Annemler bana bir kız bulmuşlar. İlla tanış görüş dediler ve kırmadım onları tanıştım. Kız güzel birisi. Ama pahalıda. Ev hanımı ve aylık bakımı sadece 500 TL. Saç bakımı yokmuş içinde. Sizce de bakım için çok değil mi? Bu kızla evlenilir mi?
Bakımına aylık 500 TL ödeyen kadın ile evlenmek mantıklı mı?
Becerikli bir kız/kadın su, sabun, limon, bal, yumurta, salatalık, bademyağı, zeytinyağı vs vs vs tüm bu ürünlerden aylık değil yıllık bakımını halleder. Ayrıca aşırı makyaj, manikür 💅🏿, pedikür tarzı şeyleri sevmem ben. Bir kadın aylık 500 tl bakımına harcıyorsa onun aylık mazot/benzin parasına kim bilir kaç para gider. Böyle bir kadın kendince nezih muhitte oturup takılmak ister. Ona göre yer, içer ve eğlenir. Kısaca senin en az 10k aylık gelirin olmalı ki ucu ucuna yetsin o para. Daha azı zor. Tavsiye; Yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yılda doyulmaz.
Fazla değil hiç. Güzellik salonunda sadece pedikür manikür bile 200 tl. Aylık 500 tl bir kadın için az bile. Ama senin için onun bakımı masraflıysa onunda çalışmasını rica et ve ya biraz daha dikkatli olmasını durumunun sıkıntılı olduğunu söyleyebilirsin. 💫
500 tl yüksek bir rakam değil ki. 2 kere markete gideyim ev için 500 tl bırakıyorum. Ve bakımlı kadın iyidir. Sen huyuna bak. Huyu güzelse evlen gitsin.
Saç bakımına da bir 500 gidiyor sen onu 1000 sayabilirsin bence bilmiyorum senin maddi durumuna göre değişir bu yani kız çalışmıyorsa tabii çalışıyorsa kendi parasıyla halledecektir zaten
Benim için bakım çok önemli; titizlik ruhumda olduğu için temizliğe, hijiene çok ama çok önem veriyorum. Her kadın güzeldir kendince.. çirkin kadın yoktur!.. bakımsız, kendine güvenmeyen kadın vardır. Makyaj yapmadanda bakımlı olabilir bir kadı; doğal, sade, kendi güzelliği yeterde artarsa. Hem doğal hemde ekonomik. Kendi kafanda iyiysen kimseye ispat etmek zorunda kalmazsın. Sevgilerle..🌹
Yani bu soruyu sorman bile o kadar saçma ki, sizin gibi çok var evlenen öyle, etrafında ki değerli sabırlı insanları görmeyen ve israfçı har vurup harmansavuran budala kızlar ile evlenen erkek dolu, akıllı olun asla evlenmeyin, kendi ayakları üstünde duran size muhtaç olmayan mütevazı kadınlar dolu, çalışmasa bile idareci ev kızı dolu memleket.
Cilt bakımı ürünleri pahalı ürünler özellikler profesyonel bir şeyler yaptırıyorsa çok çok az o para ama hem çalışmayıp hem de 500 TL istemek değişik herkes kendini geçindirebilmeli kimse kimsenin bakımına para vermek zorunda değil.