Güzellik & Bakım Akmayan bir göz kalemi önerir misiniz? _Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya ne yapsam ne etsem 1 saat sonra akıyor gözümden. Sanki bir tek bende oluyormuş gibi, millette hiç akmıyor 😂yani bilmiyorum belki de akması normaldir. Var mı onerebileceginiz marka? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Guncell Akmayan bir göz kalemi önerir misiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ay bak abartısız diyorum okadar goz kalemi aldım pahalıdan tut ucuza a101 de var siyah harika bence emin ol fiyatına göre digerlerinden daha iyi 1 1 Yorumla _Katherina +1 yıl A101 sürekli Reyonunda olan mi? Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Maybelline Newyork Colossal Kajal göz kalemi❤ 2 0 Yorumla
Hacııı_AGA Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 74% +1 yıl Hepsi Akkar merak etme akmayan bir şey yoktur 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay bak abartısız diyorum okadar goz kalemi aldım pahalıdan tut ucuza a101 de var siyah harika bence emin ol fiyatına göre digerlerinden daha iyi
A101 sürekli Reyonunda olan mi?
Maybelline Newyork Colossal Kajal göz kalemi❤
Hepsi Akkar merak etme akmayan bir şey yoktur
Hayır