Bundan bir süre önce kız kardeşimle oyun oynarken erkek kıyafetleri giydim ve saçımı şapkanın içine sığdırmaya çalıştım. Sonra görüntümün hiç fena olmadığını fark ettim. Kaşlarımı boyadım , burnumun daha geniş ve kemerli görünmesi için kontür yaptım ve biraz göz altıma far sürdüm. Sizce benzemiş miyim? Nasıl görünüyorum? Sonuç başarılı mı? Gece böyle dışarı çıksam kız olduğum düşünülür mü?
Güncellemeler
+1 yıl
(Troll amaçlıdır ve ironidir. Verdiğim ğozların cringe ve komik olduğjnun farkı dayım. Teşekkürler ❤)
Ahahah biraz öyle oldu. Her görüşe saygım var. Saygı duymaya çalışıyorum. Eleştiriye açık bir insanım. Hakaretlere de dayanmaya çalışıyorum. Kaos, kin, öfke ile bir yere varılabileceğini sanmıyorum. Umarım karşımdaki insanlar da benim duyduğum saygı yı bana duyar ve nezaket gösterir. Yorumun için çok teşekkür ederim
166 ama olsun yine de kısayım. Bir kadın olarak düşününce şahsen boya bakmıyorum.170 175 arası erkekler çok sempatik geliyor. Şimdi soracaksın erkek arkadaşının boyu kaç diye.191 ... Amacım karı düşürmek değil trollüneydi. Çok teşekkür ederim 😂😂
175 iyi bir boy, o boyla erkek kılığına girip karı düşürme ihtimalin var tabii :D Ancak 166 halinle birilerinin ilgisini çekebilmen mümkün değil, bir ihtimal erkeksi lezbiyen seven hemcinslerini ayıklarsın, ötesi olmaz.. :D
Uani doğal olarak tabiki belli olur. Sadece saçı kamufle edip kaşı kalımlaştırarak erkek olunmaz ki. Yorumunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Pek ciddi bir paylaşım değildi.❤
Daha mantalite yazamıyorsun ama neyse bu konuyla daha fazla ilgilenmek istemiyorum herkesin görüşü kendine ben beğendim ve bunu söylemek istedim bu kadar
sanae kardesim belki ben bos konusmayi seviyorum sana mi kaldi nasil konuscagim begenmezse kaldirir veya gizli sordurmaz bwgenmedigi isikwri engeller sana mi kaldi
Üzgünüm ama sitenin bana tanımladığı haklar gereğince kurallara aykırı davranmadan istediğim diğer soruları da paylaşacağım. Bu sebeple beni engelleyebilirsiniz. Hayırlı akşamlar
Ön yargı falan değil feminen hareketler yapman gerekirken bide elini burnunun altına koymuş cringe cringe pozlar vermişsin. Hayır saçmalamaya utanmadın mı o pozlar o hareketler.
Böyle dışarı çıkmaktan bahsediyodun kızım ne ironisi yalandan kıvırma. Ah şu erkekler de bir küpeli görsün gay damgasını yapıştırırlar şimdi yalandan kızı yere göğe sığdıramıyorlar bir sonraki aşama ne özelden mesajlar atmak falan mı
Evet , çıkarım. Az önceki yorumu okumadın mı? Uzun zamandır gece dışarıya çıkmayı özlediğimi , bu şekilde rahat bir yürüyüş yapabileceğimi söyledim. Tekrardan yorumunu paylaştığın için teşekkür ediyor ve hayırlı akşamlar diliyorum ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yorumların çok kanser insanlarla dolmuş knk nasıl hala sakin sakin cevap vermişsin anlamadım fjfmkdlsls
Ahahah biraz öyle oldu. Her görüşe saygım var. Saygı duymaya çalışıyorum. Eleştiriye açık bir insanım. Hakaretlere de dayanmaya çalışıyorum. Kaos, kin, öfke ile bir yere varılabileceğini sanmıyorum. Umarım karşımdaki insanlar da benim duyduğum saygı yı bana duyar ve nezaket gösterir. Yorumun için çok teşekkür ederim
160 boyunla dilediğin kadar seksi görün, karı düşüremezsin biraderim..
166 ama olsun yine de kısayım. Bir kadın olarak düşününce şahsen boya bakmıyorum.170 175 arası erkekler çok sempatik geliyor. Şimdi soracaksın erkek arkadaşının boyu kaç diye.191 ... Amacım karı düşürmek değil trollüneydi. Çok teşekkür ederim 😂😂
175 iyi bir boy, o boyla erkek kılığına girip karı düşürme ihtimalin var tabii :D
Ancak 166 halinle birilerinin ilgisini çekebilmen mümkün değil, bir ihtimal erkeksi lezbiyen seven hemcinslerini ayıklarsın, ötesi olmaz.. :D
Sağlık olsu buna da şükür. Biz de isterdik 180 olmak. Sağlık olsun :D
Valla erkek sandım birden görünce hakkatten sen misin 😂
Ahahaha , evet benim. Demek ki sonuç başarılı. Uzun zamandır gece dışarı çıkmamıştım. O halde bir gece yürüyüşü beni bekler.
Vay anasını canlı bomba 😎🤪
Ahahah çok teşekkür ederimmm
Uuhh yakışıklıymışsın
Bir kahve içer miyiz 👉👈
Tabisi 😏
Giderin var ahahahjaj
Ahahah çok teşekkür ederim
Yakışıklı olmuşsunuz. 👍🏻☘️
Çok çok teşekkür ederim
Rica ederim. ☘️
Sen kız olarak kal yine 😃
Ahaha öyleyim öyle
Aman öyle devam et 🙈
yakısıklı tanısalım mı grzdjfmvbxc
Hemen tanışalım bu forsatı kaçırmam 😂😂
Ateş ediyorsun bro
Yaa ❤çok teşekkür ederim ❤❤❤❤
İyimiş
Teşekkür ederim
Kız hâlinden anlamadım Kİ erkek halin nasıl olsun. ama iyi giderin var
Ben den daha yakışıklısın 😂
Daha neler. Benden daha yakışıklısın gefçdkten. Teşekkür ederim
Lan harbiden çok iyi olmuş 😂
Yakışıklıymışsın
Çok çok teşekkür ederim ❤
Gayet başarılı))
Çok teşekkür ederim , yorumun yüzümü gülümsetti. Umarım seninde yüzünden gülücükler ekaik olmaz. Hayırlı akşamlar
Benden yakışıklısın.
Daha neler. O nasıl laf. O kadar da değil. Çok teşekkür ederim. Benden yakışıklısın
Görünen köy kılavuz istemez.
İyii
Çok çok teşekkür ederim
Belli ediyorsunn
Uani doğal olarak tabiki belli olur. Sadece saçı kamufle edip kaşı kalımlaştırarak erkek olunmaz ki. Yorumunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Pek ciddi bir paylaşım değildi.❤
Anladım rica ederim 🖤
Basılır biraz young royaldaki çocuğa benzemissin
Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim
Pisko :D
Yorumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Rica ederim.
Kızacaksın ama erkek olmalıymıssın. :D
Ahahah neden kızayım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Analar neler doğuruyor sjsjsjsj
Of saçmalamayın artık
Görüşüm sadece soranı ilgilendirir
Çok çok teşekkür ederim
O zaman özelden yazarsın cevabını canım bizde görmeyiz
Rica ederim :)
Cevabı elbette soruya yazacağım sitenin olayi bu
Üzgünüm ama bu sizi ilgilendirmez. Bir soru soruyorum ve insanlar KS kuralları çerçevesinde görüşlerini belirtiyorlar. Uygulamanın amacı bu.
Stenin bir olayı daha bar belki şaşırtıcaktır ama başkalarının görüşlerine yorum yapmak okey
Tabi saygı çerçevesinde benim görüşüme saçmalık deme hakkını sana kim verdi
İğreti pozlar aptalca bir şapka uğraşılmış bir burun varken ortada kusura bakmaanalar neler doğuruyor lafını kabul edemedim mantakitem izin vermedi
Daha mantalite yazamıyorsun ama neyse bu konuyla daha fazla ilgilenmek istemiyorum herkesin görüşü kendine ben beğendim ve bunu söylemek istedim bu kadar
Hahahah baya güzel olmuş pardon yakışıklı
Ben sana yakışıklısın demiştim 😀
Mermi gibi
Çok teşekkür ederim
topa benzemissin
Yorumunu paylaştığın için teşekkür ederim ❤
riça ederim lutfen bi daha boyle bi paylasimda bulunma engellme tenezzülünde bulunmak istemiyorum
nasıl bi g*tver*nsin kız sana nazikçe yazmış hala boş yapıyorsun
sanae kardesim belki ben bos konusmayi seviyorum sana mi kaldi nasil konuscagim begenmezse kaldirir veya gizli sordurmaz bwgenmedigi isikwri engeller sana mi kaldi
Üzgünüm ama sitenin bana tanımladığı haklar gereğince kurallara aykırı davranmadan istediğim diğer soruları da paylaşacağım. Bu sebeple beni engelleyebilirsiniz. Hayırlı akşamlar
kardeşim mi lan sen kimsin bana kardesim diyorsun *bne seni öttürrüm akıllı ol yorum yapacaksan da saygı çerçevesinde yap saygısız p*çleme
haklisin👍
Baya yakısıklısın
Teşekkür ederim
Rica ederim
kötü
Yorumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim
Yakında erkek olmaya kalkarsın sen ne basitsiniz yaaa
Komik ve ön yargılı bir yorum olsa da görüşünü paylaştığın için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.❤
Ön yargı falan değil feminen hareketler yapman gerekirken bide elini burnunun altına koymuş cringe cringe pozlar vermişsin. Hayır saçmalamaya utanmadın mı o pozlar o hareketler.
Komiklik olsun bence ne basitliği
Amaç troll ve komiklik sahiden bazı şeylerin ironi olduğunu anlayamayacak kadar dar bir pencereden mi bakıyorsunuz olaylara
Böyle dışarı çıkmaktan bahsediyodun kızım ne ironisi yalandan kıvırma. Ah şu erkekler de bir küpeli görsün gay damgasını yapıştırırlar şimdi yalandan kızı yere göğe sığdıramıyorlar bir sonraki aşama ne özelden mesajlar atmak falan mı
Evet , çıkarım. Az önceki yorumu okumadın mı? Uzun zamandır gece dışarıya çıkmayı özlediğimi , bu şekilde rahat bir yürüyüş yapabileceğimi söyledim. Tekrardan yorumunu paylaştığın için teşekkür ediyor ve hayırlı akşamlar diliyorum ❤
Zaten çık sonucu göreceksin
Yakisikli
Çok teşekkür ederim
Kötü
Yorumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim.
Olmamışş
Görüşünü paylaştığın için çok teşekkür ederim
Gayet başarılı tebrik ederim
Acar
olmamiş
erkeğe benzemiyorsun