlanıyorsanız bazı insanlarda düşüncelerinden hoşlanıyor.
Yani bence yalan söylüyor.. çünkü ilk izlenim insan da ne bıraktığı önemli. İnsanlara ilk baktığında anlıyorsun. Yani bir sıcaklık ya da yakınlık olayı bilmiyorum ya.. bazen konuşarak da anlıyorsun ama arkadaş olarak kalıyor 😊
Şahsen ben davranışlarına, mimiklerine, konuşmasına bakıyorum. Yakışıklılık bir işe yaramaz diye düşündüğümden tipe önem vermem. Ama temizliğe önem veririm karşımdaki kişinin dış görüşünüşü kötü olsa bile temiz olsun yeterli.
Başta beğenmeyip tanışınca beğendiğim çok arkadaşım oldu. Kız olsun erkek olsn. Önce tanışma fırsatı olursa tıpe bakmam. Zatn huyu güzelse zamanla severim. Ama tabi görücü usulü gibi aşk yok bişy yok görüyorum ee neye bakcam tabi ki dışa
evet. hepsi yalancı. doğa estetik anlayışını içinde taşır. bu değişmez. fakat insan düşünne varlık, çıkarına göre hareket eder ve bunların önemli olmadığını söyler ve kabul ettirmeye çalışır. kimse hikaye anlatmasın.
Henüz tanışmadığınız insanın tabiki önce dış görünüşüne bakarsınız; ancak belli zaman aynı ortamda bulunup da fiziksel çekim olmamasına rağmen tavırlarından, kişiliğinden hoşlanabileceğinizi de unutmayın. Her şey fiziksel çekimden ibaret değil.
Yalan söylüyorlar tabi hiç yakışıklı bir erkeğin yanında çirkin bir kız gördünüzmü veya güzel bir kadının yanında çirkin bir erkek maalesef günümüz ilişkilerinde göreceli kavram daha ön planda tutuluyor
Kesinlikle yalan soyluyorlar he ama şöyle bir şey var iç guzellige daha çok bakıyorum derse o dogrudur dış guzelligine bakarsın ama iç guzelligıne daha çok bakarsın bunu diyen kişii dogru soyluyordur ama dış güzzliğe hiç bakmıyorum derse bu yalandır zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben güzel bir kadınsam yakışıklı erkek ararım soyumun güzel devam etmesi için. Ben güzelsem çocuklarımı da güzel olmaktan neden mahrum edeyim ki? Üstelik çocuklar özellikle de kız çocukları tip olarak genelde baba tarafına çekerken.
Koca bir yalan koy önüne bitane çirkin birini bide asagılar onu hem kız hem erkek gercek bu bana istedigin kadar sövebilirsiniz 20 kisi cıkmaz dogru diyen anasını satim
Evet yalan söylüyorlar birçok erkekler güzel olan kızların yüzüne bakmazlar, çirkin kızlar ise gönül eğlendirirler tabii sadece erkekler değil kadınlar ve kızlarda öyledir.
Cok guzel bir cikolatanin ozensiz bir ambalaji oldugunda kimse tatmak istemez ama guzel ambalaji olan bir cikolatayi herkes en azindan bir kere denemek ister. sirf ambalaj hatrina
Tabii ki yalan söylüyor. Tipine kıyafetine bakarak karakterini anlayan var da ben mi yanılıyorum? Konuşmaya bile yeltenmiyorlar tipi düzgün değilse kıyafeti ucuzsa. 😏
@FotoModel Hayatımda çok kişi olmadı. Bir iki kez aşık oldum. Biri çok yakışıklı, zeki, kültürlü biriydi. Marmara tıpta okuyordu. Biri de Normal altı, zeki, kültürlü biriydi. İkisi de resmen beni aynı sonuca götürdü. Erkekler güzel kadın ister ama kadınlar yalnızca sevmek... Bu olay.
Eskiden önemliydi artık değil güzellik bir yere kadar, uyum olmalı karşılıklı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ölümü dirim, anamı avradımı siksinler kimsenin dış görüşünün çirkinliğinin benim için hiçbir önemi yok vallahi billahi yalan söylüyorsam popoma zenci penisi girsin
Yani cevap belli dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle çok iyi insanlar tanidim sirf gorunusleri yuzunden kimse tertemiz kalplerini unursamadi ayni sekilde çok kotu insanlar da bilirim sirf iyi gornuyolar diye insanlara yaptıkları kotulukleri herkes gormezlikten geldi kısaca iyi gorunuyorsan herkes seni iyi gorur kotu gorunuyorsan da kotu